Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281305
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ανέβηκα το βουνό της Βριλησσού σήμερα το απόγευμα, καθότι μάζεψα τις αντικειμενικές κριτικές των μελών για τα στούντιο της περιοχής αυτής. Ξεκίνησα από το στούντιο 55. Δούλευε η Χριστίνα, για την οποία συμφωνώ με την κριτική του CHEYENNE, όσον αφορά την εμφάνιση της δηλαδή κοντούλα με τοπικά παχάκια αλλά και πολύ γελαστή και πρόθυμη. Συνέχισα την τσάρκα μου και πριν περάσω στο στούντιο 36, έρχεται προς το μέρος μου σαστισμένος ένας τύπος γύρω στα 30 και με αποθαρρύνει να κατέβω στο εν λόγω στούντιο γιατί τον εξαπάτησε η κοπέλλα. Προτίμησα να κατέβω και να δω τουλάχιστον την κοπέλα. Η κοπέλα λέγεται λοιπόν Νταίζη και είναι ψηλή, μελαχρινή και λεπτή με γυμνασμένο κορμί.
Συνέχισα τη διαδρομή στο στούντιο 46. Εκεί δούλευαν η Λούνα και η Βίκη. Η πρώτη το μόνο αξιόλογο που έχει είναι ο ποπούλης της. Η δεύτερη πιό όμορφη από την πρώτη και ψηλότερη.
Τελευταίος σταθμός το στούντιο 42. Ο χώρος είναι προφανώς γνωστός σε όλους σας για την άνεση και την καθαριότητα του. Ο κύριος της υπηρεσίας μου έκανε καλή εντύπωση. Ευγενικός όσο έπρεπε και διακριτικότατος. Έρχεται η Φρίντα λοιπόν παιδιά και ηλεκτρίστηκα. Τι ομορφοκόριτσο είναι αυτό ρε παιδια! Χαμόγελο που με κοίταξε και τα'χασα! Αισθάνθηκα σαν τον Μπένυ Χιλ, όταν έβλεπε τις γκομενάρες αυτές της γνωστής αγγλικής σειράς. Με το που έφυγε δεν ήξερα τι να κάνω. Με ψώνισε ο κύριος της υπηρεσίας και μου πρότεινε να περάσω με 40 ευρώ. Μάλιστα μου εγγυήθηκε ότι θα μείνει μαζί μου 20-25 λεπτά. Μου έκανε εντύπωση αυτή η πρόταση του γιατί δεν είχα σκοπό να κάνω παζάρια για ένα τόσο ωραίο κορίτσι. Βέβαια και τα 40 ευρώ την εποχή αυτή είναι πολλά, αλλά το στούντιο είναι στούντιο.
Συμφώνησα και πέρασα. Μου έδωσε σφραγιμένη πετσετούλα για μπάνιο, για το ντους. Έρχεται η Φρίντα μετά πό πέντε λεπτά μέσα σε ένα απέραντο ταξίδι ομορφιάς. Το πρόσωπο της είναι για διαφήμιση γυναικείων καλλυντικών. Πεντακάθαρη, με λευκή επιδερμίδα, πράσινα ματάκια και καστανόξανθα σπαστά μαλλιά. Κούκλα! Το σώμα της είναι πολύ όμορφο, επίσης. Γύρω στο 1.70 το ύψος της, με 3άρι στήθος και πολύ ικανοποιητικά παχάκια. Συστηθήκαμε και μου είπε ότι είναι Τσέχα και ότι είχε ξαναδουλέψει στο 42 πριν περίπου 4 χρόνια. Με συνάρπασε και η πολύ γλυκιά κοριτσίστικη φωνούλα της. Ξεκίνησε τα προκαταρκτικά με πολλά φιλιά (καθόλου γλωσσόφιλα) στο πρόσωπο και το σώμα. Της άρεσε να τρίβει το νινάκι της στο πόδι μου. Τα προκαταρκτικά διαρκέσαν πάνω από πέντε λεπτά! Μου πέρασε προφυλακτικό (δεν κάνει ακάποτο τσιμπούκι)και μου έκανε πολύ καλή πίπα χωρίς χρήση χεριών. Ανέβηκε πολύ απαλά επάνω μου και κάναμε αυτή τη στάση για πολύ λιγο. Ήθελα να ολοκληρώσω σε πισωκολλητό κάτι που έγινε σχετικά γρήγορα. Στη συνέχεια ακολούθησε κουβεντούλα που κράτησε πέντε λεπτά και με απχαιρέτησε πολύ εγκάρδια. Ο συνολικός χρόνος ήταν περίπου μισή ώρα.Χαμόγελο Φεύγοντας, ο ευγενέστατος κύριος της υπηρεσίας μου πρότεινε να με κεράσει νερό και καφέ. Δέχτηκα και τα δύο και κάθισα στο πολυτελέστατο σαλόνι. Έφυγα υποχρεωμένος.
Τέλος, θέλω να κάνω αυτή τη σύσταση στα στούντιο: Κύριοι κατεβάστε τις τιμές. Στο στούντιο 42 είδα μία πολύ φιλότιμη προσπάθεια για κάτι τέτοιο. Κατανοώ την επένδυση χρημάτων που έχουν κάνει τα αφεντικά, αλλά 50 ευρώ αρχική τιμή (τα έξτρα είναι αλμύρα) είναι πολλά λεφτά για την συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών.Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Φρίντα
Νέο Μέλος
35
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαΐου, 2013
Ωραίος ο τίτλος που έβαλες κύριε συνάδελφε.
14 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγιαΧαμόγελοΑν τα οικονομικά στο επιτρέπουν, καλό είναι να την επισκεφτείς. Κατά την ταπεινή μου γνώμη η Φρίντα και η Μόνικα στο Μεταξουργείο (έχω γράψει κριτική) είναι τα ομορφότερα πρόσωπα που έχω δει.Χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2