Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 219 10
Sex Studio 324517
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μία κοπέλα που το τελευταίο καιρό βλέπω τις φωτογραφίες της στο άλλο site και μου έχει κερδίσει το ενδιαφέρον είναι η Κατερίνα.Για να είμαι ειλικρινής στην προηγούμενη επίσκεψή μου με τη Λούνα εργαζόταν και αυτή αλλά επέλεξα τη Λούνα καθώς της είχα δώσει προτεραιότητα...Η Κατερίνα είναι πρωτοεμφανιζόμενη από τα λεγόμενά της,στην Αθήνα καθώς για μεγάλο διάστημα εργαζόταν στη Λάρισα.Είναι μία κοπέλα 21 χρονών μελαχρινή με λευκή επιδερμίδα,μικρό σχετικά στήθος,όμορφη περιφέρεια και έκφυλο πρόσωπο.Να σημειώσω πως οι φωτογραφίες της στο site με τις κυρίες την προσεγγίζουν αρκετά...

Σήμερα αφού είδα πως θα βρίσκεται στο εν λόγω κατάστημα στην απογευματινή βάρδια είπα να την επισκεφτώ και να περάσω στα ενδότερα μαζί της κάνοντας όπως έγραψα και στο τίτλο ένα test drive...Όπως είπα και παραπάνω εργάζεται λίγες μέρες οπότε η επίσκεψη μαζί της ήταν ένα ρίσκο καθώς δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση από συναγωνιστή,οπότε βάδιζα κάπως στα τυφλά...

Έφτασα στη Βριλησσού και πάρκαρα το αυτοκίνητό μου απέναντι από το μαγαζί καθώς τις απογευματινές ώρες υπάρχουν θέσεις κενές.Με υποδέχτηκε η υπηρεσία η οποία είναι και αρκετά κατατοπιστική και ευγενική θα έλεγα.Η Κατερίνα βγήκε στο σαλόνι με ένα σετ ασπρόμαυρα εσώρουχα και με ένα σύντομο σαλονάρισμα πέρασε από μπροστά μου.Δεν το σκέφτηκα και πολύ και αφού επέλεξα το απλό πρόγραμμα πέρασα στο μεγάλο δωμάτιο κάτω.Για το δωμάτιο έχω αναφερθεί και σε άλλη κριτική,το μόνο που θα προσθέσω πάλι είναι ότι ενώ έχει όλα τα απαραίτητα λείπει το ντουζ καθώς έχει μόνο τζακούζι.Πιστεύω πως η διεύθυνση του μαγαζιού θα κάνει κάτι σε λίγο καιρό με αυτό το θέμα...
Βγάζοντας τα ρούχα μου ξάπλωσα στο καναπέ για να περιμένω την Κατερίνα.Δεν άργησε να έρθει και μετά από ολιγόλεπτη αναμονή άκουσα τα βήματά της στις σκάλες...Μπήκε στο δωμάτιο και μετά από κάποιες σύντομες ερωτήσεις έβγαλε το σουτιέν της και ξεκίνησε να με χαιδεύει με το χέρι της στο σώμα μου.Έβγαλα το εσώρουχό μου καθώς όπως μου είπε"δεν χρειαζόταν" και συνέχισε τα τριψίματα με τα χέρια της πάντα.Πέρασμα του προφυλακτικού με το χέρι της και έναρξη στοματικού.Μέτριο στοματικό,με λίγη χρήση χεριού,καλές κινήσεις της γλώσσας αλλά κάπως μονότονες θα τις χαρακτήριζα και για ενασχόληση με την ευρύτερη περιοχή ούτε λόγος...Σε κάποια φάση διέκοψε το στοματικό και με δική μου προτροπή της ζήτησα να συνεχίσει για λίγα λεπτά...
Έναρξη στο σεξ με την Κατερίνα από πάνω να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς,αλλαγή για πισωκολλητό,μία στάση η οποία προτείνεται με την συγκεκριμένη κοπέλα.Να σημειώσω πως στα τέσσερα έβγαλε και κάποια αληθοφανή βογγητά.Συνέχεια με ιεραποστολικό όπου με κάποιους αναστεναγμούς μετά από λίγη ώρα μας βρήκε το τέλος...

Σηκώθηκε σύντομα,έβαλε τα εσώρουχά της,ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες στο θέμα με την "προσαρμογή" της εδώ στην Αθήνα και αποχώρησε από το δωμάτιο...

Συμπερασματικά,μία συνεύρεση που απουσιάζουν αισθητά οι λεγόμενες "δυνατές συγκινήσεις" καθώς όπως φάνηκε η κοπέλα μάλλον δεν έχει αποκτήσει ακόμη τον αέρα που χρειάζεται.Σίγουρα είναι μία εμφανίσιμη κοπέλα έχει και ωραίο σώμα και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες βελτίωσης,προφανώς διανύει τους μήνες προσαρμογής της και δικαιολογείται κάπως...Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση μαζί της να έχουν διορθωθεί κάποιες λεπτομέρειες...

Αυτά είναι τα συμπεράσματά μου στην παραπάνω συνάντηση με την Κατερίνα τώρα θα είμαι σε αναμονή και για τις δικές σας εμπειρίες...!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Απριλίου, 2013
Kim 4ever!!!!!!!!!!!
13 Απριλίου, 2013
Όπως το λες...Κιμ δεν υπάρχει αντικατάσταση!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2