Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831699
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Από Μπέτυ και Γαβριέλα επέλεξα τη 2η. Απλό πρόγραμμα. Η 1η μάλιστα πήγαινε σε δωμάτιο. Η Γαβριέλα είναι Ρωσίδα ξανθιά με σπαστά μαλλιά λίγο πιο κάτω από τους ώμους, ελκυστική στην εμφάνιση, επιδερμίδα νομίζω ελαφρά μαυρισμένη (ο φωτισμός χαμηλός), ύψος ~1,65, στήθος φυσικό ωραίο με ρόγες ενεργές και όμορφες, ωραίο στόμα πάνω-κάτω, ωραία οπίσθια (χωρίς να είναι τα πεταχτά λατινικα), Ελκυστική μέσα στο άσπρα δαντελωτά εσώρρουχα που φορούσε.

Το δωμάτιο πολύ καλό όπως πάντα σε υψηλότατα επίπεδα, από τα καλύτερα! Ντουζιέρα, νιπτήρας, χαρτιά, είχε και τουαλέτα, μωρομάντηλα, χαρομτάνδηλα. ξυραφάκια, σαπούνια, ζελέ, κλειστή πετσέτα, αποκλειστική καθαρίστρια, κτλ. TV +A/C δούλευαν. Πλευρικός καθρέπτης κολλητός στο κρεβάτι. Επίσης, για τους λάτρεις του είδους κλουβί, Χ, και βιτρίνα με στραπονοειδή.

Λίγες κουβέντες γνωριμίας όταν ήλθε. Αρχίσαμε με χάδια και ρουφήγματα σε λαιμό και στήθος. Αμοιβαία. Κατέβηκε κάτω. Έφαγε/έγλυφε μπάλες. Και πόδια ακόμη. Τριψίματα πολλά. Αγκαλιές. Της έγλυφα τις ρόγες και τις βύζαινα κάθε τόσο. Πήρε το ...μαγκνουμ στο χέρι, έριξε και σάλιο και άρχισε χειροπρακτική, πέρασε το λάστιχο με το στόμα, και ξεκίνησε κανονικό στοματικό που ήταν καλό. Η στάση του σώματος της επέτρεπε να τη χαιδεύω και να βλέπω και στον καθρέπτη τα ελκυστικά οπίσθια της. Αφού με έφαγε για τα καλά, αλλάξαμε ρόλους, εγώ σηκώθηκα από πάνω και της είπα και ξάπλωσε και άρχισα εγώ να .... τρωω τα βυζιά της. Παράλληλα τη χάιδευα απαλά για προθέρμανση. Εκείνη συνέχιζε ακουραστα τη χειροπρακτική. Δοκιμάσαμε μόνο την ιεραποστολική στάση με μεταβαλλόμενης έντασης, ταχύτητας, συχνότητας και βάθους κινήσεις. Συμμετείχε με διάφορες κινήσεις στη στάση αυτή, με επιφωνήματα. Επίσης, μού χαιδευε την πλάτη με τα νυχια της με πολύ πετυχημένο τρόπο για να μού εντατικοποεί τη διέγερση. Δεν κράτησα πολύ (άλλωστε απείχα πολλές μερες). Εμεινα λίγο μέσα της. Βγήκα, πήρε σουβενίρ το λάστιχο, με σκούπισε, λίγη κουβέντα στο τέλος πριν και ενόσω ντυνόταν και αποχαιρετισμός με ασπασμούς.

Η Γαβριέλα είναι μια ευγενής κοπέλα. Είχε λογική συμμετοχή με κουβέντες, επιφωνήματα, κινήσεις, και γενικά συμπεριφορά. Ανταποκρινονταν στην αλήθεια οι αντιδράσεις της και δεν ήταν υπερβολικές. Η συνάντηση πήγε καλά (ήταν και η πρώτη άλλωστε). Αν κρατούσα περισσότερο θα πήγαινε καλύτερα. Εκτός από μένα ίσως να την ευχαριστήθηκε και εκείνη. Στυλ: gfe θα έλεγα χωρίς γλωσσόφιλα.

Η υπηρεσία με κέρασε ποτό όταν πήγα. Στο τέλος συμπληρωσα και λαχείο (βραβείο 1 δωρεάν σεχ).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Γαβριέλα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.203
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού