Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831699
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
ΠΑΜΕΛΑ Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΓΛΥΦΤΡΑ

Χωρις να το εχω σχεδιασει η τυχη με εφερε στις 4 τα χαραματα της κυριακης να βρεθω σε σεξ σοου σε στρτιπτιζαδικο στην οδο συγγρου. Σε 1,5 ωρα ειδα τρια!!!Οι καυλες μεγαλες και η ορεξη για να παρω κοπελα ακομα μεγαλυτερη.Στα στιπτιζαδικα ως γνωστον παιρνεις και κοπελα για προσωπικο στριπτ τιζ .Σκεφτηκα ..ενα 50αρικο μου εμεινε γιατι δεν φευγω να πεταχτω μεχρι το γνωστο στουντιο 104.Φοβοβουν ειναι η αληθεια τετοια ωρα για λογους ασφαλειας αλλα τελικα ΔΕΝ υπηρχε ψυχη γυρω απο αυτο.Παρκαρα ανετα στην γωνια και μπηκα μεσα οπου με υποδεχτηκε ο σεκιουριτας και η υπηρεσια.ΔΕΝ ηξερα ποιες κοπελες ειχαν υπηρεσια.Ρωτησα ομως αν υπαρχει εκπτωτικη βαρδυα διοτι ηθελα να παρω κατι παραπανω απο απλο με ενα 50αρικο .Μου ειπαν δεν υπαρχει και μου παρουσιασε τις κοπελες Ηταν η Δεσποινα και η Παμελα.Δεν ξερω γιατι αλλα κλικ μου εκανε αυτην την φορα η Παμελα.

Μου ειπε να παω στο δωματιο 3 και εκει εκανα ενα ντους ειδικα γυρω απο τους ορχεις ωστε η κοπελα να με βρει καθαρο.

Ηρθε η κοπελα μου εκανε κατι προκαταρκτικα αλλα μαλλον αδιαφορο με αφησαν.Οπως και η πολυ ωραια πιπα της .Χωρις ομως να της το ζητησω αρχισε να μου γλυφει τα αρχιδια ,να τα βαζει στο στομα της πραγμα με με εξιταρησε αρκετα .Η υποθεση αρχισε να γινεται πολυ ενδιαφερουσα!! με πολυ τακτ (μηπως δεν δεχτει)της ζητησα να με γλυψει στα μπουτια γυρω απο την περιοχη των αρχιδιων και η Παμελα εδωσε ρεστα!!!Και οχι μονο αυτο αλλα με εγλυφε αρκετη ωρα και λιγο πιο κατω απο τα αρχιδια που σε μενα ειναι η ερωτογονος ζωνη.Και καπου καπου τον εβαζε και στο στομα της ..Με τρελανε και παραλιγο να χυσω ετσι ,Την σταματησα για να την πηδηξω κιολας διοτι το μαυριδερο κορμακι της ειναι πολυ καλο.Μπηκε πανω μου με το προσωπο της αντιθετα αφου την απολαυσα της ειπα να γυρισει απο μπροστα οπου με ενα τελειο απο πανω εσκυβε και μου εδινε να γλυψω τα μεγαλα βυζια της.Κριμα που δεν ειχα ακομα ενα δεκαρικο να την παρω 69.

Στο τελος προσφερθηκε να γυρισει κλασικα για να χυσω.
ΔΕΝ την πηδηξα ετσι δεν ηθελα απλως της ειπα αν μποορω να χυσω στα βυζια της και δεχτηκε.Της ζητησα για λιγο ακομα να με γλυψει ενοσο ειμαι καθισμενος στα γονατα, στα αρχιδια και στην γυρω περιοχη πραγμα που ευχαριστως το εκανε και ηταν εξαισια η στιγμη που οταν το εκανε ο πουτσος μου ηταν πανω στο λαιμο της.

Τελικα λιγο πριν χυσω τον εβαλε αναμεσα στα βυζια της και εχυσα εκει .Απο τακτ δεν ζητησα να μεινω για λιγο εκει να παιξει τον πουτσο που μολις ειχε χυσει πανω στα βυζια της και σηκωθηκα αμεσως. ΔΕΝ ξερω αν το δεχοταν αυτο.

με φιλησε σταυρωτα ευγενεστατα και εφυγε

Ευχαριστως θα ξαναπηγαινα μαζι της διοτι επι σειρα ετων ειχα συνηθισει να παιρνω απο γραφεια κοπελες που μου εκαναν ελευθερο στοματικο και τελειωμα προσωπο και στομα και λογω κρισεως τωρα δεν μπορω. Το γλυψιμο αρχιδιων και το τελειωμα που μου εκανε η παμελα αντικαθιστα υποτυπωδως το τελειωμα που επε χρονια εχω συνηθισει

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2013
Όνομα κοπέλας
Πάμελα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
18 Νοε 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού