Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Οπως και αλλοι συναγωνιστες,ετσι και εγω(μετα απο τα κολακευτικα σχολια που γραφτηκαν για την Μικαελα)ειπα να παω να τσεκαρω "ιδιοις ομμασι" τι παιζεται....Κατα τις 11 το πρωι ημουν στο συγκεκριμενο στουντιο...Η τσατσα ευγενικοτατη καΙ Καλωσυνατη με υποδεχτηκε.........Πηρα το προγραμμα των 80 Ευρω......Μπηκα στο πολυ καλο δωματιο(καθαρο και περιποιημενο),με το αιρ-κοντισιον του και με την TV του.........Μετα απο κανα 10λεπτο να σου και "η περδικα που περπατα λεβεντικα"!!!!Δεν θα μπω σε λεπτομερειες αλλα οτι γραφουν οι προηγουμενοι συναθλητες ειναι αληθεια.........Η Μικαελα ειναι απ'τις σπανιες περιπτωσεις "πεταλουδιτσας"!!!Να σου μιλησει.......να σε περιποιηθει.........να σε χαιδεψει..........να σε κανει να νοιωσεις ανετα!!!Στο κρεβατι η συμμετοχη της ειναι μουρλια!!!Το ζει το γαμησι!!!Και η Πιπα της εκπληκτικη!!!!
Μικαελα μου,Να'σαι καλα και να μας προσεχεις ολους ετσι και να μην αλλαξεις!!!!Και χρονια σου Πολλα για τις 15 Αυγουστου που εχεις τα Γενελθια σου!!!!!Να τα 1000σεις!!!Πολλα Φιλια!!!
Μικαελα μου,Να'σαι καλα και να μας προσεχεις ολους ετσι και να μην αλλαξεις!!!!Και χρονια σου Πολλα για τις 15 Αυγουστου που εχεις τα Γενελθια σου!!!!!Να τα 1000σεις!!!Πολλα Φιλια!!!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού