Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 130 10
Sex Studio
169585
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επισκεψη στο στουντιο της αχελωου 10 δευτερα βραδι γνωριζοντας οτι δουλευει η Βικυ απο Μολδαβια γνωστη στους περισσοτερους, ψηλη ξανθια με καρε μαλι αδυνατη με μικρο βυζι. Μπαινοντας στο στουντιο υποδοχη απο την τσατσα ευγενεστατη μου ανελυσε τα προγραμματα τα οποια ξεκινανε απο 30 ευρω το απλο, επελεξα να κανω ενα τζακουζι το εν λογο προγραμμα στα 100 ευρω μου προσφερθηκε και δωρεαν σαμπανια με το προγραμμα ή οποιος αλλος θελει ποτο της αρεσκειας του. Ο χωρος πεντακαθαρος και αφου περασε κανενα δεκαλεπτο μεχρι να γεμισει το τζακουζι απολαυσα λιγο σαμπανια με την βικυ, σχετικη κουβεντουλα και ψιλοχαμουρεμα. Εισοδος στο τζακουζι χαμουρεματα φιλακια εκατεροθεν στο στομα στις ρογες, επειδωθηκε σε ενα χαλαρωτικο τσιμπουκι με εμενα να απολαμβανω ολο ιδονη μεσα στο ζεστο τζακουζι. Βγαινοντας απο το τζακουζι αφου εχουμε σκουπιστει ξαπλωνουμε στο κρεβατι και μου κανει ενα μασαζ με το λαδι ( το μασαζ δεν συμπεριλαμβανοταν στο προγραμμα προθυμοποιηθηκε να κανει η βικυ ). Συνεχεια με τσιμπουκι ακαπωτο με αρχιδογλυψιμο, την σταματαω για να μην επελθει το τελος και την περιποιουμε δεοντως το μουνακι της με ενα γλυφομουνι βαζοντας και δακτυλο ταυτοχρονα για να την ερεθησω καλυτερα. Συνεχεια με πρωτη σταση απο πανω η βικυ να κανει την καβαλαρησα αλλαγη στασης σε ιεραποστολικο με δυνατο σφυροκοπημα και τελειωμα με δυνατο χυσιμο στα τεσσερα. Ηταν μια απο τις καλυτερες συνευρεσεις μου σε οτι αφορα τον αγοραιο ερωτα με εκπληκτικη διαθεση απο την βικυ που κατεχει πολυ καλα το αθλημα ο χρονος παραμονης μου στο δωματιο 45 λεπτα. ΥΓ. το συστημα με εμποδισε να βαλω υψηλοτερες βαθμολογιες αλλιως θα τα εβαζα ολα 10
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 27, 2013
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
WORLD TRAVELER
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2013
100€ δεν ειναι παρα πολλα ρε WORLD TRAVELER για ενα απλο γαμησακι μεσα στο νερο???? ok!!!! μπορει να τα εχεις,αλλα δεν ειναι πολλα????
Death_Zone88
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1