Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831697
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ετεροχρονισμένη κριτική για την πρόφατη επίσκεψή μου στον ευγενή οίκο ηδονής Φ104 και το νέο απόκτημα του, τη Τζόι.

Τα περί οργάνωσης, ασφάλειας, καθαριότητας, περιποιήσης του χώρου κλπ είναι γνώστα και τα επιβεβαιώνω με ικανοποίηση. Η κυρία της υποδοχής ευγενική, αν και θα προτιμούσα οι συζητήσεις για τα προγράμματα και τις επιλογές του κάθε συναγωνιστή να γίνονται πιο χαμηλόφωνα - διακριτικά. Προσεφέρθη ποτό, ευχαριστίες στον barman για το πιο καλό amareto λεμόνι που έχω πιει τελευταία (ναι, καλά καταλάβατε, μου αρέσουν τα σκληρά ποτά). Δωματιο (στο ισόγειο, αλλά όχι αυτό πλησίον της εισόδου) περιποιημένο, αφού μόλις ελευθερώθηκε μπήκε η κυρία της καθαριότητας και ασχολήθηκε αρκετή ώρα. Πολύ σημαντικό για εμένα. Ωραία ντουσιέρα η οποία χρησιμοποιήθηκε πριν και μετά τη δράση.

Επί της ουσίας:

Η Τζόι είναι μια θελκτική, καμπυλογραμμη μελαχρινή από τη χώρα του Δράκουλα. Κόρμί φτιαγμένο για χούφτωμα, απαλό και μοσχομυριστό, διακοσμημένο με 2-3 tatoo. Είναι αυτό που λέμε γυναίκα με πιασίματά, με την απολύτως θετική έννοια. Πρόσωπο όμορφο, sexy, πονηρό. Πολύ φιλική και ευδιάθετη, ενδιαφέρεται να σε ικανοποιήσει. Το πρόγραμμα που επέλεξα ήταν ποδολαγνεία και μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα το βίτσιο μου. Κορυφαία στιγμή όταν έγω ήμουν από πάνω και μέσα της, η Τζόι είχε διπλώσει τα πόδια της και τα ακουμπούσε στο στήθος μου, ενώ ξαφνικά με τα χέρια της πήρε τα πατουσάκια της από το στήθος μου και τα έχωσε στο πρόθυμο στόμα μου. Έπειτα στα τέσσερα, πολύ όμορφη αίσθηση και θέα τα sexy τατουάζ και το γεμάτο, καλοσχηματισμένο κωλαράκι της.

Ένα σχόλιο για το τσιμπούκι της Τζόι, μιας και προτιμώ να μη δίνω οδηγίες και να αφήνω τα κορίτσια να εκφράζουν πηγαία και αυθόρμητα τη ψωλογλειφτική τους τέχνη: το στοματικό της λοιπόν είναι αυτό που θα λεγαμε αγριο-επιθετικό, με βαθιά, διακεκομμένα τσιμουκώματα που παράγουν έναν ευχάριστο ήχο κατά την απότομη αφαίρεση του πέους από το στόμα. Το service συνοδεύτηκε από μικρής διάρκειας αλλά απολαστικό γλείψιμο όρχεων.

'Οταν τελείωσα μου είπε κάτι του τύπου "είσαι κακό αγόρι, ήθελα κι άλλο", κάτι που χωρίς να έχει σημασία αν ήταν αληθινό ή όχι, δείχνει την καλή της διάθεση και την επιθυμία της να περάσεις καλά και να ευχαριστηθείς.Κάθησε στη συνέχεια να πούμε δύο κουβέντες - με δική της πρωτοβουλία - ενώ προσέφερε και τουριστικού περιεχομένου συμβουλές, μιας και η Ρουμανία είναι μια χώρα που θέλω να επισκεφθω λόγω της ιστορίας της.Συμπερασματικά, καλή προσθήκη στο δυνατό team του Φ104, με πολλές προοπτικές να γίνει φαβορί.

Αυτά, φίλοι μου Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζόη
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.424
Πόντοι:
6.490
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, TOMCRUISE

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαΐου, 2013
φίλε μου η κριτική σου,σχεδόν με έψησε..ελπίζω να είναι όπως τα λες..Κουλ
26 Μαΐου, 2013
φίλε αν κρίνω από το avatar σου έχεις αδυναμία στα ωραία κωλαράκια με tattoo. Άρα η Τζόι θα σου αρέσει Γλώσσα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2