Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 157 10
Sex Studio 173399
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
ημερομηνια ενδεικτικη μετα απο το στουντιο της ανδρ.γεωργιου το δεξιο το απογευμα πηγα στο εν λογω ιδρυμα στην κωλετη μετα απο μια αποτυχημενη συνεδρια με τν λαουρα την ιταλιδα-αγαλμα απο το ανδρ γεωργιου
λοιπον μαγαζι καλουτσικο καθαρο και καλα κρυμενο για τους ντροπαλους χαχ α
η τσα2 ευγενικη και μου παρουσιαζει αν θυμαμαι καλ την ερικα που απο οτι εμαθα μετα απο συναγωνηστες στο μπου μικρη καριερα εκανε εκει στο μυλο
ερικα λοιπον μελαχροινη 1,70 με μακρια μαυρα μαλλια και πανεμορφο γλυκο προσωπο αδυνατη με μοντελε κορμι και μικρο βυζακι αφου κατεθεσα τα 30 εβροπουλα μπηκα στο δωματικο και περιμενα αρκετα ωσπου περασε η ερικα αφου μιλησαμε με ξαπλωνει και μου περναει την καποτα σε 2 δευτερολεπτα χωρισ καν να εχω κανονικη στησηΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
πιπα μετρια ρηχια σαν να φοβαται τα πουλακια!!!!!!
ειπα να την ξαπλωσω ιεραποστολικα κια ειδα μια ανεκφραστη κοπελα σαν να γαμουσα το ιδιο το κρεβατι!!!!!!!! την γυρναω στα 4 και παλι αυτη ουτε γκιχ ουτε εστω ενα υποκριτικο κουνημα ελεος!!!!!!!!!!!
στο τελοσ την αναγκασα να μου τον παιξει μπας και τελειωσω ωπερ και εγενειτο -ακριβη η μαλακια μου στοιχισε 30 ευρω και το ΙΚΕΑ δυστυχως πρεπει να καταλαβει οτι μονο με την ομορφια δεν γινεται δουλειαΛύπη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Έρικα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
184
Πόντοι:
22.266
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουνίου, 2013
0/6 κριτικές η συγκεκριμένη. Καλά έκανες κι ανέβασες κριτική έστω και μετά από τόσο καιρό, γιατί ξαναβγήκε το όνομα της στη φορά...
Τουλάχιστον να μην φάνε τη φόλα όσοι διαβάζουν το bou.

Επίσης αν γίνεται να συγχωνευτούν οι κριτικές της εδώ με αυτές που έχει στο Προμηθέως 25.
09 Ιουνίου, 2013
ξεχασα οπως ειχα υποσχεθει οτι σε ολες τις κριυικες θα βαζω και στην γλωσσα της κοπελας μπας και διαβασουν και βελτιωθουν

Data indicativa dopo il suo studio andr.georgiou pomeriggio DESTRA sono andato a queste istituzioni in KOLETI dopo CONFERENZE falliti di Laura Italida-statue dalla Andreas Georgiou
Beh Negozio KALOUTSA pulito e ben nascosto per un hah timido
il tsa2 educato e mi mostra se non ricordo Cal Erica da cui ho imparato dopo synagonistes ad Abu poco carriera facendo lì al mulino
ERIKA Beh 1,70 bruna con lunghi capelli neri e il viso dolce splendida impossibile con i modelli di torso e tette piccole presentate dopo il 30 evropoula entrò nella stanza e aspettò GIRATO Erica Dopo aver parlato con la mia menzogna e trascorre un po 'di separazione 2 secondi anche posso avere beri, piante lussureggianti regolare: headbang :: headbang:
PIPE Richios moderati come se avesse paura agli uccelli!
Ho detto di mentire missionari alghe visto una ragazza impassibile come matrimoni nello stesso letto! lo spin alle 4 di nuovo né gkich non hanno neanche agitare una pietà ipocrita!!
FINE lei costretta a giocare il mio lui per timore che io finitura e oper-egeneito esatto costo merda me 30 euro e IKEA purtroppo bisogno di capire che solo la bellezza ci lavoro è fatto: (
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2