Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 157 10
Sex Studio 173367
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η ημερομηνία είναι στο περίπου! Μετά απο γύρα κατα της 7:15 - 8:00 στην περιοχή, είχα δει διάφορες κοπέλες αλλά έψαχνα κάποια εγγυημένα vfm για τις υπηρεσίες της, και είπα να δω αν δουλεύει η Ειρήνη. Τελικά ήμουν τυχερός και την πέτυχα, γιατί συνήθως πρωινή την βρίσκω.

Δεν είναι πιπίνι, ούτε και δείχνει μεγάλη, μοιάζει με την γειτόνισα μέση γυναίκα μιλφ( που μου αρέσει ). Μακρυά καστανά σγουρά μαλλιά, νορμάλ βυζάκι, κωλάρα, κοιλίτσα ελαφρώς, τριχούλα μια τουφίτσα γραμμή στην ηβική περιοχή ... αλλά πολύ θερμή και γλυκειά και χαμογελαστή !

Υποδοχή απο τσατσά και αναγγελία προγραμμάτων. Μόλις είδα την Ειρήνη μπούκαρα απευθείας. Ρώτησα για το πρόγραμμα με απλό γλυφομουνάκι και οχι 69 κλπ και με ξεκίνησε από τα 60 ! της το διευκρίνησα, το έκανε 50, τελικά πήγε στα 40, που είναι το νορμάλ χαλαρό με γλυψιματάκι. Το δωμάτιο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, ήταν απλά καθαρό. Ζεστό νερό στον νιπτήρα !

Η Ειρήνη ήλθε και ξεντύθηκε πολύ γλυκά, αγκαλίτσες χαδάκια κλπ. Καπότα κάλτσα και καλό μπούκωμα και γλύψιμο μέχρι μέσα. Άνετα δάχτυλο και στην κωλάρα της. Στηνόταν ανοίγοντας τέρμα τα ποδαράκια της να χαρώ τις τρυπούλες της. Καλές αντιδράσεις και συμμετοχή στο γλύψιμο, και μετά γαμήσι από πάνω, στα 4, απο κάτω ... άνετη η κιουρία. Τελείωμα με καπότα στο στόμα της.

Βασικά το χάρηκα γιατί ήμουν πολύ άνετος μαζί της και δεν έδειξε στιγμή οτι δίνει σημασία στον χρόνο να πάει στον επόμενο. Δεν την προτείνω στους μοντελοπνίχτες !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Μέλος
18
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού