Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 130 10
Sex Studio
169585
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
στο μυαλο μου ητανε συνεχεια η μουναρα ντιανα και με την πρωτη ευκαιρια πηγα να χαρω το ρουφιχτο τσιμπουκι της και την ασπρη στενη κολαρα της.κατα της 10και30 πηγα στο ιδρυμα περιμενα κανα 20 λεπτο οπου βγηκε ο μουναρος εγινε πιο καβλι απο οτι ητανε.μπηκα λοιπον στο δωμα της αμαρτιας και εκει παλι ειχε αναμονη λαικο προκυνημα πρωι πρωι σκαει μυτι τελικα ο νταρτονομουναρος μου λεει γεια.γεια και εγω και αμεσως χωνο τα μουτρα μου στην κολαρα της και αρχισα να ρουφαο με μανια τα κολοχειλακια της τι γλυκα ητανε αυτη αλλο πραμα..λεω πεσε στο κρεβατι και αρχιζω να ρουφαω τωρα τα χειλομουνα της.εχωσα ολη τη γλωσσα μου βαθεια στο μουνακι της.αφου γουσταρα ετσι καποια λεπτα λεω τωρα θελω να μου ρουφιξεις το πουτσο μου πω πω χαθηκε το πεος μου στο γλυκο της στοματακι τι τσιμπουκι ητανε αυτο κοντεψα να χισω..δεν την εβγαλα το ασπρο στρινγκακι της καβλονα πιο πολυ ετσι.μου εβαλε καποτα και εκανε καβαλα με πολυ τρελα και κορδελα...αλλα το μυαλο μου ητανε στην κολαρα της οπου αρχισα να της το χονω τι στενη κολαρα που εχει ο καβλαρος αφηνα το πουτσο μου μεσα βαθεια και και ξαφνικα αριχσα να ριχνω βαθειες ψωλιες αλλη φαση δεν μπορεσα να κρατιθω πολυ οπου εχισα ποταμι στην κολαρα της..ευγε ντιανα ευγε..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
άρχισα όχι άριχσα.
πραγματικά πρέπει να πέρασες καλά, από την ανάμνηση της κάβλας έχεις θολώσει λέμε.