Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834286
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, η Νάνσυ δεν ήταν ένα από τα κορίτσια τα οποία ήταν στις πρώτες μου προτεραιότητες για γνωριμία. Απεναντίας ούτε που σκεπτόμουν να την συναντήσω, παρόλο που δεν είναι λίγες οι φορές που την έχω δει εδώ και χρόνια σε τσάρκες μου, αφού έχει περάσει από πολλά studio με διάφορα ονόματα κατά καιρούς.

Είναι μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα ομολογουμένως, με αρκετά ναζιάρικο πρόσωπο, σώμα χωρίς ίχνος περιττών κιλών και αρμόνικες αναλογίες, ενισχυμένο στήθος, μακριά ξανθά μαλλιά, σαρκώδη χείλη. Όσες φόρες την είχα δει στο σαλόνι, δεν μου είχε κάνει το απαραίτητο «κλικ» και η φήμη που την ακολουθούσε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

Όμως η οικειότητα που δημιουργήθηκε μεταξύ μας στην τελευταία μου επίσκεψη σε ένα από τα πάρτι της Άντζελας σε συνδυασμό με τις τελευταίες -θετικές- κριτικές της, με αποκορύφωμα αυτές του lagonissian και του lsh, με έβαλαν σε δευτέρες σκέψεις και τελικά «κατέληξα» σήμερα στο γνωστό δωμάτιο Νο 4, να την περιμένω…….

Γελαστή και πρόσχαρη ήρθε μετά από λίγο. Με δική της πρωτοβουλία κουβεντιάσαμε αρκετά για διάφορα θέματα μέχρι να ξεκινήσουν τα πρώτα προκαταρκτικά. Επιμελήθηκε για αρκετή ώρα και με πολύ καλή τεχνική τις θηλές και γενικότερα το στήθος μου. Κατάλαβε ότι είναι ένα από τα σημεία που με ερεθίζουν και αφιέρωσε μεγάλο μέρος της συνεδρίας μας στην περιποίηση όλης της περιοχής.
Στην συνέχεια χωρίς να μου βγάλει το εσώρουχο, «αποκάλυψε» τα @@κια. Εδώ είχαμε ρεκόρ καραμελώματος. Πρώτη φορά στην μακροχρόνια καριέρα μου, κοπέλα ασχολείται για τόσο πολύ ώρα και τόσο καλά με τα @@κια. Ρουφήγματα, γλειψίματα, παιχνίδια με την γλώσσα με άριστη τεχνική. Ταυτόχρονα και εγώ δεν έπαψα να ασχολούμαι με το «γατάκι της» και όλο το «πίσω σύστημα», αφού η θέση που είχε πάρει ήταν ιδανική για κάτι τέτοιο και δεν έφερνε καμία αντίρρηση στα αγγίγματα μου.

Με την ευκαιρία : Η Νάνσυ έχει Piercing στα χείλη, κάτι πρωτόγνωρο για μένα, ειδικά στην πρώτη επαφή. Το κατάλαβε ότι παραξενεύτηκα, χαμογέλασε και μου είπε «Μην τρομάζεις». Αφού ξεπέρασα το "πρώτο σοκ", την έφερα επάνω μου για να συνεχίσουμε σε ένα πρωτότυπο 69, δηλαδή :
Εγώ να ασχολούμαι με το γατάκι της και όλη την περιοχή και αυτή να συνεχίσει να μου καραμελώνει τα @@κια χωρίς ακόμα να μου έχει βγάλει το σλιπ.
Κάτι που έγινε μετά από λίγο, και αφού περάσαμε τη απαραίτητη προφύλαξη, συνεχίσαμε με κλασσικό πλέον 69. Το στοματικό της ήταν επίσης καλό, βαθύ κατά διαστήματα, και με αρκετά παιχνίδια με την γλώσσα .

Την σταμάτησα, την ξάπλωσα ανάσκελα και συνέχισα την στοματική περιποίηση από πλευράς μου. Διακριτικοί αναστεναγμοί και βογγητά με καλή συμμέτοχη, μέχρι την στιγμή που μπήκα μέσα της για να ξεκινήσουμε ιεραποστολικά το sex.
Ένα απολαυστικό sex με σφιχτές αγκαλιές, χάδια φιλιά σε πολύ καλό gfe κλίμα. Συνέχεια με την Νάνσυ στα τέσσερα, όπου μετά από λίγα λεπτά ήρθε το τέλος.

Η Νανσυ αποδείχτηκε αρκετά ομιλητική, και περάσαμε αρκετή ώρα κουβεντιάζοντας. Μου είπε αρκετά πράγματα για την πορεία της, τα μέρη που έχει δουλέψει, τα μελλοντικά της σχέδια, τις απόψεις της για τον έρωτα και την αγάπη. Με την ευκαιρία να ζητήσω συγγνώμη από τον px75 που χρειάστηκε να με περιμένει 1 ώρα στο σαλόνι, όπου συνεχίσαμε την κουβέντα μας έχοντας στη παρέα μας και τη Δέσποινα , την Τζου, αλλά και τον ικανό μπάρμαν του oriental, μέχρι την στιγμή της οριστικές αποχώρησης μας

Η Νανσυ χωρίς να μου χαρίσει την «μια και μοναδική» εμπειρία, με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Το ότι εγώ τελείωσα αρκετά πιο γρήγορα από το συνηθισμένο, ίσως να την εμπόδισε να μου δείξει περισσότερες από τις δυνατότητες της, οι οποίες είναι πραγματικά αξιόλογες. Προκαταρκτικά και στοματικό πάρα πολύ καλά, όπως επίσης και η εν γένει της παρουσία στο «κυρίως πιάτο» σε μια συνάντηση που έγινε την κατάλληλη στιγμή.

Εδώ θα σας αποκαλύψω κάτι από την «φιλοσοφία» μου : Συνήθως φροντίζω πριν περάσω με κάποια κοπέλα στο δωμάτιο, να υπάρχει μια οπτική γνωριμία, να έχει προηγηθεί λίγο καυλάντισμα στο σαλόνι, και γενικότερα να μην είμαι ο «περαστικός» τύπος. Σπάνια περνάω με μια κοπέλα που βλέπω για πρώτη φόρα, όσο και εάν μου αρέσει, έκτος φυσικά κάποιων εξαιρέσεων.
Έτσι -συνήθως – υπάρχει οικειότητα και τα αποτελέσματα είναι θετικά. Κάπως έτσι έγινε σήμερα και η όλη φάση και με την Νάνσυ και δεν το μετάνιωσα…….

Αυτά για την εμπειρία μου με την Νάνσυ, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Nancy
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2013
Πολύ ωραία η κριτική σου Ινδιάνε, σε ευχαριστώ που με έλαβες υπόψη σου. Χαίρομαι που πέρασες καλά γιατί αλλιώς θα είχα τύψειςΧαμόγελο
lsh
lsh
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1