Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352466
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Με την Έμιλυ γνωριστήκαμε πριν ένα μήνα περίπου σε μία τσάρκα με συναγωνιστές.Από τότε είχε μπει στο στόχαστρο για μία στενότερη γνωριμία καθώς στο σαλόνι μου είχε κάνει το απαραίτητο κλικ...Κάθε φορά όμως που ήθελα να πραγματοποιήσω επίσκεψη η Έμιλυ δούλευε στην ακριβώς επόμενη ή προηγούμενη βάρδια με αποτέλεσμα η συνάντησή μας να παίρνει διαρκώς αναβολή...

Το απόγευμα της Πέμπτης στάθηκε το "τυχερό" μου καθώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις τελείωσαν νωρίς με αποτέλεσμα να έχω στη διάθεσή μου χρόνο για μία συνεύρεση.Χωρίς να χάνω πολύ ώρα και μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι η Έμιλυ εργάζεται στο παραπάνω ίδρυμα ανηφόρισα για το βουνό...Παρκάρισμα λίγο πιο κάτω καθώς στη περιοχή υπάρχει λίγο κίνηση τις πρωινές ώρες και είσοδος στο ίδρυμα.Με εξαιρετικά φιλικό και ευγενικό τρόπο ο κύριος της υποδοχής με υποδέχτηκε και μου παρουσίασε την Έμιλυ.Με θυμήθηκε αμέσως και αφού κάθισε για λίγο στο καναπέ μαζί μου,ξεκίνησε τα πρώτα πειράγματα τα οποία ανέβασαν λίγο τη θερμοκρασία...

Δεν υπήρχε περίπτωση να αποχωρήσω και έτσι ο κύριος της υποδοχής με τοποθέτησε στο δωμάτιο...Σε δωμάτιο του συγκεκριμένου ιδρύματος δεν βρίσκομαι πρώτη φορά καθώς και στο παρελθόν έχω ξαναπεράσει.Κανονικών διαστάσεων με όλα τα βασικά όπως ντουζιέρα,νιπτήρα κτλ.
Ένα σύντομο ντουζάκι ήταν απαραίτητο καθώς όλη την ημέρα υπήρχε τρέξιμο.Μετά από ολιγόλεπτη αναμονή η Έμιλυ ήρθε στο δωμάτιο για να ξεκινήσουμε.Με κάποια γλωσσόφιλα στα όρθια τα προκαταρκτικά έλαβαν θέση.Συνέχεια με πιπίλισμα στο στήθος της και φιλιά στο λαιμό και το στόμα.Αλλαγή θέσης με εμένα από κάτω να δέχομαι τη γλυκιά περιποίησή της.Ξεκίνησε από το λαιμό μου κατέβηκε στις θήλες,ασχολήθηκε με την ευρύτερη περιοχή και τα α@@κια για να φτάσει σε στοματικό υψηλής τεχνικής θα έλεγα.Χωρίς χρήση χεριού και με αργούς ρυθμούς πρόσφερε στοματικό ενώ έκανε και κάποια περάσματα ξανά από τα α@@κια.Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη στο σεξ.Με δική της πρωτοβουλία ξεκινήσαμε σε reverse cow girl για αρκετή ώρα.Μικρή διακοπή για ένα μικρής διάρκειας στοματικό και συνέχεια σε πισωκολλητό το οποίο προτείνεται με τη συγκεκριμένη κοπέλα καθώς τα οπίσθια της έχουν το τέλειο στήσιμο...Τελευταία στάση το ιεραποστολικό όπου με γλωσσόφιλα αλλά και δυνατούς αναστεναγμούς μας βρήκε το τέλος καθώς η "προεργασία" που είχε γίνει δεν άφησε και πολλά περιθώρια για παραπάνω απόλαυση...

Κάθισε δίπλα μου και μου παραπονέθηκε για το σύντομο τέλος,και φυσικά της δικαιολογήθηκα πως με τέτοια προκαταρκτικά που να αντέξω περισσότερο.Πήρε την κρέμα από το κομοδίνο και μου προσέφερε ένα μασαζ "δώρο" ενώ συνομιλούσαμε για διάφορα θέματα...Με ένα πεταχτό φιλί στο στόμα με αποχαιρέτησε ανανεώνοντας την συνάντησή μας για το μέλλον...

Συμπερασματικά μία απ'τις καλύτερες επισκέψεις των τελευταίων ημερών καθώς η Έμιλυ συνδυάζει όλο το πακέτο των υπηρεσιών που θέλει να λάβει ένας σε ένα τέτοιο χώρο.Πιστεύω πως πρόκειται για άψογη επαγγελματία και πως με δυσκολία θα φύγει κάποιος δυσαρεστημένος...

Αυτά για την εμπειρία μου με την Έμιλυ,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2013
Όνομα κοπέλας
Έμιλυ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 3 άλλα μέλη