Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 93 10
Αριστοτέλους 5
Hot
Sex Studio
173953
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Δεν μου αρέσει να γράφω κριτική για δεύτερη φορα για την ίδια κοπέλα αλλα υπάρχουν και εξαίρεσης όταν αλλάζει κάτι είτε προς το καλο είτε προς το κακό
εδώ όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο η υπηρεσίες της Ίνας ήταν και είναι σε υψηλό επίπεδο
ο λόγος που αποφάσισα να ανεβάσω κριτική είναι για το χώρο που ήταν επιεικώς απαράδεκτος για επίπεδο στούντιο
το πάτωμα μες την βρόμα από της βρεγμένες πατημασιές
που είχαν στεγνώσει
μια άσχημη μυρωδιά μέσα το δωμάτιο
στο ntouz εννοείτε πως ήταν βρώμικο και είχε τελείωση το αφρόλουτρο που ήταν νερομενο και ισα ισα που έκανε αφρό
η πετσέτα ναι μεν σε σακούλα αλλα κατά ποσο ήταν καλά πλυμένη δεν παίρνω όρκο
ααααααααααα και για να μην ξεχάσω όταν πλήρωσα την τσα2
είχαμε ένα ωραιότατο σκηνικό μου λέει περιμενε να σου φέρω τα ρέστα και αφήνει την πόρτα ανοιχτή και φεύγει περιμένω , περιμένω , περιμένω ρε περιμένω αλλα η τσα2 πουθενά έτσι πέρνω την απόφαση να κλείσω την πόρτα και να μπω για ntouz με την κοπέλα να έρχεται με τα ρέστα την ώρα που έκανα ntouz
καλά τόσο δύσκολο ήταν να μου πεί θα τα φέρει η κοπέλα να μην περιμένω σαν μαλάκας
αυτά με τα αρνητικά
στα του αγώνα τώρα ολλα καλά η κοπέλα άλλη μια φορα σε τρελα κέφια κάνοντας ότι περάει από το χέρι η καλύτερα από τον κώλο της για να πέρασης καλά
ένα ακόμα θετικό της Ίνας είναι η πολύ καλή μνήμη που διαθέτη
θυμόταν τα πάντα με λεπτομέρειες από την πρώτη μας συνεύρεση που ήταν τον Αύγουστο
εδώ όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο η υπηρεσίες της Ίνας ήταν και είναι σε υψηλό επίπεδο
ο λόγος που αποφάσισα να ανεβάσω κριτική είναι για το χώρο που ήταν επιεικώς απαράδεκτος για επίπεδο στούντιο
το πάτωμα μες την βρόμα από της βρεγμένες πατημασιές
που είχαν στεγνώσει
μια άσχημη μυρωδιά μέσα το δωμάτιο
στο ntouz εννοείτε πως ήταν βρώμικο και είχε τελείωση το αφρόλουτρο που ήταν νερομενο και ισα ισα που έκανε αφρό
η πετσέτα ναι μεν σε σακούλα αλλα κατά ποσο ήταν καλά πλυμένη δεν παίρνω όρκο
ααααααααααα και για να μην ξεχάσω όταν πλήρωσα την τσα2
είχαμε ένα ωραιότατο σκηνικό μου λέει περιμενε να σου φέρω τα ρέστα και αφήνει την πόρτα ανοιχτή και φεύγει περιμένω , περιμένω , περιμένω ρε περιμένω αλλα η τσα2 πουθενά έτσι πέρνω την απόφαση να κλείσω την πόρτα και να μπω για ntouz με την κοπέλα να έρχεται με τα ρέστα την ώρα που έκανα ntouz
καλά τόσο δύσκολο ήταν να μου πεί θα τα φέρει η κοπέλα να μην περιμένω σαν μαλάκας
αυτά με τα αρνητικά
στα του αγώνα τώρα ολλα καλά η κοπέλα άλλη μια φορα σε τρελα κέφια κάνοντας ότι περάει από το χέρι η καλύτερα από τον κώλο της για να πέρασης καλά
ένα ακόμα θετικό της Ίνας είναι η πολύ καλή μνήμη που διαθέτη
θυμόταν τα πάντα με λεπτομέρειες από την πρώτη μας συνεύρεση που ήταν τον Αύγουστο
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Ίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού