Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 246 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά από ένα διάστημα στο οποίο έβλεπα μόνο στανταράκια, είπα σήμερα να κάνω καινούρια γνωριμία.

Επίσκεψη γύρω στις 14:00 με στόχο την Σόνια, την οποία έχω δει σε σαλόνια κατά καιρούς, έχω ακούσει και διάφορα καθότι είναι παλιά καραβάνα αλλά δεν έχουμε βρεθεί ποτέ.

Μαζί της η Μαρίζα, ξανθιά, μέτριου ύψους, κοντό μαλλί προς καρέ, όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου ωραίο σώμα με πολύ λίγα παραπάνω κιλάκια στην περιφέρεια. Από την προφορά της στο σύντομο σαλονάρισμα μάλλον Ελληνίδα. Μπήκε στα υπόψιν.

Περνάω κατευθείαν στο δωμάτιο χωρίς να δω την Σόνια αφού την ξέρω εμφανισιακά, ώστε να εκμεταλλευτώ τον χρόνο μέχρι να τελειώσει με τον άλλο πελάτη. Παίρνω απλό πρόγραμμα (50 €), η υπηρεσία ευγενέστατη, ο χώρος υποδειγματικός εξαιρετικά ευρύχωρος, καμία σχέση με την πλειοψηφία των κλειστοφοβιkών studio. Ντουζιέρα,πετσέτα, παντόφλες μία χρήσης, flat tv, καθρέπτης που καλύπτει όλο τον ένα τοίχο, μοκέτα, κομπλέ και πεντακάθαρο το δωμάτιο.

Μετά από λίγο έρχεται η Σόνια. Θα με ρωτήσει αν είμαι εντάξει με την θερμοκρασία του δωματίου και αν περίμενα πολύ. Γδύνεται γρήγορα και αφήνει μόνο τις διχτυωτές κάλτσες που φόραγε. Αν ψάχνετε σώμα μοντελέ, πιπίνι, φρέσκο δερματάκι, αθώο βλέμμα, αν σας ενοχλεί η γυναίκα να έχει σπάσει στο πρόσωπο, ή να υπάρχουν ατέλειες στο σώμα κ.λπ. απλά σταματήστε να διαβάζετε αυτή την κριτική. Γιατί η Σόνια δεν έχει τίποτε από αυτά. Είναι μια Γυναίκα που πλησιάζει τα 40, ψηλή γύρω στο 1,75, μαύρα μακριά μαλλιά, αδύνατη και το πρόσωπο της και το σώμα της έχουν την χαλάρωση που έχει το σώμα κάθε γυναίκας σε αυτή την ηλικία. Κατά την γνώμη μου κρατιέται πολύ καλά, στον έξω κόσμο μετράει πολύ, αλλά στον ανταγωνιστικό κόσμο του αγοραίου έρωτα ίσως για κάποιους θεωρηθεί ξεπερασμένη. Αν όμως βαρεθήκατε άχρωμα πιπίνια με την μύτη ψηλά, και κοριτσάκια που δεν ξέρουν κάν γιατί βρίσκονται μέσα στο δωμάτιο και παράλληλα ψάχνετε για υψηλό επίπεδο υπηρεσιών η Σόνια είναι δίκαιη επιλογή.

Ξεκινάμε τα μεγάλα σε διάρκεια προκαταρκτικά τα οποία δεν είναι απλά φιλάκια, χάδια και τριψίματα αλλά έχουν διάρκεια και βάθος. Ξεκινάει γλείφοντας καλά και για ώρα τους όρχεις με προτρέπει να ξαπλώσω πιο χαμηλά για να με γλύφει καλύτερα, τα χέρια της συμμετέχουν, το ίδιο και το βλέμμα της. Γλύφει όλη την περιοχή και ανεβαίνει προς τα πάνω γλείφοντας και φιλώντας ως τον λαιμό. Στην συνέχεια με προτρέπει να την παίξω εγώ πράγμα που έγινε και μετά να κάτσω στο κεφαλάρι του κρεβατιού (σχεδόν όρθιος γιατί είναι ψηλό) όπου συνέχισε να γλύφει και να χαϊδεύει ενώ εκεί μου προσέφερε και ένα δυνατό ισπανικο. Πέρασμα προφυλακτικού χωρίς να το πάρω καν είδηση και πίπα βαθιά, υγρή με εναλλαγές ρυθμού, ματιές και χάδια. Η πίπα συνεχίζετε στο κρεββάτι και σύντομα την διακόπτω και ξεκινάμε ιεραποστολικό, πλέον παίρνω εγώ τις πρωτοβουλίες. Η συμμετοχή πολύ καλή και αληθοφανείς, είναι εκεί μαζί σου. Γύρισμα στα τέσσερα και ενώ διαπιστώνει ότι είμαι έτοιμος κόβει τον ρυθμό (προς μεγάλη τιμή της). Γύρισμα με αυτή από πάνω (reverse) και τέλος με αυτήν απο πάνω αλλά να με κοιτάει. Εκεί τα δίνει όλα, πάμε για κορύφωση και έρχεται το τέλος. Οι εναλλαγές ρυθμού ανάλογα με το σε τι φάση βρίσκεσαι σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είναι παρούσα.

Μηδέν social για το τέλος, αλλά είχαμε υπερβεί κατά πολύ τον χρόνο, οπότε θα ήμουν αχάριστος. Άλλωστε τι να το κάνεις το social όταν έχει το τέλειο sex. H αλήθεια είναι ότι λόγω υγρασίας στο τέλος ζεσταθήκαμε λίγο και κουράστηκε. Λογικό αν έχει αυτό τον ρυθμό με όλους τους πελάτες.

Πρόκειται για πολύ έμπειρη στην δουλειά και αυτό φαίνεται σε κάθε της κίνηση. Είναι κάτι το διαφορετικό και για όσους γουστάρουν milf κ.λπ. θα την πρότεινα. Επίσης την προτείνω και για πιτσιρικάδες πρωτάρηδες αλλά και πρωτάρηδες στον αγοραίο έρωτα γενικότερα καθώς δεν εκπέμπει βιασύνη ή άγχος αλλά ηρεμία και σε ψυχολογεί καλά.

Αυτή ήταν η δική μου χθεσινή εμπειρία με την Σόνια και το Studio 12. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
lsh
Ενεργό Μέλος
75
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική