Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834286
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η επίσκεψη έγινε μεσημεριανή ώρα, ειδικά για την Μπέτυ η οποία ήταν στοχοθετημένη από άλλη φορά.

Eκτός από την Μπέτυ δούλευαν η Τζόι, ωραία κοπέλα μελαχρινή και η Γαβριέλα η οποία κατά την άποψη μου είναι από τις ωραιότερες παρουσίες των studio. Παρά λίγο να την επιλέξω καθώς έχουμε βρεθεί πρόσφατα, αλλά σπάνια ξεφεύγω από τους στόχους μου και αυτή η επίσκεψη ήταν για την Μπέτυ.

Πρόκειται για μία ώριμη γυναικά, ασιατικών χαρακτηριστικών, μαύρα μακριά μαλλιά, ψηλή, χυμώδης, νταρντάνα. Χαμογελάει συχνά, είναι επικοινωνιακή και μιλάει πολύ καλά Ελληνικά. Πολύ κοντά στις φωτογραφίες.

Η ευγενική υπηρεσία αφού έλαβε το αντίτιμο για το απλό πρόγραμμα μου είπε να ανέβω στον επάνω όροφο στο δωμάτιο 3. Πρόκειται για το καλύτερο δωμάτιο που προσωπικά έχω μπει. Ευρύχωρο, ζεστή διακόσμηση με σημασία στην λεπτομέρεια, κλιματισμός, καρέκλα, κομοδίνο, μεγάλος καθρέπτης, νιπτήρας, κρεμοσάπουνο, αντισηπτικό, πετσέτα σφραγισμένη, χαρτί από μηχάνημα, μαντηλάκια υγρά. Διαθέτει ντουζιέρα σε ξεχωριστό μπάνιο καθώς κι λεκάνη τουαλέτας. Τέλος υπήρχαν και διάφορα πράγματα όπως ένα κλουβί, δονητές και μια κατασκευή που δεν κατάλαβα τι είναι αλλά μάλλον είναι αρκετά δημοφιλή τους λάτρης αυταρχικών προγραμμάτων. Επίσης να τονίσω ότι είναι το πιο καθαρό δωμάτιο που έχω μπει.

Δύο τρία λεπτά αφού βγήκα από το ντουζ ήρθε η Μπέτυ. Μετά τις πρώτες συστάσεις ξεκινήσαμε τα προκαταρκτικά τα οποία είναι εξαιρετικά και μεγάλα σε χρονική διάρκεια. Δεν λειτουργεί μηχανικά αλλά σε ψυχολογεί και όταν ασχολείται με ένα σημείο το κάνει με προσοχή και λεπτομέρεια. Ασχολείται με όλο το σώμα, παίζει πολύ με την γλώσσα και περιποιείται πάρα πολύ την περιοχή γύρω από το επίμαχο σημείο. Δέχεται με άνεση να ασχοληθείς μαζί της και δεν έχει κολλήματα που θα πιάσεις και πώς. Μάλιστα σε ενθαρρύνει κιόλας. Αν όμως προτιμάς να την περιποιηθείς λιγότερο και να αφεθείς στα δικά της χέρια όπως έκανα εγώ, δεν σταματά αλλά θα συνεχίσει μέχρι να σε φέρει στα όρια σου. Από τα καλύτερα προκαταρκτικά σημειωτέον σε απλό πρόγραμμα.

Αριστοτεχνικά επαγγελματικό πέρασμα προφυλακτικού, και το στοματικό της βαθύ, υγρό με εναλλαγές ρυθμού, με χέρια, χωρίς χέρια, εξαιρετικό. Δυστυχώς έπρεπε να την διακόψω καθώς λόγω αποχής αλλά και καλής δουλειάς της Μπέτυ ήμουν από ώρα έτοιμος.

Ξεκίνημα με ιεραποστολικό, αληθοφανής, βογκητά αναστεναγμοί, σε ενθαρρύνει και δεν μασάει. Πλήρης συμμετοχή. Γύρισμα στα τέσσερα, εξαιρετικά αληθοφανής, ενθάρρυνση για πιο δυνατά και εκεί που είχα βρεί ρυθμό μου ζήτησε να την χαστουκίζω στον κώλο, οπότε όταν την κοίταξα και από τον καθρέπτη να δείχνει να το απολαμβάνει ήρθε το τέλος. Δεν βιάστηκε να βγω και μου αφαίρεσε το προφυλακτικό και καθάρισε την περιοχή με υγρό μαντηλάκι.

Το social time αποτέλεσαν μερικά δευτερόλεπτα την ώρα που ντυνόταν και ερχόταν σε αντίθεση με την μέχρι εκείνη την στιγμή άψογη παρουσία. Όμως στο studio πας για sex και όχι για κουβέντα καθώς για αυτό υπάρχουν άλλα μέρη. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κατηγορήσεις μια κατά τα άλλα άψογη κοπέλα για αυτό.
Φεύγοντας η υπηρεσία δεν ήταν στο σαλόνι όπως συνηθίζεται οπότε και αποχώρησα.

Η Μπέτυ είναι μια ώριμη γυναίκα και η εμφάνιση της είναι κάτι υποκειμενικό καθώς είναι ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών. Δεν εντάσσεται σε μια κατηγορία (pse, gfe κ.λπ.) καθώς σε ψυχολογεί και παίζει ανάλογα με το ποιον έχει απέναντι της. Δεν υπάρχουν βιασύνες και άγχη και σε κάνει να νιώθεις άνετα. Είναι παρούσα όλη την ώρα και ότι κάνιε το κάνει προσεκτικά δίνοντας έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια από το πώς θα τοποθετήσει το σώμα της μέχρι το πώς θα σε κοιτάξει.

Αυτά έζησα εγώ με την Μπέτυ στο studio 104. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
lsh
Ενεργό Μέλος
75
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pegging Slave