Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 233 10
Sex Studio 301146
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Χτες βραδυ (Σαββατο) ειπαμε με ενα φιλαρακι να παμε προς Βριλησσου για μια τσαρκα ωα δουμε τι παιζει στο αμαρτωλο βουνο. Παρκαρουμε εξω απο το 36 και μπαινουμε, οπου μας ανοιγουν την πορτα η Πενυ με την Κλαουντια. Περναμε στο σαλονι μιανουμε απο εναν καναμε, ερχεται σε εμενα η Κλαουντια στον φιλο μου η Πενυ τελειως γυμνη και με γυαλια. Μας τρελαναν με τα προκαταρκτικα, τι γλυψιμο , τι φιλια τι χουφτωμα... Ο φιλος διχως δευτερη σκεψη περνα με την Πενυ, με πιεσαν και εμενα να παω στο αλλο δωματιο με την αλλη κοπελα αλλα αντισταθηκα γιατι ηθελα να δοκιμασω την πολυδιαφημισμενη Πενυ. Βγαινει απο τον φιλο μου με ρωταει αν γουσταρω, λεω ναι και παω στο δωματιο. Σημαντικο το οτι ειχα πανω μου ευτυχως μονο 40 ευρω (γιατι αν ειχα παραπανω εκεινη τη στιγμη μπορει και να τα εδινα) και δεχτηκε να παμε στα ενδοτερα! Αφου ετοιμαστηκα και περιμενα λιγακι, στο δωματιο μετρια πραγματα σαν μπουρδελο μονο νυπτηρας, ηρθε το κοριτσι. Προκατακρτικα το απολυτο 0 μερικα δευτερολεπτα επαιξε μονη της στον καθρεφτη, λιγο επαιξα με το στηθος της μου περασε αμεσως καποτα και πηρε μια πιπα με πολυ χερι και λιγο στομα. Την σταματαω γιατι καταλαβα οτι ηθελε να με ξεπεταξει. Της λεω να ξαπλωσει παω παλι για λιγο να παιξω με το στηθος και το υπολοιπο κορμι (πλην νιμου) , ελα θελω να με γαμησεις και με σταματαει. Ξεκιναμε με τα ποδια της κοντρα στους ομους μου που γουσταρω, και ακοω το εξης: Αχ, οχι ετσι εχεις μεγαλο πουλι και δεν μπορω ποναω... Λες και δουλεθε πρωτη μερα το κοριτσι τι να πω... Κεφάλι σε τοίχο! Γυρναει απο μονη της μετα απο λιγο στα 4 για τη δευτερη σταση, πολυ καλο στησιμο κρατησε λιγο αυτο και την ξαναγυρισα κανονικα γιατι ηθελα να περιποιουμαι τα πολυ ομορφα ποδια της. Ειδα οτι δεν με πολυαφηνε και φαινοταν σαν τα αγαλματα σε μουσειο "κοιτατε αλλα μην αγγιζετε" , αρχισε να κουνιεται μονη της μπρος πισω (σταματα και θα σε φταιξω οπως μου ειπε), με καλο ρυθμο θα ελεγα και το παιχνιδι εφτασε στο τελος του.. Γενικα θα ελεγα οτι μαλλον δεν ταιριαζαμε γιατι ειναι απιθανο να μπορεις να εχεις χημεια με ολες τις κοπελες, ομως εμενα μου εδωσε πραγματικα την εντυπωση μιας ξεπετας που ουτε 20 ευρω δεν αξιζει! Πιο πολλα στο σαλονι παρα στο δωματιο εκανε η κυρια. Μακαρι απλα να ετυχε το σημερινο, αν και ουτε ο φιλος μου δεν περασε καλα και συνηθως να ειναι πολυ καλυτερη... (Συνολικη παραμονη στο δωματιο 8 με 10 λεπτα...) Ευχαριστω για το χρονο σας!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Πένυ
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
7
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Απριλίου, 2013
Μαλακια εκανες που εγραψες αρνητικη κριτικη τυπε, θα πεσουν να σε φανε οι αγαπουληδες της πεννυς τωραΜαλακία...Οταν βλεπεις κοτζαμ γομαρια να αγαπουλιζουν σε καθε θρεντ προμοταροντας την καθεμια ετσι ειναι..Λες και τα 40-50 ευρω βγαινουν ευκολα.. Ας παει η καθεμια απο αυτες να δουλευει 5 βαρδιες καθαρισμος σε δημοσιες τουαλετες για 20 ευρω την ημερα και τα ξαναλεμε.. συν απο μενα...
S
stam_90
07 Απριλίου, 2013
Άλλοι την Πένυ την έχουνε number one...Άλλοι λένε πως είναι ξεπέτα...Το τελευταίο καιρό βέβαια αρκετοί συναγωνιστές έχουνε κάποια παράπονα από τις υπηρεσίες της και πως δεν συγκρίνεται όπως παλιά...Τώρα τι να πιστέψουμε...Χμμμ;
Έχω πολύ καιρό να την επισκεφτώ...
07 Απριλίου, 2013
Αν η Πένυ είναι number one, τότε εγώ είμαι ο Ρόκο Σιφρέντι! Πήγα και γω πριν μερικούς μήνες (επηρεασμένος από τις διθυραμβικές κριτικές...) και φυσικά δεν πρόκειται να ξαναπάω. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, αλλά προσωπικά ξενερώνω άσχημα με τις fake συμπεριφορές και τις υπερβολικές φωνές (λες και την παίρνει ο mandingo με τα 30εκ.). Πολύ θέατρο ρε παιδιά. Γενικά στο εν λόγω μαγαζί παίζει σαλονάρισμα δυνατό αλλά μετά υπάρχει έντονη η τάση ξεπέτας. Αυτή που αξίζει είναι η Έμιλυ
10 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλα εκανες μωρο και εγραψες αυτη τη κριτικη για να ειμαι πιο καλη με τους αλλους
αλλα ναι με τα ποδια στους ωμους και με μεγαλη πουτσα δεν μπορω
Αλλα σε ολα τα αλλα ειμαι παρα πολυ καλη.
Οσο για τη κανονικη δουλεια ναι εχω δουλεψει και με 20 ευρω και ξερω πως ειναι,
δεν ειμαι ανεστητη.
Λυπαμαι που δεν περασες καλα κ αν μου το ελεγες θα στα εδινα πισω τα λεφτα σου
γιατι μου εχει ξανασυμβει αυτο.
Γιατι δεν γινετε να αρεσω σε ολους.
10 Απριλίου, 2013
απταιστα ελληνικα.....
S
stam_90
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5