Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352466
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πηγα στο 42 να βρω την θεα Αλέξια (εφυγε απο το 55) αλλα το προγραμμα ειχε αλλαξει. Πηγα λοιπον να δω τι παιζει στο 55.
Ηταν μια στρουμπουλη κοπελα (Χριστινα) και μια ψηλη - λεπτή - μελαχροινη αερατη και κοινωνική, η Εμιλυ. Παλιοτερα στο ιδιο μαγαζι και στο 57 επαιζε μια αλλη Εμιλυ, ομορφουλα, κοντουλα και μελαχροινη με ωραιες αναλογιες.
Η Εμιλυ εκανε εκπληκτικο σαλοναρισμα και πολλα υποσχομενο με επιφανειακα φιλια και χουφτωματα
Περασα λοιπον αφου εδωσα το παραβολο, και μολις βγήκα απο το ντουζ ηλθε και η μικρη.
Αγγαλιαστηκαμε τρυφερα στο ορθιο και μολις ξαπλωσαμε με εβαλε μπρουμιτα και μου εκανε μασαζ με λαδι το οποιο και πολυ ευχαριστηθηκα.
Μετα με γυρισε ανασκελα και με εγλυψε παντου, των ορχεων συμπεριλαμβανομενων.
Το τσιπουκι της πολυ καλο, βαθυ, αγριο και υγρο, παραλιγο να χυσω. Της ειπα να βαλει καποτα και μου λεει οχι ακομα. Συνεχισε για λιγο ακομα με πιπα και ισπανικο στα δυαρια τρυφερα της βυζακια και μετα μου περασε την καποτα. Ανεβηκε πανω μου και χτυπηθηκε κανονικα (με πλατη και προσωπο) σφυνωνοντας πραγματικα το μουνι της στο πουτσο μου. Την γυρισα ιεραποστολικο και την τελειωσα πισωκολλητο. Εχει απιθανο κωλο και δεχεται κωλοδακτυλο. Η συμμετοχη της ηταν γκομενας παθιασμενης. Μετα πιασαμε την κουβεντα για πραγματικα πολλη ωρα. Περασ πολυ καλα το ιδιο ευχομαι και δι' υμας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Έμιλυ
mkavlos
Ανώτατος
276
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαΐου, 2013
Όντως η κοπελα δεν παίζεται!!Την επισκέφτηκα το Σάββατο και έπαθα πλάκα!!Θα ξανατιμηθεί σύντομα
13 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αν σε καλυπτει η κριτικη τοτε σε παρακαλω ψηφισε με
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2