Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 218 10
Sex Studio 323854
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ανεβαίνοντας το περιφερειακό καθώς επέστρεφα από τη Κυψέλη όπου είχα κάτι δουλειές σκέφτηκα πως στο παραπάνω στούντιο σήμερα στην απογευματινή βάρδια θα βρίσκεται η Λούνα.Βέβαια είχα κοιτάξει και τις βάρδιες το μεσημέρι και μαζί με τη Λούνα στο στούντιο θα βρισκόταν και η Κατερίνα η οποία είναι καινούργια κοπέλα και δεν την είχα πετύχει σε τσάρκα μου...

Έτσι αφού πάρκαρα το αυτοκίνητο μου απ'έξω από το μαγαζί καθώς εκείνη την ώρα υπάρχουν αρκετές θέσεις κατευθύνθηκα στην είσοδο του στούντιο.Με υποδέχτηκε η αρκετά κατατοπιστική υπηρεσία η οποία με ενημέρωσε για τα προγράμματα των κοριτσιών και μου τις παρουσίασε...Για σας πω την αλήθεια μου άρεσε και η Κατερίνα άλλα επειδή τη Λούνα την έχω ξαναδεί όπως ανέφερα και παραπάνω σε τσάρκες μου και μου έχει κάνει ένα κλικ είπα να τη δοκιμάσω...
Για όσους δεν την γνωρίζουν πρόκειται για μία κοπέλα από τη Ρωσία,με κοντό ξανθό μαλλί,γαλανά μάτια,ωραία επιδερμίδα,μικρό στήθος και πεταχτά ωραία οπίσθια κάτι το οποίο με τράβηξε από την αρχή για περαιτέρω γνωριμία μαζί της...

Αποφασισμένος από την αρχή για τη Λούνα,δεν έχασα χρόνο και με την επιλογή του απλού προγράμματος πέρασα στο κάτω δωμάτιο...Για το χώρο τα έχουμε ξαναπεί,το μόνο βέβαια που δεν διαθέτει είναι το ντουζ καθώς είναι σε ξεχωριστό χώρο,εκτός δωματίου κάτι το οποίο δυσκολεύει την κατάσταση.
Έβγαλα τα ρούχα μου αφήνοντας το πουκάμισό μου και ξάπλωσα στο καναπέ που διαθέτει το δωμάτιο για περιμένω τη Λούνα...Δεν άργησε να έρθει και μέσα σε λίγα λεπτά εμφανίστηκε στο δωμάτιο με τα ροζ εσώρουχα της...Δεν έλειψαν κάποια κοπλιμέντα από πλευράς της για να σπάσει ο πάγος,συνεχίσαμε να μιλάμε για κάποια θέματα ώσπου πιαστήκαμε από το χέρι και κατευθυνθήκαμε στο κρεβάτι βγάζοντας ότι ρούχα είχαν απομείνει...Με κάποια φιλιά στο λαιμό και το σώμα μου ξεκίνησε τα προκαταρκτικά για να καταλήξει σχετικά σύντομα σε πέρασμα του προφυλακτικού.Στοματικό μέτριο με λίγη χρήση χεριού αλλά με ωραία αίσθηση της γλώσσας και πονηρά κοιτάγματα,χωρίς όμως περιποίηση της ευρύτερης περιοχής...Έναρξη στο σεξ με τη Λούνα να παίρνει την πρωτοβουλία και να ανεβαίνει από πάνω,αλλαγή σε reverse cow girl σε πιο γρήγορους ρυθμούς μικρή διακοπή για κάποια χάδια και φιλιά και συνέχεια σε πισωκολλητό,μία στάση που με τέτοια οπίσθια που κατέχει η Λούνα πρέπει κάποιος να δοκιμάσει.Τελευταία στάση τι ιεραποστολικό όπου με κάποιους αληθοφανείς αναστεναγμούς αλλά και σφιχτά αγκαλιασμένους μας βρήκε το τέλος...

Κάθισε λίγο δίπλα μου και συνεχίσαμε την κουβέντα που είχαμε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι...Παίρνοντας τα εσώρουχά της από το κρεβάτι και δίνοντας μου ένα φιλί στο μάγουλο με ευχαρίστησε και με αποχαιρέτησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον...

Συμπερασματικά,μία απλή συνεύρεση με μία γλυκιά κοπέλα που προσπάθησε στο να με ευχαριστήσει,βέβαια υπάρχουν και περιθώρια βελτίωσης τα οποία πρέπει να αγγίξει...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2013
Όνομα κοπέλας
Λούνα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη