Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 238 10
Sex Studio
271910
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Παιδια περασμα απο το γνωστο στεκι της οδου Βριλησσου αργα το βραδυ γυρω στη 01:00 με καταληξη στο ενλογω μαγαζακι. Η ιστορια πασιγνωστη πλεον σε ολους μας για το τι παιζει και τι υπηρεσιες προσφερουν τα κοριτσια των συγκεκριμενων clubs. Και απο ποιοτητα? 100% pure meat!! Στο ζουμι λοιπον, με φραγκα πανω μου πολλα για μπουρδελο/στουντιο ειμαι στο μαγαζακι και σκαει το γκομενακι με δικτυωτο ολοσωμα, τακουνια, χαριτωμενη φατσουλα και ενα πολυ ωραιο κ συφριγιλο κωλαρακι, ενω το βυζακι με τη ρογουλα ψιλοεβγαζε ματια! V.Good λεω! Παω στη τσατσα κ της κανω οτι θα παρω το full προγραμμα με τα 100euros το οποιο ειχε 1 τεταρτο με το κοριτσι, ολες τις στασεις, 69 κ μασαζακι. Στο δωματιο τωρα επαιξα καλα με το μωρακι, αρκετο σεξ με τα παρελκομενα του κ απο αυτη, μασαζ ομως δεν επαιξε αν κ το ειχα περισσοτερο αναγκη. Δεν εχω γενικα παραπονο, ηξερα που βρισκομουν και ποιο ειναι το μεγιστο της ανταμοιβης εκει. Τα εχω περπατησει ολα αυτα εκει με καλες κ κακες στιγμες απλα τωρα εμενα προσωπικα δεν με γεμιζουν. Υπαρχουν αλλου πορτοκαλιες....
Συστηνεται για ενα 50αρικο και μια καλη εκτονωση και τιποτα παραπανω
Συστηνεται για ενα 50αρικο και μια καλη εκτονωση και τιποτα παραπανω
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού