Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 130 10
Sex Studio 169653
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Για την Νταϊάνα είχα ακούσει και διαβάσει πολλά από τότε που δούλευε Βαρδάρη και μου είχε μπει στο μυαλό από τότε να κάνω μια κατάθεση, η μετακόμιση της στην περιοχή του Μύλου έκανε την κατάθεση νομοτέλεια. Καινούργιο στούντιο, πραγματικά πολύ καλή δουλειά, και στα δωμάτια και στην υποδοχή.

Μεσημεράκι εισήλθα στο ίδρυμα, περίμενα εγώ και ένας παππούς ο οποίος πέρασε βολίδα μέσα μετά από ένα γρήγορο σαλονάρισμα της κοπέλας. Η αλήθεια είναι ότι όταν την είδα, δεν ήταν αυτό που περίμενα, εμφανώς πιο τσουποτή από αυτό που είχα στο μυαλό μου. Η επίσκεψη όμως ήταν καταδρομική και θα πέρναγα ούτως ή άλλως.

Αφού λοιπόν τακτοποιεί τον παππού η κοπέλα, μετά από 15 λεπτά μπήκε στο δωμάτιο. Όσο περίμενα επεξεργάστηκα τον χώρο. Αρκετά καθαρός αλλά...ούτε καλόγερος, χαρτί μόνο κωλόχαρτο, και ένα μισάδι σαμπουάν. Πετσετούλα καθαρή με περίμενε, και μου έκανε εντύπωση η τουαλέτα μέσα στο δωμάτιο. Μπάνιο δεν έκανα καθότι ήμουν πλυμένος και αρωματισμένος από το σπίτι, λίγο νερό έριξα για να φύγει λίγο η καρκαμπίλα του αμαξιού και της ζέστης.

Έρχεται η κοπέλα στο δωμάτιο, αρκετά εντυπωσιακή θα έλεγα, με μεγάλα βυζιά γεμάτη κοπέλα και θυληκότατη, ντυμένη με ένα προκλητικό babydoll. Στο αγώνα δεν θα αναφερθώ ιδιαιτέρως, μπορώ να πω πως ήταν τυπική διαδικασία (πίπα - ιεραποστολικό - τελείωμα) αλλά ο τρόπος που έγινε ανεπανάληπτος. Πίπα σε τρεις διαφορετικές στάσεις, ισπανικά, mouthfuck είχα σχεδόν τελειώσει πριν περάσουμε στο κυρίως πιάτο. Πολύ επαγγελματίας η κοπέλα με μεγάλο σεβασμό στην δουλειά που κάνει και στον πελάτη. Συνεχώς με ρωτούσε τι ήθελα να κάνουμε και άφηνε το ρυθμό πάνω μου και δεκτική σε ότι της ζήτησα. Με την συμπεριφορά της με έκανε να νιώσω πολύ άνετα και είναι από τις καλύτερες gfe που είχα ποτέ.

Μετά την κατάθεση, καθίσαμε στο κρεββάτι, μιλήσαμε για κάμποση ώρα για διάφορα πράγματα και μου έκανε δώρο ένα μικρό δείγμα από τα πιο ακριβά προγράμματα της κοπέλας το οποίο το απόλαυσα. Το σημαντικό είναι μια τέτοια κοπέλα σε εμφάνιση, με τις υπηρεσίες που προσφέρει και τον τρόπο της στα 30€ που είναι το βασικό πρόγραμμα είναι μάλλον το πιο αξιόλογο vfm της πόλης. Την ευχαριστώ για το όμορφο μεσημέρι που πέρασα και στην βαθμολογία το μόνο που θα άλλαζα είναι στην Συμμετοχή από 7 σε 10.

Και θα κλείσω με μια παρατήρηση για τα άλλα ιδρύματα. Όταν κάνεις μια επένδυση χιλιάδων ευρώ, χρειάζεσαι και τις αντίστοιχες κοπέλες μέσα. Η Νταϊάνα είναι από αυτές που επάξια πλαισιώνουν ένα τέτοιο χώρο και το αντίστροφο. Όσο καλός κι αν είναι ο χώρος, αν η κοπέλα δεν φτουράει το μαγαζί δεν θα έχει κίνηση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2013
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
Ckramer
Μέλος
25
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαΐου, 2013
Μιας που λες οτι ειναι gfe αυτη η Νταιανα ρε Ckramer,να σε κανω μια ερωτησει:κανα γλωσσοφιλο δινει????κανει μπαλαμουτι μεσα στο δωματιο????? η τα τυπικα χαιρετουρες και ετσι,ανοιγμα καποτας και βουρ στον πατσα να ειχαμε να λεγαμε????Χμμμ;Χμμμ;
21 Μαΐου, 2013
Με τα γλωσόφιλα ήταν λίγο διστακτική, αλλά δάχτυλα άφηνε μέχρι πολύ μέσα, και στο μπαλαμούτι δεν έλεγε σε τίποτα όχι, σε πιάνει και κουβεντούλα πριν το ξεκίνημα και γενικά σου δίνει και ιδέες για το πως να γίνει η δουλειά αλλά χωρίς να σε αναγκάζει
(Updated: 23 Μαΐου, 2013) 21 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μαλιστα!!!!ευχαρηστω φιλε για την απαντησει σου,θα την βαλω στα προεχως και αυτην ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης να δω αν ειναι τοσο καλη οσο λενε....
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3