Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 306 10
Πειραιώς 193
Hot
Sex Studio
582554
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετα την περιπετεια που περασα στο 121 πειγα στα καπακια απο περιεργεια στο καταστημα για την αναζητηση της πραγματικης Κωνσταντινας που ειναι εγγυηση.Την βρηκα εκει και η αληθεια ειναι οτι ειπα και στην τσατσα οτι μου συνεβει δηλαδη οτι πειγα στο 121 και οτι μου παρουσιασαν μια που της μοιαζει οτι ειναι η ιδια που εχει και το μαγαζι αυτο..Τεσπα μετα απο την τσαντιλα ευτυχως ηταν και η κανονικη Κωνσταντινα εκει και μου φυγε ενα βαρος.Τα σκασα και εκει σε αλλη περιπτωση δε θα το κανα στα καπακια αλλα η μουφα κωνσταντινα του 121 δε με βοηθησε και πολυ να τελειωσω...Πραγμα που εφερε εις περας Η Κωνσταντινα σε αυτο το μαγαζι και με απογειωσε για αλλη μια φορα οπως εχει ξανακανει αρκετες φορες...Ευγενικη,καθαρη και ετοιμη να κανει τα παντα για να σε καυλωσει...Την θεωρω απο τα τοπ γενικα στα μαγαζια,σιγουρα θα παιζουν και καλυτερα αλλα δε τα εχω γυρισει και ολα ακομα χαχα...Το μαγαζι καθαρο με πετσετες παντοφλες και τα ρεστα ,εκανα και το μπανακι μου πριν να χαλαρωσω και ολα καλα...Ελπιζω να μην την ξαναπατησω ετσι..Μα χαθηκε να εχουν μια buisness card και αυτα τα κοριτσακια χαχα...Καλες βολτες φιλαρακια
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αν ναι τοτε ειναι πολυ καλη. Το 2008 - 2009 την ειχα παρει καμποσες φορες