Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 68 10
Sex Studio 83990
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
9 μηνες μετα την τελευταια μου επισκεψη επιστρεφω στο στανταρακι μου την Εμμα που την πεθυμησα πολυ και τη βρισκω ανανεωμενη με ξανθο μαλλι και πιο κοντο πλεον και με πολυ ωραιο σετακι εσωρουχα ζαρτιερες με κορσε.Χαρηκε πολυ και αυτη μολις με ειδε στο σαλονι,ετσι κι αλλιως πηγα καρφωτος για εκει οποτε και περασα με 40ε οπως και στην Κατεχακη.
Η αληθεια ειναι οτι ειχα μια μικρη επιφυλαξη μιας και γραφτηκαν καποια αρνητικα σχολια τον τελευταιο καιρο αλλα δε μπορουσα να πιστεψω οτι αυτο το κοριτσι που εχει χαρισει τοσο ωραιες στιγμες σε ολους εδω και 1,5 χρονο τωρα,οτι θα μπορουσε να εχει χαλασει τοσο πολυ.Και πραγματι ειχα δικιο...

Με την εισοδο της στο δωματιο εδειξε αμεσως εντονο ενθουσιασμο,με ρωτησε που χαθηκα βεβαιως ξαπλωσε αγκαλιτσα πλαϊ μου και το ευτυχισμενο ζευγαρακι για κανα 10λεπτο ελεγε τα νεα του Μεγάλο χαμόγελο
Στο ζουμι τωρα...

Εκατσε πανω στον πουτσο μου,κουνουσε αργα αισθησιακα τη λεκανη της και εσκυψε πανω μου οπου αρχισαμε τα παθιασμενα γλωσσοφιλα και χαϊδευαμε εκατερωθεν τις ρωγες μας.Αφου χορτασαμε ετσι καναμε τη σταση ψαλιδι σε ψαλιδι οπου ετριψα τον πουτσο μου στο μουνι και στην κωλοτρυπιδα της.
Τσιμπουκι αργο,αισθησιακο με πληρη εξαφανιση του πουτσου οπως συνηθιζει αλλωστε.Στη συνεχεια αρχιδογλειψιμο οπου κι εκει τα εξαφανιζει για πλακα και φυσικα σιγα σιγα κατηφοριζει και στην κωλοτρυπιδα μου οπου τη γλειφει με μανια και χωνει και τη γλωσσα της μεσα.Μαλιστα κανει παυση κα με ρωταει 'τι αρωμα βαζεις στ'αρχιδια σου και μυριζεις τοσο ωραια'...το'χω ξαναπει ετσι κι αλλιως δεν ειναι μυστικο....ειναι λοσιον σωματος ck one.Βαλτε λιγη ποσοτητα σε αρχιδια,μπουτια και περιξ της κωλοτρυπιδος και η γκομενα δε θα ξεκολλαει απο κει κατω

Γυρισαμε και σε σταση 69 για να τη γλειψω κι εγω οπου εχωσα τη γλωσσα μου στον κωλο της και ανταποκριθηκε αμεσως κανοντας κι αυτη το ιδιο.Αφου λοιπον γλυφοκωλιαστηκαμε για τα καλα επρεπε να την ικανοποιησω κι εγω και τη γυρισα ανασκελα οπου περιποιηθηκα το μουνακι της με μαεστρια και καυλωσε για τα καλα.Μαλιστα της εχωσα κι ενα δαχτυλο μεσα και το μουνι της ηταν μουσκεμα.
Περασμα καποτας και γαμησι στην ιδια σταση με μαξιλαρι κατω απ'τη μεση της.Αργο τεμπο,βαθια καρφωματα που οσο περνουσε η ωρα γινονταν ολο και πιο βασανιστικα και τελικα πολυ δυνατο χυσιμο με πολυ δυνατες κραυγες.
2ος γυρος μπλα μπλα μπλα,με φιλησε καμια εκατο φορες,μου ειπε να προσεχω και μη την ξεχναω και τελικα αποχωρησε μετα απο 35 λεπτα στο δωματιο!!

Συμπερασμα...με την Εμμα δεν κανεις σεξ επι πληρωμη,κανεις ερωτα με την γκομενα σου.Δεν εχει αλλαξει τιποτα απολυτως στη συμπεριφορα της ειναι η ιδια Εμμα που γνωριζουμε και αγαπησαμε τοσο καιρο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Απριλίου, 2013
Πολυ ωραια κ πληρης κριτικη,μπραβο al.Χαμόγελο
18 Απριλίου, 2013
απο οτι φαινεται θελει να την πετυχεις σε ησυχια και οχι σε μερες με κινηση πχ σκ
18 Απριλίου, 2013
+1 με εψησες...Γλώσσα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3