Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 238 10
Συγγρού 144
Hot
Sex Studio
401422
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πηγαίνοντας στο X BAR μετά τη "μάχη" με τη Σελίνα, το μόνο που ήθελα ήταν να απολαύσω μια παγωμένη μπύρα και να ηρεμήσω...Αμ δε... Η Ζέτα με το που εισήλθε στο μαγαζί με αναστάτωσε απίστευτα. Αυτό το κορίτσι απέχει χιλιόμετρα εμφανισιακά από το δεύτερο...Ψηλή, γύρω στο 1.80, εκ Λιθουανίας ορμώμενη, ξανθά μακριά μαλλιά, πολύ γλυκό πρόσωπο με μεγάλα εκφραστικά μάτια, ενισχυμένο στήθος, 3άρι, εκπληκτικό αδύνατο και γυμνασμένο κορμί, καλλίγραμμα σφιχτά πόδια, αξιοσημείωτος ο κώλος της με το απίστευτο σχήμα. Ήρθε κοντά μου μόνη της μιας κ με είδε μόνο μου και αρχίσαμε κουβεντούλα στα αγγλικά με δικιά μου πρωτοβουλία, μιας και διέγνωσα μια ντροπή στο να μιλάει ελληνικά παρότι από ότι κατάλαβα τα μιλάει επαρκώς...Φόραγε ένα ριγέ στράπλες μπλουζάκι και μαύρο κολάν που τόνιζε τα οπίσθια της και ψιλοτάκουνα πέδιλα που αναδέικνυαν τα όμορφα πατουσάκια της και το κόκκινο πεντικιούρ της. Επιδίωκε επαφή μεταξύ μας, με χάιδευε διακριτικά, με ακούμπαγε στο εσωτερικό των μηρών μου, πέρναγε τα χέρια της από το λαιμό μου και είχε αρχίσει να με "ανεβάζει" επικίνδυνα. έτσι βλέποντας που πάει το πράγμα, κανονίζω τα καθέκαστα και βρισκόμαστε στον πάνω όροφο στο μεγάλο δωμάτιο με εκείνη ολόγυμνη να μου φέρνει το στήθος της στο στόμα μου να το περιποιηθώ. Καλοσχηματισμένο, έχει γίνει καλή δουλειά, δε φαίνονται τομές κλπ. Αφού πέρασε από όλο το στήθος μου με τη γλώσσα της επικεντρώθηκε αρχικά στην περιποίηση των @@, πολύ δυνατή εμπειρία, το έκανε μοναδικά, αργά, αισθησιακά, με διακοπές, μετά έντονα... Πέρασμα προφυλακτικού και στοματική περίποιηση από μέρους της στο ερεθισμένο μου μόριο...Καλή, βαθιά με αρκετή χρήση χεριού βέβαια και κατά διαστήματα με δόντι, που με πόνεσε λίγο αλλά το προσπέρασα... Διήρκεσε αρκετά αυτή η φάση με εμένα να είμαι φουλ σε φόρμα.
Πρώτη στάση cowgirl με καλή και βαθιά διείσδυση και πολύ καλή αίσθηση του κόλπου της, χοροπηδούσε με ένταση πάνω μου, δεν απέφευγε τα βαθιά καρφώματα. Έντονοι αναστεναγμοί από μέρους της ήταν η συμμετοχή της. Επόμενη στάση στα 4 με θέα τον υπέροχο και σφιχτό κωλαράκο της με συνέχεια στο ίδιο μοτίβο, ρίχνοντας και μερικά σκαμπίλια και όποτε με έβλεπε ότι σταματούσα, συνέχιζε εκείνη την κίνηση ερχόμενη προς το μέρος μου. Ολιγόλεπτο διάλειμμα για εκατέρωθεν στοματική περιποίηση εγώ στο περιποιημένο αιδοίο της και εκείνη στο πέος μου και συνεχίσαμε με ιεραποστολικό.Φοβερά ευλύγιστη κοπέλα για τέτοιο ύψος, στην αρχή κλασσικό ιεραποστολικό, με φιλιά εκατέρωθεν σε λαιμούς και στήθος και μετά με τα πόδια της σχεδόν πίσω στο ύψος του κεφαλιού της και αργότερα ενωμένα στους ώμους μου για να μορώ να περιποιηθώ και τα πατουσάκια της...Εκείνη να αναστενάζει, να με κοιτάει στα μάτια και να με παροτρύνει να συνεχίσω. Ξαναγυρίσαμε στα 4 και μετά από λίγο επαναλάβαμε το ιεραποστολικό όπου εκεί κάπου εγώ ψιλοαγχώθηκα με το χρόνο και μιας κ είχα ιδρώσει αρκετά αφου το αιρκοντίσιον δεν απέδιδε, μεταφερθήκαμε στον καναπέ όπου είχαμε ένα από τα highlight της βραδιάς. Μου προσέφερε ένα άνευ προηγουμένου sex show, με φοβερά στησίματα, να παίζει με το αιδοίο της με τα δάχτυλά της, να μου στήνει το κωλαράκι της μπροστά στα μούτρα μου και να κουνιέται μπρος πίσω, να μου ζουλάει και να μου τρίβει αισθησιακά τα μπαλάκια, να βγάζει αναστεναγμούς και να με παροτρύνει να "τελείωσω" στο στήθος της κάτι που έγινε μετά από λίγα λεπτά χωρίς να απομακρυνθεί καθόλου μέχρι να με στραγγίσει τελείως.
Η κοπέλα απέδωσε τα μέγιστα, δεν είναι επαναπαυμένη στο ότι είναι καλλονή, έκατσε μαζί μου τον προβλεπόμενο χρόνο που είχα πληρώσει για αυτόν(80 ευρώ για 35 λεπτά), έκανε τα πάντα να με ευχαριστήσει, με φουλ συμμετοχή και υπομονή και έβαλε ωραία στοιχεία στη συνάντηση(sex show), που βοήθησαν στην επιτυχή έκβαση της συνάντησης. Τη συστήνω μιας και έχει όλο το πακέτο. Και εμφάνιση και υπηρεσίες!
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα!
Πρώτη στάση cowgirl με καλή και βαθιά διείσδυση και πολύ καλή αίσθηση του κόλπου της, χοροπηδούσε με ένταση πάνω μου, δεν απέφευγε τα βαθιά καρφώματα. Έντονοι αναστεναγμοί από μέρους της ήταν η συμμετοχή της. Επόμενη στάση στα 4 με θέα τον υπέροχο και σφιχτό κωλαράκο της με συνέχεια στο ίδιο μοτίβο, ρίχνοντας και μερικά σκαμπίλια και όποτε με έβλεπε ότι σταματούσα, συνέχιζε εκείνη την κίνηση ερχόμενη προς το μέρος μου. Ολιγόλεπτο διάλειμμα για εκατέρωθεν στοματική περιποίηση εγώ στο περιποιημένο αιδοίο της και εκείνη στο πέος μου και συνεχίσαμε με ιεραποστολικό.Φοβερά ευλύγιστη κοπέλα για τέτοιο ύψος, στην αρχή κλασσικό ιεραποστολικό, με φιλιά εκατέρωθεν σε λαιμούς και στήθος και μετά με τα πόδια της σχεδόν πίσω στο ύψος του κεφαλιού της και αργότερα ενωμένα στους ώμους μου για να μορώ να περιποιηθώ και τα πατουσάκια της...Εκείνη να αναστενάζει, να με κοιτάει στα μάτια και να με παροτρύνει να συνεχίσω. Ξαναγυρίσαμε στα 4 και μετά από λίγο επαναλάβαμε το ιεραποστολικό όπου εκεί κάπου εγώ ψιλοαγχώθηκα με το χρόνο και μιας κ είχα ιδρώσει αρκετά αφου το αιρκοντίσιον δεν απέδιδε, μεταφερθήκαμε στον καναπέ όπου είχαμε ένα από τα highlight της βραδιάς. Μου προσέφερε ένα άνευ προηγουμένου sex show, με φοβερά στησίματα, να παίζει με το αιδοίο της με τα δάχτυλά της, να μου στήνει το κωλαράκι της μπροστά στα μούτρα μου και να κουνιέται μπρος πίσω, να μου ζουλάει και να μου τρίβει αισθησιακά τα μπαλάκια, να βγάζει αναστεναγμούς και να με παροτρύνει να "τελείωσω" στο στήθος της κάτι που έγινε μετά από λίγα λεπτά χωρίς να απομακρυνθεί καθόλου μέχρι να με στραγγίσει τελείως.
Η κοπέλα απέδωσε τα μέγιστα, δεν είναι επαναπαυμένη στο ότι είναι καλλονή, έκατσε μαζί μου τον προβλεπόμενο χρόνο που είχα πληρώσει για αυτόν(80 ευρώ για 35 λεπτά), έκανε τα πάντα να με ευχαριστήσει, με φουλ συμμετοχή και υπομονή και έβαλε ωραία στοιχεία στη συνάντηση(sex show), που βοήθησαν στην επιτυχή έκβαση της συνάντησης. Τη συστήνω μιας και έχει όλο το πακέτο. Και εμφάνιση και υπηρεσίες!
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
δεν νομίζω να μην υπάρχει άλλη τόσο όμορφη στην στουντιακή Αθήνα, είσαι λιγάκι υπερβολικός
"(80 ευρώ για 35 λεπτά)" πολλά έδωσες, υπάρχουν call girl με 100 για μια ώρα και extra ball, και ακα και 69 και τα πάντα όλα
επίσης υπάρχουν και στούντιο με 50€ για 20-25 λεπτά και με εξτραδάκια μέσα
Σε εχει ωφαλησει ο Στρατος αγορι μου και αλωνιζεις αγερωχος.
Και δεν εχει αδικο, με εξεραιση τις ελαχιστες εμφανισεις της Μονικας της Σερβας που κατα την αποψη μου ειναι ανωτερη.
ΠΑΝΤΑ η συγκριση γινεται μεταξυ των κοριτσιων του X-Bar.