Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 162658
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Αφού έκανα τις γύρες μου όπως κάνω πάντα για να εντοπίσω κάτι που μου αρέσει. Μπαίνω στο διπλανό μαγαζάκι όπου ήταν η Τζέσικα.
Μια κοπελίτσα με μαύρη επιδερμίδα, κοντά στο 1,55-1,65 με μαύρο μακρί μαλλί, ελάχιστα παραπανίσια κιλά,σχιστά κάπως μάτια και μια ελιά στην δεξιά μεριά των χειλιών (δυστυχώς την είδα στο δωμάτιο). Πάντως εμφανισιακά μου άρεσε.
Δίνω 40 για χαλλαρά, έρχεται η κοπελίτσα και με αρχίζει, μην με γλύφεις, μη με φιλάς στο λαιμό, μη με γλύφεις μη με φιλάς στα βυζιά, μη με γλυφεις μη με φιλάς στα μπούτια, και ξαφνικά στο 5λεπτο σηκώνεται πάει στο γυάλινο μπάνιο λέγοντας τα διάφορα της που την έγλυφα και σηκώνεται και φεύγει. Φυσικά είπα στην τσατσά πως άμα θέλει να διώξει τον ανταγωνισμό από την γειτονιά να την χαρίσει στα άλλα μαγαζιά.
Δεν είμαι του αθλήματος και δεν ξέρω αν πίεζα την τσατσά αν θα έπαιρνα πίσω το 40 άρι (όνειρα που κάνω).
Προφανώς και δεν πρόκειται να ξαναπάω με αυτή την κοπέλα παρόλο που μου άρεσε φατσικά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαΐου, 2013
πλακα μας κανεις ρε φιλε εγινε τετοιο σκηνικο και δεν πηρες τα λεφτα σου πισω?
T
TSONTAKIAS1
24 Μαΐου, 2013
Απαραδεκτη και αυτη η χαμουρα τελικα,καλα τα ελεγα ολες τις προβληματικες απο την γυρω Ελλαδα τις στελνουν θεσσαλονικη και που στα studio κιολας,και για 30€+ λες και στο χωριο τους τις γαμουσαν με τοσα λεφτα ΜαλακίαΜαλακία τελος παντων,λαθος σου μεγαλο φιλε που δεν ''απαιτησες'' τα λεφτα σου πισω Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! και ηταν υποχρεωμενη η τσατσα να στα δωσει πισω,γιατι φανταζωμαι ολα αυτα τελειωσαν σε λιγοτερο απο 5' που εφυγε η μαλακο απο το δωματιο,και εφοσων δεν μπηκατε καν στο ψητο ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης τα λεφτα σου ηταν 100% guarantee να τα παρεις πισω,ειδαλως αν δεν στα εδεινε πισω υπαρχει τροπος και για αυτο: φωναζεις αστυνομια και επηδει αυτα τα μαγαζια παντα εχουν και μια φωλιτσα χεσμενη αμα ακουσουν police ''κακακια'' αν το τραβηξεις τοσο και κανεις ενα κοπο να φωναξεις μπατσαρια τα λεφτα σου τα περνεις πισω και με αποδηξει....αλλα υπαρχουν και αλλοι ποιο brutal τροποι πλυν τις αστυνομιας να χρησιμοποιησεις αν εισαι ακρα τρελος....ΘυμόςΘυμός
24 Μαΐου, 2013
Με έτσουξε που δεν τα πείρα πίσω, αλλά ξέρω τώρα για άλλη φορά και την ρωτάω πριν δώσω το χρήμα, αν γαργαλιέται, αν ενοχλείτε με το ένα με το άλλο, οπότε ξέρω που μπαίνω. Όσο για αστυνομίες θα ήταν τραβηγμένο, και τώρα για άλλους τρόπους πιο brutal πάει πολύ, δεν αξίζει για 40 να πλέξεις τόσο. Πάντως κρίμα γιατί αν είχε φερθεί καλά από εμφάνιση θα ήταν αν όχι η πρώτη μου επιλογή από της πρώτες.
24 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

περαστίκά σου, αλλά να μη σε τσούζει το 40. γιατί με ΜΟΝΟ 40 ευρώ πήρες 2 καλά μαθήματα

1. με μια κοπέλα άγνωστη που δε γνωρίζεις τη χημεία σας, πάντα πέρνα με το βασικό την πρώτη-δεύτερη φορα και αν δέσει το γλυκό, βγάλε και γούστα τις επόμενες φορές

2. πάντα να ξεκαθαρίσεις (σαν να μιλάς σε 7χρονο) τι θέλεις να κάνεις, και στην τσατσά και στην κοπέλα αν είναι δυνατόν

και από πείρα σου λέω ότι ο καλύτερος τρόπος να ξεπεράσεις μια απότυχημένη κατάθεσηΚεφάλι σε τοίχο!, είναι μια πετυχημένηΚουλ
25 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φιλε l@ki,επηδει οι εποχες ειναι παρα πολυ δυσκολες για ολους....''εαν'' εκανες 40€ να τα βγαλεις σε μιση με μια εβδομαδα απο την δουλεια σου,δεν ξερω τι δουλεια κανεις,αλλα καποιοι τα βγαζουν με πολυ κοπο και παρα πολυ δυσκολα....ξαναλεω αν εκανες μιση βδομαδα και να μαζεψεις 40€,και πας σε ενα μπουρδελο σαν και αυτο και ουτε σε 5'λεπτα βλεπεις αυτα τα λεφτα να πιανουν πατο,και να πηγαινουν στον βροντο συμφωνα με τους κοπους που εκανες ''υποθετικα'' παντα μιλαω,εεεε τοτε ''ΓΙΑ ΜΕΝΑ'' αξιζει να το τραβηξεις στα ''ακρα'' και ακομα ποιο εκει αμα παει....γιατι απο τους κοπους μας βγαζουμε το μεροκαματο μας,τα γουστα μας,τις ανεσεις μας κλπ με πολυ κοπο,ιδρωτα,αιμα και επηδει τα λεφτα δεν τα χεζουν,αυτες τα περνουν μεσα σε 5'λεπτα 40€+++++ Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! (και χωρις να το αξιζουν καθολου καποιες φορες) και αλλος τα μαζευει σε μιση βδομαδα και,ε λοιπον εγω νομιζω πως αξιζει καθε κοπος για να τα παρεις πισω l@ki......αυτα απο εμενα.
26 Μαΐου, 2013
Μαύροοοοοοοοοο σε όλες τις χαμούρες σαν του λόγου της
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6