Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 218 10
Βριλησσού 42
Hot
Sex Studio
281305
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ανήμερα της ονομαστικής μου γιορτής είπα κ γω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου, διαφορετικό από τα τετριμμένα...έτσι βρέθηκα παρέα με τον cheyenne και το Βασίλη Μπαρούχο(thanx for the ride!), να ανεβαίνουμε με τέρμα τα γκάζια προς το αμαρτωλό βουνό. Στόχος η Σαμάνθα, μιας και είναι από τις κλασσικές αξίες στο χώρο, με καλά σχόλια και κρτικές, αλλά δεν είχε τύχει να τη "γνωρίσω" στα ενδώτερα. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο μελαχροινό κορίτσι, με ίσια μαλλιά, πράσσινα μάτια και γλυκο κ συμμετρικό πρόσωπο, ενισχυμένο στήθος 3.5άρι, αδύνατη και σσφιχτή κοιλιά, ωραίος πισινός στρογγυλός και συμμετρικός με το υπόλοιπο σώμα, ωραία πόδια. Στο σαλονάρισμα τυπική και χωρίς διαχυτικότητες. Εγώ είχα προαποφασίσει ότι θα περάσω , οπότε δεν έδωσα σημασία στον εσωτερικό μου "συναγερμό"... Δίνω στον ευγενέστατο κύριο επί της υποδοχής 70 ευρώ για πρόγραμμα 69 και περνάω στο δωμάτιο το οποίο, όπως και όλο το ίδρυμα έχει ανακαινιστεί. Το δωμάτιο ευρύχωρο, με επιτοίχιο αλλά και επιταβάνιο καθρέφτη, ωραίο διπλό κρεβάτι με δερμάτινη πλάτη, ευρύχωρη ντουζιέρα με πλαστικό συρόμενο, και καναπεδάκι. έκανα το ντουσάκι μου και πριν καλά καλά τελειώσω σκάει μύτη κ η κοπελιά! Σύντομο social, το οποίο μου έδωσε την εντύπωση της αγγαρείας και ξεκίνημα από μέρους μου με λίγο μασάζ στο κορμί της. Έχει πολύ απαλή επιδερμίδα και παρότι δεν είχε φέρει λάδι τα χέρια μου τσουλούσαν με ευκολία στο δέρμα της. Της έκανα και στα μπούτια και κατέβηκα και πιο χαμηλά για να τις περιποηθω και τα πατουσάκια, όπου ενώ όπως υποστήριξε είναι το αγαπημένο της σημείο, παρατήρησα αρκετές φουσκάλες και ταλαιπωρημένο πεντικιούρ και αρκετά ατημέλητο, γεγονός απαράδεκτο για την προιστορία και την παρουσία μιας τέτοιας κοπέλας. Τέσπα, συνέχισα για λίγο ακόμα με εκείνη να δείχνει ότι το απολαμβάνει. Στη συνέχεια ξάπλωσα, και έγινα αποδέκτης των φιλιών της στο λαιμό μου, στο στήθος μου μέχρι που κατέβηκε χαμηλά. Πέρασμα κόκκινου(!!) προφυλακτικού και εκκίνηση μιας μέτριας στοματικής περίποιησης, άνευρης, τυπικής θα έλεγα, χωρίς "παιχνίδια", παρά μόνο ανεβοκατέβασμα του κεφαλιού της. Στο μεσοδιάστημα μου προσέφερε κ μια δόση ισπανικού. Σειρά μου για ανταπόδωση της περιποίησης, αλλά όταν από την αρχή είσαι ξενερωμένος όλα πάνε στραβά... Κατέβηκα χαμηλά, άρχισα να τη γλείφω, το αιδοίο της με αρκετές τριχούλες, κάπως δυσκόλεψαν το έργο μου, έδειξε να ανταποκρίνεται μετά από λίγο, με τη Σαμάνθα να πιάνει το στήθος της και να μου καθοδηγεί το κεφάλι...Ενώ λοιπόν έδειχνε να στρώνει η φάση, με σταμάτησε με τον τρόπο της τραβώντας με επάνω, μιας και όπως μου είπε, ένιωθε μια ανατριχίλα, που της άρεσε μεν, αλλά δεν την άντεχε... Ξεκίνημα με ιεραποστολικό, με αρκετό πάθος μπορώ να πω, με "κλέιδωσε" με τα πόδια της, ήμαστε σφιχτά αγκαλιασμένοι, φιλιά σε λαιμούς και ώμους, γλυκά λόγια αλλά όλα απέπνεαν μια δόση τυποποίησης...Της έφερα τα πόδια ενωμένα μπροστά μου, ελάχιστη διάθεση από μέρους μου για ενασχόληση κ παιχνίδι μαζί τους, ανέβασα αρκετά το ρυθμό ενώ παράλληλα θώπευα τις ρώγες της...Γύρισμα στα 4 όπου έχει ωραίο στήσιμο, με το κωλαράκι της να παίρνει ωραίο σχήμα και με πλήρη διείσδυση και σε διάφορους ρυθμούς από μέρους μου. Ένιωθα όμως ότι δεν θα τελείωνα και ότι μάταια πάσχιζα, μιας και από την αρχή όπως είπα, κάτι έλειπε...όμως λέγοντας στον εαυτό μου ότι είναι κρίμα να μην τελειώσω με μια τόσο-αντικειμενικά-όμορφη κοπέλα, συγκεντρώθηκα και μετά από έντονο σφυροκόπημα κατέθεσα βαθιά μέσα της...Ανακουφισμένη, με φίλησε σταυρωτά και αποχώρησε. Το ίδιο έκανα κ γω προσποιούμενος ότι όλα πήγαν πρύμα!!
Συμπερασματικά για τα προσωπικά μου γούστα, αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών,μου έδωσε την εντύπωση ότι εκτελεί αυστηρά ένα πρόγραμμα, ότι δεν αφήνεται και δεν χαλαρώνει και φυσικά κίτρινες κάρτες για πατουσάκια και αιδοίο! Προς Θεού δε λέω ότι δεν είναι κλασσική αξία και ικανή στη δουλειά της, αλλά τι να πω, μπορεί να ήταν ανάδρομη χθες η Αφροδίτη, ή εγώ να ήμουν ακόμα υπό την επίρρεια της προχθεσινής Αφροδίτης
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...
Συμπερασματικά για τα προσωπικά μου γούστα, αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών,μου έδωσε την εντύπωση ότι εκτελεί αυστηρά ένα πρόγραμμα, ότι δεν αφήνεται και δεν χαλαρώνει και φυσικά κίτρινες κάρτες για πατουσάκια και αιδοίο! Προς Θεού δε λέω ότι δεν είναι κλασσική αξία και ικανή στη δουλειά της, αλλά τι να πω, μπορεί να ήταν ανάδρομη χθες η Αφροδίτη, ή εγώ να ήμουν ακόμα υπό την επίρρεια της προχθεσινής Αφροδίτης
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
με ατιμελητα ποδια και "ανατριχιλες" δεν θυμιζουν τη Σαμανθα που εγω ξερω.