Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414901
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Δεν είναι λίγες οι φορές που στο site γίνονται κάποιες συζητήσεις που συμμετέχουν κάποιες από τις κοπέλες όπου εργάζονται στα στούντιο.Βέβαια αυτό το κάνουν πολύ λίγες σε αριθμό.Η Ντάρια είναι μία από τις λίγες κοπέλες όπου όχι απλά συμμετέχει σε συζητήσεις αλλά ενημερώνει για το που θα εργάζεται και τοποθετεί και φωτογραφίες με αποτέλεσμα να προσελκύει κάπως μερικούς από εμάς...

Αρκετές φορές και πιο παλιά αλλά και τις τελευταίες μέρες ήθελα να την επισκεφτώ αλλά όλο κάτι στεκόταν εμπόδιο και η συνάντησή έπαιρνε συνεχώς αναβολή...Σήμερα όμως γνωρίζοντας ότι θα βρίσκεται στο παραπάνω στούντιο και αφού βρισκόμουν κοντά στη περιοχή δεν έχασα την ευκαιρία στο να βρεθώ κοντά της...

Πάρκαρα το αυτοκίνητο λίγο πιο πάνω από το μαγαζί και ανέβηκα τα σκαλάκια που σε οδηγούν στην είσοδο του μαγαζιού η οποία να αναφέρω είναι και αρκετά διακριτική.Με υποδέχτηκε η χαμογελαστή και ευγενική υπηρεσία και μου παρουσίασε τη Ντάρια.Για όσους δεν την γνωρίζουν πρόκειται για μία κοπέλα με σκούρα κόκκινα μαλλιά μέχρι τους ώμους,μέτριο σε μέγεθος στήθος,όμορφη περιφέρεια και συμπαθητικό πρόσωπο με κάτι σέξυ γυαλάκια που φοράει εδώ και αρκετά χρόνια όπου βρίσκεται στο επάγγελμα...
Χωρίς να το σκεφτώ και αφού πήγα για την Ντάρια,με την επιλογή του απλού προγράμματος πέρασα στο δωμάτιο δεξιά της εισόδου.Λίγα λόγια για το δωμάτιο,μικρό σχετικά αλλά καθαρό με ντουζιέρα,νιπτήρα,κλιματισμό,τηλεόραση και γενικά χωρίς κάτι να του λείπει,βέβαια μία ανακαίνιση στο χώρο θα ήταν ότι πρέπει...

Ξάπλωσα στο κρεβάτι και περίμενα τη Ντάρια για να ξεκινήσουμε...Δεν άργησε να έρθει και μέσα σε λίγα λεπτά μπήκε στο δωμάτιο.Μετά από κάποιες συζητήσεις για να σπάσει ο πάγος ξεκινήσαμε κάποια χάδια όπου επεκτάθηκαν στη συνέχεια.Αρκετή ώρα τριβόταν με αργό ρυθμό στο σώμα μου επιτυγχάνοντας τη σωστή ανόρθωση.Έβγαλε το ολόσωμο μίνι φορεματάκι που φορούσε και έμεινε μόνο με το στριγκάκι της συνεχίζοντας τα τριψήματα στο σώμα μου.Αφού μου αφαίρεσε το εσώρουχό μου ξεκίνησε ισπανικό με πολύ καλή τεχνική θα έλεγα και με σωστούς ρυθμούς.Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη στοματικού.Βαθύ με σωστή χρήση της γλώσσας,χωρίς χρήση χεριού και με περιποίηση για ώρα της ευρύτερης περιοχής...Ενώ η Ντάρια βρισκόταν στο στοματικό δεν έχασα την ευκαιρία για δαχτυλοσκοπήσεις στο γατάκι της πράγμα το οποίο έδειχνε να την ευχαριστεί...
Έναρξη στο σεξ με τη Ντάρια από πάνω σε γρήγορους ρυθμούς,αλλαγή για πισωκολλητό όπου προτείνεται καθώς είχε πολύ καλό στήσιμο.Τελευταία στάση και σε αυτή μου την συνάντηση το ιεραποστολικό όπου με κάποια πεταχτά φιλιά και γρήγορους ρυθμούς μας βρήκε το τέλος...

Κάθισε αρκετή ώρα κοντά μου και συζητήσαμε για διάφορα θέματα χωρίς τη πίεση του χρόνου.Φόρεσε το ολόσωμο φορεματάκι της και με ένα πεταχτό φιλί με αποχαιρέτησε λέγοντάς μου πως θα τα ξαναπούμε...

Συμπερασματικά,μία κοπέλα αρκετά έμπειρη θα έλεγα όπου όσοι την επιλέξουν δύσκολα θα φύγουν δυσαρεστημένοι καθώς από ότι φαίνεται προσπαθεί να σε ευχαριστήσει και με το παραπάνω...
Τέλος αυτά έγιναν στη δική μου συνάντηση με τη Ντάρια τώρα κάποιος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη...!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Υπηρεσίες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Απριλίου, 2013
Ωραία κριτική φίλε, την Ντάρια την έχω στοχοθετήσει, αρκεί να ταιριάξουν τα ωράρια μας...
lsh
lsh
08 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Και εγώ έτσι δεν μπορούσα να την πετύχω...Τη Κυριακή όμως τη πέτυχα σε εξαιρετική φόρμα...!Που θα πάει θα ταιριάξουν τα ωράρια σας...!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2