Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 72 10
Sex Studio
203694
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Αλίσα ήταν η δεύτερη κοπέλα που έφερε το στούντιο στην Καλαμάτα. Αν και μικρή στο μάτι την κάνει μια χαρά τη δουλειά της.. Όταν ήρθε στα μέσα Γενάρη σχεδόν αμέσως πήγα να δω τι παίζει, οι εντυπώσεις μου ήταν καλές αλλά συγκρατημένες, ίσως φταίει ότι ήμουν λιγάκι κουρασμένος.. Γι αυτό θα αναφερθώ στη δεύτερη φορά που τη συνάντησα στις 26/3.
Για την πρόσβαση και την υπηρεσία ισχύουν τα γνωστά. Γνώριζα ήδη την Αλίσα, έτσι πέρασα στο δωμάτιο κατευθείαν για ντουζάκι. Στην αρχή δεν μου φάνηκε πολύ ζεστή, αφού στα προκαταρκτικά δεν πήρε πρωτοβουλία,με άφησε να τη χαϊδεύω και να της γλύφω τις ρόγες. Το ότι ουσιαστικά δε συμμετείχε δεν μου άρεσε αλλά δε με πτόησε καθόλου. Ήμουν πολύ καβλωμένος κάτι που ίσως άρεσε στην Αλίσα. Και το λέω αυτό γιατί μετά το σκούφο ακολούθησε πολύ καλή πίπα, βαθιά με περιποίηση στα α...α. Το σεξ ήταν πολύ καλό με εναλλαγές στάσεων και αρκετό πάθος. Μετά η Αλίσα αποχώρησε αφού πρώτα είχαμε μια μικρή συζήτηση..
Για την πρόσβαση και την υπηρεσία ισχύουν τα γνωστά. Γνώριζα ήδη την Αλίσα, έτσι πέρασα στο δωμάτιο κατευθείαν για ντουζάκι. Στην αρχή δεν μου φάνηκε πολύ ζεστή, αφού στα προκαταρκτικά δεν πήρε πρωτοβουλία,με άφησε να τη χαϊδεύω και να της γλύφω τις ρόγες. Το ότι ουσιαστικά δε συμμετείχε δεν μου άρεσε αλλά δε με πτόησε καθόλου. Ήμουν πολύ καβλωμένος κάτι που ίσως άρεσε στην Αλίσα. Και το λέω αυτό γιατί μετά το σκούφο ακολούθησε πολύ καλή πίπα, βαθιά με περιποίηση στα α...α. Το σεξ ήταν πολύ καλό με εναλλαγές στάσεων και αρκετό πάθος. Μετά η Αλίσα αποχώρησε αφού πρώτα είχαμε μια μικρή συζήτηση..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίσα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού