Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 67 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Nτανιελα λοιπον,ομορφο μωρο,ξανθο,μακρυ μαλλι,γλυκο προσωπο και θανατηφορες καμπυλες,βγηκε στο σαλονι με ενα ροζ διαφανες νυχτυκακι και δεν μπορεσα να αντισταθω...Εδωσα το 50ρικο Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! για γυμνο τσιμπουκι και περασα στο δωματιο.Το δωματιο δεν ηταν και πολυ καθαρο,πεταμενη πετσετα απο προηγουμενο καβλιαρη συναγωνιστη,πεταμενες σκισμενες συσκευασιες προφυλακτικου,αλλα ευτυχως στο κρεβατι ηταν καλυτερα τα πραγματα.Μπαινει μετα απο λιγο η κοπελα,με επιασε στο νυπτηρα να πλενομαι,μου λεει με ενα κρυο υφος να τον πλυνω καλα.Τελειωνω πηγαινω προς το μερος της να κανουμε κανενα χαδακι στα ορθια να σπασει ο παγος μου λεει ΟΧΙ... στο κρεβατι Χμμμ;Μαλακία Καθομαι στο κρεβατι παω να της πιασω το στηθος μου λεει ξαπλωσε,ξαπλωνω λοιπον και αρχιζει μου κανει κατι ψευτοπροκαταρκτικα,ετριβε τα βυζια της στο κορμι μου για 30 δευτερολεπτα ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία αυτο ηταν ολο.Μετα ξεκιναει ενα ομολογουμενως καλο τσιμπουκι,της λεω κιολας να στηθει στα 4 για να βλεπω τον κωλο της στον καθρεφτη,δεχεται και την ρωταω αν μπορω γενικα να την χαιδευω και να την αγγιζω οπου θελω και μου λεει βεβαιως...Με το που παω να της χαιδεψω λοιπο το μουνι της πεταγεται σαν να την χτυπησε ηλεκτρικο ρευμα και μου λεει με ενα υφος ''τι νομιζεις οτι κανεις εκει''????? Χμμμ;Χμμμ; Εκει λοιπον ξενερωσα τελειως,εχασα τη στυση μου ματαιες οι ψευτοπροσπαθειες τις για ανυψωση,της ζητησα να σηκωθει να φυγει.Μαπα το καρπουζι,κριμα η εμφανιση της που σε βγαζει αγρια ενστικτα με τις καμπυλες που εχει και τα ταττου.Εννοειται δεν ξαναδοκιμαζεται απο μενα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 13, 2016
Όνομα κοπέλας
Ντανιέλα
Al Kavlone
Μέλος
33
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 18 Μαΐου, 2013) 18 Μαΐου, 2013
Τι ηλιθιο κατασκεβασμα ειναι αυτη η Ντανιελα ρε Al Kavlone!!!!τις ειπες αν μπορεις να την χαιδευεις και να την αγγιζεις οπου θελεις και σου ειπε ''βεβαιως'' κιολας, και μολις τις πιανεις το μουνι λιγο τιναζετε και σου την λεει και απο πανω???? ρε τι για τον πουτσο πουτανες ειναι ολες αυτες ΜαλακίαΜαλακία ολες τις προβληματικες τις στελνουν θεσσαλονικη μου φαινετε ΘυμόςΘυμός και απο οσα γραφεις εδω δεν μπηκατε καν στο ψητοΚατσικογάμης,τουλαχιστον τα λεφτα σου τα πηρες πισω???? Χμμμ;Χμμμ; αυτο ειναι το σημαντικο.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1