Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 179938
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Μαρίνα σε πρωϊνή βάρδια... μόλις το είδα καβάλησα τον πορνοτυφώνα και χωρίς 2η σκέψη ήμουν στο δωμάτιο του στούντιο.
Για όσους δεν την γνωρίζουν είναι μια γυναίκα ψηλή με πλούσια τα ελέη, έχει χάσει και αρκετά κιλά από τότε που την είχα δει από κοντά στο 104, με αποτέλεσμα να είναι αυτό που λέμε γυναικάρα με σώμα φωτιά. Γνωστή φυσικά και από την θητεία της στο 104, που τότε δεν μου εκανε το απαραίτητο κλικ για στενότερη γνωριμία.
Όταν όμως κατέβηκε στα Κασσάνδρας όλο και ψηνόμουνα να την γνωρίσω.
Περίμενα στο σαλόνι, και μόλις βγήκε δεν δίστασα και έδωσα το αντίτιμο για απλό πρόγραμμα και βουρ στο δωμάτιο.

Ντουζάκι και πριν προλάβω να τελειώσω, μπήκε στο δωμάτιο. Ευχάριστη έκπληξη που με θυμήθηκε, δεν το περίμενα να πω την αλήθεια.
Ενώ σκουπιζόμουνα μου πήρε την πετσέτα με πλησίασε και άρχισε να με τρίβει αισθησιακά από πάνω προς τα κάτω, με φιλιά στο στήθος μου στην κοιλιά και πιο χαμηλά.
Φυσικά δεν άργησα να "φτιαχτώ" για ακολουθήσει περιποίηση σπέσιαλ στα @@. Τα προκαταρτικά συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα με ισπανική και ενώ έφτασε η ώρα του στοματικού μου πέρασε μαεστρικά το προφυλακτικό, ξάπλωσα και απόλαυσα τα deepthroat, τα χτυπήματα και τα ρουφήγματα της.
Ηρθε η ώρα για sex και για αρχή ανέβηκε πάνω μου σε στάση cowgirl, όπου στην κυριολεξία με έλιωσε αφού ένιωθα την κάθε της κίνηση. Γυρνάει σε reverse cow όπου απόλαυσα την απόλυτη θέα να ανεβοκατεβαίνει επάνω μου.
Γυρίσαμε σε ιεραποστολικό με τα πόδια της επάνω, όπου το ευχαριστήθηκα πολύ καθότι σφυροκοπούσα όσο μπορούσα χωρίς να διαμαρτυρηθεί καθόλου, αντίθετα με προέτρεπε να συνεχίσω. Οι σφυγμοί είχαν ανέβει κατακόρυφα και ενώ ένιωθα το τέλος να πλησιάζει την γύρισα στα 4 όπου μπήκα μέσα της και τελείωσα μετά από λίγο.
Προς τιμήν της ξάπλωσε δίπλα μου, καθήσαμε μέχρι να πέσουν οι σφυγμοί, μιλήσαμε για αρκετά θέματα, και στο τέλος με κέρασε και νερό που μόνο αυτή ξέρει να φτιάχνει τόσο καλά Μεγάλο χαμόγελο

Γενικά για την Μαρίνα, είναι μια γυναίκα όπου πραγματικά ξέρει τι κάνει και πως το κάνει για να σε ευχαριστήσει, τιμάει τα λεφτά που πέρνει και με το παραπάνω θα έλεγα, δεν βιάζεται καθόλου, και δίνει μεγάλη βάση στα προκαταρτικά που διαρκούν αρκετή ώρα. Για μένα από τις καλύτερες συνευρέσεις μου σε στούντιο και τώρα που είναι και πρωινή βάρδια σίγουρα θα ξανατιμηθεί
Χρόνος παραμονής περίπου 30 λεπτά, όταν άλλα μαγαζιά σου λένε 15 λεπτά με το ρολόι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Υπηρεσίες
Kerveras
Τιμημένος
91
Πόντοι:
5.435
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, n.smirni76

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Απριλίου, 2013
Ρε 'συ Κέρβερα,επειδή δεν ανοίγει το γαμωσάιτ του Κασ 8 ,η Μαρίνα είναι η μελαχροινή με μακρυά ίσια μαλλιά που στο φ104 ήταν μαζί της καψούρης κάποιος απ'την Άρτα-Πρέβεζα δε θυμάμαι;;;Χμμμ;
24 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είναι η μελαχρινή ναι, τώρα για την καψούρα δεν το ξέρω. Έχει και δικό της νήμα με φωτογραφίες όπου μπορείς να διαπιστώσεις αν έιναι αυτή
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2