Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 152048
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σε κάποιον από τους δίσκους του Σταμάτη Γονίδη υπάρχει ένα τραγούδι το οποίο λέγεται 'αλήθεια σου λέω'.Το συγκεκριμένο είναι διασκευή και πρέπει να κυκλοφόρησε κοντά στο 2006...Αποφάσισα να 'πειράξω' λίγο το τίτλο της κριτικής και να περιγράψω τη συνεύρεση όπως είχα ακούσει τον Σταμάτη live μία φορά να λέει Αλίσα,Αλίσα θα τρελαθώ...
Ας μην πολυλογώ και σας κουράζω και ας προχωρήσω στην συνάντησή μου με την εν λόγω κοπέλα...
Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας έβλεπα στο πρόγραμμα του συγκεκριμένου καταστήματος ότι εργάζεται η Αλίσα στην πρωινή και απογευματινή βάρδια,όμως δεν μπόρεσα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να την επισκεφτώ πράγμα το οποίο έγινε σήμερα...Να σημειώσω πως την Αλίσα την γνωρίζω αρκετό καιρό από τότε που εργαζότανε στη Βριλησού και είχα άριστες αναμνήσεις από τις συναντήσεις μας...

Σάββατο πρωί λοιπόν και αφού προηγήθηκε τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι η Αλίσα βρίσκεται στο μαγαζί κατηφόρισα για τη Βουλιαγμένης.Πάρκαρα σχετικά γρήγορα σε παραπάνω στενό και ανέβηκα τα σκαλιά που σε οδηγούν στην είσοδο του μαγαζιού.Με υποδέχτηκε η ευγενική υπηρεσία και μου παρουσίασε την Αλίσα και άλλη μία κοπέλα τη Μόνικα η οποία εμφανισιακά είναι γεματούλα θα έλεγα και μακριά από τα γούστα μου.Για όσους δεν γνωρίζουν την Αλίσα πρόκειται για ένα πετιτ ξανθό πιπινάκι θα το ονόμαζα,ξανθό με μικρό στήθος,γαλανά ματάκια και όμορφο σώμα.Χωρίς πολλές σκέψεις μίας και η επίσκεψη μου είχε στόχο την Αλίσα με την επιλογή του απλού προγράμματος πέρασα στο δωμάτιο...Για το δωμάτιο έχω αναφερθεί και σε παλιότερες κριτικές,εξοπλισμένο με τα απαραίτητα χωρίς να είναι και το μεγαλύτερο που υπάρχει...

Αφού έβγαλα τα ρούχα μου ξάπλωσα στο κρεβάτι για να περιμένω να έρθει η κοπέλα...Χωρίς καθόλου αναμονή η Αλίσα μπήκε στο δωμάτιο για να δοθεί έναρξη στη σημερινή μας συνάντηση...Ξεκινήσαμε στα όρθια με σφιχτές αγκαλιές και κάποια πεταχτά φιλιά στο στόμα το λαιμό και μετά γινόταν "επέκταση" των προκαταρκτικών...Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και δεν σταμάτησα να τη φιλάω σε όλο της το σώμα,ανταποδίδοντας βέβαια και αυτή τα φιλιά.Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη στοματικού.Βαθύ με σωστή χρήση της γλώσσας και περιποίηση της περιοχής χωρίς να αφήνει τα @@@κια...Επίσης καθόταν με τέτοιο τρόπο τον οποίο δινόταν η ευκαιρία για να παίξω με το γατάκι της...

Έναρξη στο σεξ στα τέσσερα σε αργούς ρυθμούς, και την Αλίσα με αληθοφανείς αναστεναγμούς.Συνέχεια σε ιεραποστολικό όπου εκεί μας βρήκε και το τέλος,καθώς τα δυνατά και πολύωρα προκαταρκτικά δεν μου άφησαν πολλά περιθώρια για παραπάνω ευχαρίστηση...

Κάθισε δίπλα μου και μιλήσαμε λίγο ενώ δεν σταματήσανε τα πειράγματα από μέρους της πράγμα το οποίο μου έβαλε την ιδέα και για δεύτερο γύρο κοντά της αλλά λόγω οικονομικών δεν επιχείρησα...Με ένα πεταχτό φιλί με αποχαιρέτησε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μέλλον...

Συμπερασματικά μία πολύ καλή συνεύρεση με μία όμορφη κοπέλα που οι λάτρεις των μικρών ηλικιακά κοριτσιών αλλά και της μοντέλε εμφάνισης πρέπει να δοκιμάσουν...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίσα
Υπηρεσίες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Απριλίου, 2013
Βασιλη, αν εγραφε αλλος την κριτικη θα ελεγα οτι ή προμο ή αγαπουλης ειναι.
Οι πληροφοριες που ειχα μιλουσαν για κατα συρροη ξεπετα.....
Τωρα με εβαλες σε δευτερες σκεψεις.....Οταν ξανακανει βαρδια στο βουνο, που βολευει
07 Απριλίου, 2013
και γω μπαίνω σε σκέψειςΧμμμ;...εμφανισιακά μου αρέσει και το γεγονός ότι πέρασες τόσο καλά δείχνει ότι μάλλον κάτι άλλαξε...
07 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έχουμε καλή χημεία με την συγκεκριμένη....Μεγάλο χαμόγελο
07 Απριλίου, 2013

ΟΧΙ φίλε μου ΟΧΙ μη κάνεις το λάθος !!!!! ... οι πληροφορίες σου είναι σωστές !!!! Ωραίο το γκομενάκι και σε ξεγελάει και μετά .... αστα ... ασ τα ακουμπάμε εκεί που μας σέβονται ... ελπίζω να πάρεις τη σωστή απόφαση
07 Απριλίου, 2013

Εγώ πέρασα καλά μαζί της.Τώρα κάποιος άλλος μπορεί να μην περάσει το ίδιο καλά...Έχει συμβεί και σε μένα να γράφουν άλλοι ότι πέρασαν καλά και να πάω κι'εγώ και να απογοητευθώ!
07 Απριλίου, 2013
Προς loveseeker aka lagonisian.Τίποτα ακριβώς δεν άλλαξε. Ορισμός ξεπέτας
08 Απριλίου, 2013
Να πω,πως όποιος δεν περάσει καλά με μία κοπέλα δεν σημαίνει πως δε θα περάσουν και οι άλλοι καλά.Ο lagonisian επισκέφτηκε τη Μίκυ και πήγε κόντρα όπως έγραψε σε όλα τα προγνωστικά...!Άλλοι που έχουν επισκεφτεί την συγκεκριμένη κοπέλα έχουν βγάλει άλλα συμπεράσματα...!Ο καθένας ρισκάρει και βλέπει...Άλλος θα περάσει καλά και άλλος όχι...
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7