Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 49 10
Sex Studio
63280
Γενική βαθμολογία
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετα απο μια μικρη βολτα στην περιοχη του μυλου,αποφασισα να τον δωσω στη Μαρια.
Η κοπελα πανεμορφη κορμαρα,βυζαρες σιλικονατες και μια κωλαρα κολαση.
Περασα στο δωματιο με 50ε γυμνο και ισπανικο με τελειωμα στις βυζαρες της,το απλο παει 30ε,στα 40 το χαλαρο,τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι.
Καθως μπηκα στο δωματιο και εκατσα ηρθε η τσατσα μου εφερε μια πετσετα να τον πλυνω και μετα εφυγε.
Αφου τελειωσα με τα διαδικαστικα και ξαπλαρα εφτασε και η πορνοσταρ.
Στα του αγωνα τωρα η κοπελα κανει καταπληκτικη πιπα με αρκετο βαθος,υγρη(σε φαση που εκανε το σεντονι μουσκεμα)με φτυσηματα αλλα εχει και ενα κακο βαζει πολυ χερι.
Το μουνακι της ειναι πεντακαθαρο μιας και πηρα μια γευση,γλωσοφιλα κανει αλλα οχι αρκετα για μενα.
Η καλυτερη σταση ειναι στα 4 που εχεις θεα απο την υπεροχη κωλαρα της.
Ευγενεστατη και θα σου κανει οτι της ζητησεις χωρις μη,μα και μου.
Θα την ξανα δοκιμασω σιγουρα.
Η κοπελα πανεμορφη κορμαρα,βυζαρες σιλικονατες και μια κωλαρα κολαση.
Περασα στο δωματιο με 50ε γυμνο και ισπανικο με τελειωμα στις βυζαρες της,το απλο παει 30ε,στα 40 το χαλαρο,τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι.
Καθως μπηκα στο δωματιο και εκατσα ηρθε η τσατσα μου εφερε μια πετσετα να τον πλυνω και μετα εφυγε.
Αφου τελειωσα με τα διαδικαστικα και ξαπλαρα εφτασε και η πορνοσταρ.
Στα του αγωνα τωρα η κοπελα κανει καταπληκτικη πιπα με αρκετο βαθος,υγρη(σε φαση που εκανε το σεντονι μουσκεμα)με φτυσηματα αλλα εχει και ενα κακο βαζει πολυ χερι.
Το μουνακι της ειναι πεντακαθαρο μιας και πηρα μια γευση,γλωσοφιλα κανει αλλα οχι αρκετα για μενα.
Η καλυτερη σταση ειναι στα 4 που εχεις θεα απο την υπεροχη κωλαρα της.
Ευγενεστατη και θα σου κανει οτι της ζητησεις χωρις μη,μα και μου.
Θα την ξανα δοκιμασω σιγουρα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 30, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού