Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 233 10
Sex Studio 301137
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ήταν μια από τις λίγες φορές που βλέπω πρωτοεμφανιζόμενη κοπέλα στα studio και μένω τόσο εντυπωσιασμένος. Ψηλή γύρω στο 1,80 χωρίς τα τακούνια, κορμί λαμπάδα, φυσικό στήθος, ωραία περιφέρεια μακριά χυτά πόδια. Γλυκό αλλά ταυτόχρονα και πρόστυχο μουτράκι. Με καρέ χτένισμα στα σκουρόχρωμα ίσια μαλλιά της.

Αφού την είχα ξαναδεί 2-3 φορές σε τσάρκες μέσα στην εβδομάδα, και με είχε καυλαντίσει αρκετά, σήμερα ήρθα αποφασισμένος για την στενότερη γνωριμία, σε απλό πρόγραμμα (τέλος του μήνα γαρ).

Δεν άργησε πολύ να έρθει στο δωμάτιο, έβγαλε το σουτιέν από το μαγιό της, για να αποκαλυφθεί το πλούσιο στήθος της. Χωρίς πολλές κουβέντες άρχισε να πιπιλίζει τις θηλές μου, με καλή τεχνική και παράλληλες, πρόστυχες ματιές. Χαμήλωσε και συνέχισε το πέρασμα της γλώσσας της στην κοιλιά και του μηρούς μου , πέρασε την γλώσσα της και ελαφρά τα δόντια της πάνω από το εσώρουχο μου, με ταυτόχρονα χάδια, με αριστοτεχνικό τρόπο έβγαλε τόσο το δικό μου εσώρουχο, όσο και το δικό της στρινγκ ,για να καταλήξει στα @@κια και να τα περιποιηθεί ανάλογα. Συνέχεια με στοματικό, με σωστή χρήση της γλώσσας, παιχνίδια στο κορμό και το κεφαλάκι. Δίχως χρήση χεριών όχι ιδιαίτερα βαθύ, όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα είχε ήδη επιτευχθεί.

Δεν έφερε καμία αντίρρηση στην επιθυμία μου να αναλάβω με την σειρά μου δράση, αγκαλιάζοντας την, και με διακριτικούς αναστεναγμούς και βογγητά, ανταποκρινόταν στα γλειψίματα μου, στο λαιμό και τα αυτιά της.
Αρκετή ώρα κατανάλωσα με το εξαιρετικό ομολογουμένως στήθος της, πιπιλίζοντας εναλλάξ τις ρώγες της και την Φαίη, να με χαϊδεύει τρυφερά στο κεφάλι, αναστενάζοντας αισθησιακά.

Χωρίς να καταλάβω πως, βρεθήκαμε αντικριστά γονατιστοί στα κρεβάτι για επιπλέον προκαταρκτικά, χαμήλωσε και νέο στοματικό από πλευράς της, εξίσου καλό με αυτό της αρχής, με καραμέλωνα στα @@κια, για να τη ξαπλώσω ανάσκελα και ιεραποστολικά να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε το sex, μιας και η εικόνα του προσώπου της, οι σφιχτές αγκαλιές, τα φιλάκια και από τις δυο πλευρές στον λαιμό, δεν με έκαναν να θελήσω να αλλάξω στάση.

Μετά το τέλος, πηρέ τα εσώρουχα της, με καληνύχτισε, με ευχαρίστησε και αποχώρησε γρήγορα. Αργότερα ήρθε στο σαλόνι που καθόμουν με τους φίλους μου και την Πένυ και τα λέγαμε, με ξαναευχαρίστησε, μου έδωσε ένα φιλάκι για να αποχωρήσουμε και εμείς με την σειρά μας.

Μια πολύ όμορφη κοπέλα λοιπόν, που με την εμπειρία που θα κερδίσει με τον χρόνο, μπορεί να την καταξιωθεί στις υψηλές θέσεις των επίλογων μας. Μην ξεχνάμε ότι μόνο μια εβδομάδα εργάζεται, είναι άπειρη και σαφώς περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν.
Ήταν δεκτική, πρόθυμη, με συμμέτοχη και πρωτοβουλίες. Προσωπικά θα επιθυμούσα λίγα περισσότερα (σε χρόνο) προκαταρκτικά από πλευράς της και περισσότερο social tome πριν και μετά την συνάντηση, και αυτό, γιατί έτσι δεν θα άφηνε στον επισκέπτη μια αίσθηση βιασύνης, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν διαπίστωσα κατά την διάρκεια της συνεδρίας.
Λέει η παροιμία : «Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις», και δεδομένου ότι η δασκάλα της είναι η Πένυ, εάν είναι «καλή μαθήτρια» σίγουρα θα πάει μπροστά….

Αυτά για την εμπειρία μου με την Φαίη, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 29, 2013
Όνομα κοπέλας
Φαίη
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουνίου, 2013
πάντως με την εμφάνιση της απο τις φώτος της που έχω δεί , έχω ξεροχύσει....
+1 απο μένα(4/4)
30 Ιουνίου, 2013
ετσι ειναι δεν δουλευουν ολες με το ιντερνετ κ δε ψοφανε ολες για διφημιση
κ στην τελικη χεστηκανε αν γραφουμε στο ιντερνετ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2