Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 255 10
Sex Studio
267807
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Από την προηγούμενη συνάντησή μου με τη Λένα έχουν περάσει οκτώ με εννέα χρόνια περίπου. Τότε ήταν μια λεπτή μεγαλοκοπέλα, με ξανθά κατσαρά μακριά μαλλιά, μικρό καλόσχημο στήθος, μακριά πόδια, και σχετικά ψηλή. Έκτοτε, όπως είναι φυσικό, έχουν αλλάξει μερικά πράγματα. Τώρα, είναι ηλικιακά κυρία, τα μαλλιά της είναι πλέον μαύρα και κοντά, στο αρμονικό της σώμα της έχουν προστεθεί λίγα κιλά, στο στήθος της, και πολύ περισσότερο στους γλουτούς της, τα σημάδια του πανδαμάτωρος είναι πλέον εμφανή, και γενικώς η όλη εμφάνιση της έχει χάσει κάτι από το σφρίγος που είχε κάποτε.
Μερικοί την θεωρούσαν (και ίσως και να την θεωρούν ακόμα) μια από τις εντυπωσιακές παρουσίες του χώρου. Αν και προσωπικά διατηρώ διαφορετική άποψη για το τι εστί εντυπωσιακό, δεν θα διαφωνήσω• και τούτο διότι το υπερήφανο παράστημά της ήταν και παραμένει ακόμα ικανό να οδήσει ικανή μερίδα αρρένων σε καταβολή αντιτίμου.
Εγώ πάντως δεν κατέβαλα το αντίτιμο βασιζόμενος μόνο στο παρουσιαστικό της. Πιστεύω πως το "γερό χαρτί" της Λένας δεν είναι η εμφάνιση της, αλλά οι υπηρεσίες που παρέχει. Ζεστή, φιλική και συνεργάσιμη στην προσέγγιση, αφιερώνει πολύ προσοχή και πολύ χρόνο στον πελάτη της. Χρησιμοποιεί με εποικοδομητικό τρόπο τις εμπειρίες που έχει συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια, και έτσι τα ούτως ή άλλως επιμελημένα της προκαταρκτικά της βγαίνουν τώρα πιό αβίαστα. Επιπλέον, η πείρα της την έχει καταστήσει πιό ευπροσάρμοστη στις απαιτήσεις του πελάτη και γενικώς βοηθά στο να κυλά όλη η συνεύρεση ομαλά και ανεπιτήδευτα.
Οπτικά η Λένα μπορεί μεν να μην απέχει πολύ, αλλά δεν είναι η κοπέλα που είχα πρωτοδεί καμιά δεκαριά χρόνια πριν.(Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, ούτε εγώ είμαι αυτός που ήμουν δέκα χρόνια πριν• και για να είμαι ακόμα πιο ειλικρινής, μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια έχω υποστεί πολύ μεγαλύτερες αλλοιώσεις από ό,τι έχει υποστεί αυτή). Παραμένει όμως μια πολύ καλή -με την θετική έννοια του όρου- επαγγελματίας.
Μερικοί την θεωρούσαν (και ίσως και να την θεωρούν ακόμα) μια από τις εντυπωσιακές παρουσίες του χώρου. Αν και προσωπικά διατηρώ διαφορετική άποψη για το τι εστί εντυπωσιακό, δεν θα διαφωνήσω• και τούτο διότι το υπερήφανο παράστημά της ήταν και παραμένει ακόμα ικανό να οδήσει ικανή μερίδα αρρένων σε καταβολή αντιτίμου.
Εγώ πάντως δεν κατέβαλα το αντίτιμο βασιζόμενος μόνο στο παρουσιαστικό της. Πιστεύω πως το "γερό χαρτί" της Λένας δεν είναι η εμφάνιση της, αλλά οι υπηρεσίες που παρέχει. Ζεστή, φιλική και συνεργάσιμη στην προσέγγιση, αφιερώνει πολύ προσοχή και πολύ χρόνο στον πελάτη της. Χρησιμοποιεί με εποικοδομητικό τρόπο τις εμπειρίες που έχει συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια, και έτσι τα ούτως ή άλλως επιμελημένα της προκαταρκτικά της βγαίνουν τώρα πιό αβίαστα. Επιπλέον, η πείρα της την έχει καταστήσει πιό ευπροσάρμοστη στις απαιτήσεις του πελάτη και γενικώς βοηθά στο να κυλά όλη η συνεύρεση ομαλά και ανεπιτήδευτα.
Οπτικά η Λένα μπορεί μεν να μην απέχει πολύ, αλλά δεν είναι η κοπέλα που είχα πρωτοδεί καμιά δεκαριά χρόνια πριν.(Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, ούτε εγώ είμαι αυτός που ήμουν δέκα χρόνια πριν• και για να είμαι ακόμα πιο ειλικρινής, μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια έχω υποστεί πολύ μεγαλύτερες αλλοιώσεις από ό,τι έχει υποστεί αυτή). Παραμένει όμως μια πολύ καλή -με την θετική έννοια του όρου- επαγγελματίας.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Λένα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουλίου, 2013
για να το λες κατι θα ξερεις. αλλα απο τις φωτο δεν μου λεει τπτ. σαν να ειναι αλλη. αν μπορεσω θα παω για να το δω με τα ματια μου
D
diokaz
04 Ιουλίου, 2013
"..για να είμαι ακόμα πιο ειλικρινής, μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια έχω υποστεί πολύ μεγαλύτερες αλλοιώσεις.." Αγαπητέ, το ραμολιμέντο δε μασάει από αλλοιώσεις. Ανήκετε στην κατηγορία ανδρών που συνουσιάζεται με τον εγκέφαλο της γυνής!
mysterious
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2