Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281060
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πρώτη συνάντηση με την Σαμάνθα σε ημερομηνία προγενέστερη της αναφερόμενης. Την ώρα που μπήκα, ήταν στο σαλόνι και με το που τη βλέπω, λέω τι μούναρος είναι αυτός. Εκείνη επικοινωνιακή και πολύ ζεστή. Μπήκα μέσα φυσικά. Η Σαμάνθα είναι κοπέλα που θα γυρίσεις να την κοιτάξεις στο δρόμο. Στα πρακτικά ζητήματα τώρα. Είναι εξαιρετικά επικοινωνιακή στο να σπάει τον πάγο. Αν και γνωρίζεις πολύ καλά που βρίσκεσαι, διαθέτει το εξαιρετικό ταλέντο να σου δημιουργεί την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο ξενοδοχείο με την κοπέλα σου. Συζήτηση μαζί με τριψίματα και χουφτώματα της επίμαχης περιοχής. Αποτελεσματική τεχνική. Μου θυμίζει πολύ την Κωνσταντίνα, στα προκαταρκτικά. Είναι και οι δύο αρκετά έμπειρες. Στο στοματικό είναι εξαιρετικά καλή. Ξέρει να κάνει παιχνίδια με το στόμα της, επάνω στην βάλανο. Παίζει με χέρια, χωρίς χέρια. Κάνει συνεχείς εναλλαγές τεχνικής στην πεολειχία. Από εμφάνιση είναι δυνατή. Πολύ καλό και σφριγηλό σώμα, ωραία εκφραστικά μάτια και σχετικά ωραίο πρόσωπο. Κώλος πεταχτός και καλοσχηματισμένος. Στήθος μεγάλο, σιλικονούχο. Το τελευταίο το θεωρώ μείον. Με χαλάει η σιλικόνη. Προτιμώ να είναι μικρό, παρά να πιάνω σιλικόνη. Όμως πρέπει να ομολογήσω ότι δείχνει ωραία πάνω της. Μια συμβουλή προς τους επίδοξους δοκιμαστές. Μην πιάνετε δυνατά τα στήθη της και στην ιεραποστολική στάση μην ρίχνετε το βάρος επάνω στις μπάλες της, γιατί πονάει. Στο κυρίως πιάτο είναι καλή αλλά ως έμπειρη ιεορόδουλος αποφεύγει τις βαθιές διεισδύσεις με διάφορες τεχνικές, όπως αγκάλιασμα του αντρικού κορμού με τα πόδια της, γύρισμα της λεκάνης προς τα κάτω. Το κάνει όμως με αριστοτεχνικό τρόπο δημιουργώντας σου την εντύπωση ότι θέλει να το νιώσει από διαφορετική γωνία διείσδυσης. Στα τέσσερα είναι απόλαυση, με την κωλάρα που έχει. Γενικά μου έκανε καλή εντύπωση και μου άφησε μια διαφορετική αίσθηση, την οποία δεν είχα προσδιορίσει ακόμα. Στην δεύτερη συνάντηση, η ασυνείδητη διεργασία είχε ξεκινήσει. Ξεκινήσαμε με τα συνηθισμένα προκαταρκτικά και συζήτηση ταυτόχρονα και έγινε η πρώτη διείσδυση. Μου έπεσε. Κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήρθε δίπλα μου και άρχισε να τρίβεται και να με φιλάει. Μου σηκώθηκε και πάλι. Με το που με καβαλάει, μετά από λίγο μου πέφτει και πάλι. Γιατί; Πολύ απλό. Ήδη μετά το τέλος της πρώτης συνάντησης είχα αρχίσει να την βλέπω διαφορετικά. Η Σαμάνθα είναι μια κοπέλα που ζει μέσα στον κόσμο του αγοραίου έρωτα, αλλά θα την χαρακτήριζα αλεξίσφαιρη. Είναι μια ήρεμη δύναμη, σα να μην την αγγίζει τίποτα. Δεν ανήκει εκεί. Είναι κάτι άλλο. Είναι ερωτική, αλλά δεν είναι χυδαία, πρόστυχη. Κάνει μια δουλειά που είναι ψυχοφθόρα, αλλά η ψυχή της δεν έχει σαπίσει. Είναι δυνατή, ισορροπημένη με κρυστάλλινη ψυχή. Το καλύτερο, το κρατάω για το τέλος. Είναι κοπέλα για σπίτι. Ναι... ναι, καλά αναγνώσατε..... είναι κοπέλα για σπίτι. Δεν περίμενα να την πατήσω με ιερόδουλη, αλλά συνέβη και αυτό. Δεν την ερωτεύτηκα, άλλωστε δεν έχω ερωτευτεί ποτέ στη ζωή μου και ούτε πρόκειται να συμβεί τώρα. Απλά με άγγιξε ο χαρακτήρας της, μου έβγαλε συναίσθημα.
Τελειώνοντας την ιστορία μου, θα της ευχηθώ κάτι πολύ συγκεκριμένο γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι που της αξίζει και νομίζω ότι το θέλει και η ίδια. Της εύχομαι λοιπόν σύντομα να γνωρίσει τον κατάλληλο άντρα που θα την κάνει να φύγει τρέχοντας από αυτή την δουλειά και να κάνει οικογένεια. Πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετική μαμά Χαμόγελο. Εγώ, έχοντας ως στάση ζωής να προχωράω το δικό μου, μοναχικό μονοπάτι, κοιτώντας μόνο μπροστά, θα την αποχαιρετίσω με αυτό το τραγούδι https://www.youtube.com/watch?v=lNKTWyU_0c4 και θα κρατήσω την ανάμνηση της γλυκιάς Σαμάνθας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
Μέγας
Εγγραφή:
29 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
597
Πόντοι:
4.475
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουνίου, 2013
Μια πολυ ωραια κριτικη

+1 απο εμενα.
24 Ιουνίου, 2013
Το θετικο σχολιο του cheyenne με προετρεψε να διαβασω τη κριτικη σου,και ειλικρινα ηταν μια απροσμενα ευχαριστη εκπληξη.
Δεν περιμενα να μ αιφινδιασει τοσο ευχαριστα το περιεχομενο,που ειναι ξεχωριστο και διαφερει απ τα συνηθισμενα.
Μπραβο φιλε
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2