Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 364 10
Sex Studio
414890
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Έχω από παλιά πολύ θετικές εντυπώσεις για το συγκεκριμένο Studio και τις κοπέλλες του. Όπως έχω ξαναγράψει, κατ΄ελάχιστο όλες όσες γνώρισα είχαν μια φιλική και καλή στάση.
Η Sasa δεν είναι εξαίρεση. Ίσα, ίσα είναι ανώτερη από το συνηθισμένο. Φιλική, πρόσχαρη, δεν βιάζεται, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, συμμετέχει, μιλάει και έκανε ότι καλύτερο για εμένα. Το ότι έκανα ένα ντούς εκεί,μάλλον την έκανε να προσέξει και να περιποιηθεί την επίμαχη περιόχη, χωρίς να παραμελήσει τα υπόλοιπα μέχρι να φτάσει εκεί.
Είναι εμφανίσιμη, πρόσχαρη έχει ωραίο κορμί και ευχάριστη προσωπικότητα.
Πήρα το πρόγραμμα των 50 Ευρώ.
Το Studio παραμένει σε υψηλό επίπεδο, αν δεν έχει βελτιωθεί κιόλας.
Συνιστώ την επίσκεψή του. Αν πάλι ψάχνετε για τις πλατινέ κοπέλλες, με τα πολύ λεπτά σώματα, τότε, μην κάνετε τον κόπο.
Η Sasa δεν είναι εξαίρεση. Ίσα, ίσα είναι ανώτερη από το συνηθισμένο. Φιλική, πρόσχαρη, δεν βιάζεται, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, συμμετέχει, μιλάει και έκανε ότι καλύτερο για εμένα. Το ότι έκανα ένα ντούς εκεί,μάλλον την έκανε να προσέξει και να περιποιηθεί την επίμαχη περιόχη, χωρίς να παραμελήσει τα υπόλοιπα μέχρι να φτάσει εκεί.
Είναι εμφανίσιμη, πρόσχαρη έχει ωραίο κορμί και ευχάριστη προσωπικότητα.
Πήρα το πρόγραμμα των 50 Ευρώ.
Το Studio παραμένει σε υψηλό επίπεδο, αν δεν έχει βελτιωθεί κιόλας.
Συνιστώ την επίσκεψή του. Αν πάλι ψάχνετε για τις πλατινέ κοπέλλες, με τα πολύ λεπτά σώματα, τότε, μην κάνετε τον κόπο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2008
Όνομα κοπέλας
Σάσα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού