Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143488
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
... Σα να λέμε ... βρήκα λιμάνι και άραξα ...

Η Γιούλη (ουκρανικής καταγωγής αν δεν απατώμαι) είναι αυτό που λέμε το κορίτσι της διπλανής πόρτας ... Σώμα καλό (όπως ανέφερε και ο άξιος συναθλητής (hagem) στην προηγούμενη κριτική), όχι τέλειο στις αναλογίες της αλλά αξιαγάμητο, πρόσωπο πολύ καλό ... και ένα χαμόγελο Έρωτας Έρωτας Έρωτας ...

... Με το που μπαίνει στο δωμάτιο (αρκετά γρήγορα και πριν τελειώσω το μπάνιο μου) έρχεται κι αυτή μέσα στην ντουζιέρα για πλύσιμο και όχι μόνο ... και κάπου εκεί αρχίζει μια gfe κατάσταση που δεν έχω ματαβιώσει ... στο λεπτό σε κάνει να ξεχνάς ποιός είσαι και που βρίσκεσαι ... και χαίρεσαι κάθε δευτερόλεπτο μαζί της ... πολύ αγκαλίτσα, φιλάκια, φιλάκια έντονα και πολύ ερωτικά, χαδάκια συνεχόμενα χωρίς το παραμικρό ίχνος βιασύνης ... τόσο που μετά από πολύυυυυυυυ ώρα άρχισε να παίζει η ένταση της μουσικής (Μαλακία ) αλλά χωρίς να δείχνει να της νοιάζει ( Γαμήσου προς τσατσα ... αν και αυτή ήταν πολύ ευγενική και στο "μπες" και στο "βγες"), επίσης πολλά πειράγματα, πολλές όμορφες ατάκες στα αγγλικά κυρίως ... και άλλα πολλά τέτοια όμορφα πράγματα που αποτελούν τον ορισμό της gfe κατάστασης... Έχεις την αίσθηση ότι το νοιώθει ... και μάλλον είναι απαγορευτική για ποιό hard καταστάσεις.

... Στα του "αγώνα" ... όλα άψογα ... σε σημείο να "σπαρταρά" στο τέλος του στοματικού και να το ξαναπαθαίνει στην διάρκεια του αγώνα ... Αν και τον τελευταίο καιρό είμαι "δύσκολος" στο τελείωμα (βαριέται πολύ το πουλί μου τελευταία) δεν σταμάτησε λεπτό να προσπαθεί να είμαι σε πλήρη ανόρθωση. Πάρα πολλές στάσεις σε διάφορες εντάσεις χωρίς να προσπαθεί με τίποτα να "ξεπετάξει", αλλά να προσπαθεί να δώσει τα πάντα για να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Στο τέλος, αγκαλίτσα για αρκετή ώρα ώστε να πάρουμε τις ανάσες μας και μαζί πάλι για ντουζάκι με συνέχιση της gfe κατάστασης και με πολύ γλυκό αποχαιρετισμό η συνεύρεση έλαβε τέλος !!!

... Ορισμένα στατιστικά ... Πήρα πρόγραμμα "γυμνού στοματικού" στα 50 € (ξεκινά από 30€). Διάρκεια συνολικής συνάντησης αρκετά πάνω από 30 λεπτά. Στην συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας ήθελα να βάλω πολύ μεγαλύτερο βαθμό αλλά ακόμα δεν μου το επιτρέπει το σύστημα. "Μη" δεν υπάρχουν εκτός της πρωκτικής δακτυλοσκόπισης αλλά ακόμα και αυτό μου το έδειξε με άψογο τρόπο και εν μέσω γέλιου, οπότε ούτε που το κατάλαβα εκείνη την ώρα ... απλά δεν το έκανα. Στα μείον την τοποθέτηση του προφυλακτικού (όπως λέει και ο συναθλητής) και η πετσέτες που όλες είναι πολύυυυυ μικρές και κακής ποιότητας, αλλά κι εκεί η Γιούλη έκανε το θαύμα της όπου μου έδειξε που υπάρχουν κι άλλες (πέρα από αυτή που μου έφερε η κυρία της υποδοχής) και έτσι κατάφερα να σκουπιστώ και στην αρχή και στο τέλος. Αν θα ξαναπάω; ... Σίγουρα ... Μάλλον βρήκα καλό "λιμάνι - στανταράκι".

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Γιούλη
SHREKOYLHS
Μέλος
8
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 big_boy

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουνίου, 2013
τυπε που σκατα ειναι οι αλες οι πετσετες θα μας πεις η το κρατας μυστικο
K
kavlosauros
29 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αχαχαχαχ ... στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι ... στο πρώτο συρτάρι !!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2