Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 83 10
Sex Studio
154341
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Τζένη είναι όπως εμφανίζεται στις φωτογραφίες ίσως και καλύτερη. Ξανθιά, όμορφη, φρέσκια, εμφανίστηκε αεράτη πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες και με έκανε να περάσω χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν ήταν καθόλου βαμμένη! Προσωπικά, η εντελώς φυσική εμφάνιση μου αρέσει περισσότερο, γιατί ενισχύει τη σκέψη ότι πηδάς το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Η όλη κατάσταση εξελίχθηκε σε ρυθμούς GFE. Αρχικά ξάπλωσε δίπλα μου και μου έφερε το μικρό αλλά στητό στήθος της στο πρόσωπό μου και με παρακίνησε να χαϊδέψω τον όμορφο κώλο της. Στη συνέχεια έκανε μια αρκετά καλή πίπα με προφυλακτικό και στη συνέχεια περάσαμε στον αγώνα όπου αλλάξαμε 3-4 στάσεις μέχρι το τέλος. Δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου, όπως και να την γύρισα/έστησα. Στα μείον της συνεύρεσης τα ελάχιστα προκαταρκτικά (έβαλα ΟΧΙ στην σχετική ένδειξη γιατί ήταν πολύ λίγα ειδικά για στούντιο). Ίσως να φταίει ότι μου σηκώθηκε αμέσως, αλλά και πάλι ρε κορίτσια τα γουστάρουμε και εμείς τα χάδια και τα παιχνίδια σας...
Τη συστήνω για όποιον θέλει να βρεθεί με ένα φρέσκο, όμορφο, ξανθό πιπίνι (22 ετών είπε και δείχνει), με καλό service - αλλά όχι τόσο καλό ώστε να σε απογειώσει. Πολύ τίμια πρόταση και θα την τιμήσω και στο μέλλον σίγουρα.
Το value for money έτσι και έτσι όχι για την κοπέλα που τα αξίζει, αλλά για τη γενικότερη νοοτροπία των μαγαζιών αυτών που πρέπει να ρίξουν άμεσα τις τιμές, αρχίζοντας από 40 Ευρώ το απλό έως 80 το full (ίσως και πολλά λέω, αλλά είναι μια καλή αρχή).
Τη συστήνω για όποιον θέλει να βρεθεί με ένα φρέσκο, όμορφο, ξανθό πιπίνι (22 ετών είπε και δείχνει), με καλό service - αλλά όχι τόσο καλό ώστε να σε απογειώσει. Πολύ τίμια πρόταση και θα την τιμήσω και στο μέλλον σίγουρα.
Το value for money έτσι και έτσι όχι για την κοπέλα που τα αξίζει, αλλά για τη γενικότερη νοοτροπία των μαγαζιών αυτών που πρέπει να ρίξουν άμεσα τις τιμές, αρχίζοντας από 40 Ευρώ το απλό έως 80 το full (ίσως και πολλά λέω, αλλά είναι μια καλή αρχή).
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού