Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 35 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τρίτη μεσημέρι... Ξεκούραστος από το τριήμερο αλλά και ενημερωμένος για τις νέες παρουσίες, αποφάσισα να τιμήσω την Ασιάτισσα Ντιάνα που είχα περάσει καλά μαζί της δύο φορές πέρυσι το καλοκαίρι στο Έρως.

Παρκάρισα κοντά στο μπλε σπιτάκι της Ανδρ. Γεωργίου περίπου στις 3 το μεσημέρι. Είναι ώρα με λίγο κόσμο και την προτιμώ γιατί έτσι συνήθως αποφεύγω τις αγχωμένες και βιαστικές συνευρέσεις….Money Mouth

Μπήκα στο σπιτάκι και κάθισα στον χειρότερο καναπέ της Θεσσαλονίκης… κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει προειδοποιητική ταμπέλα…. ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ !!! Κεφάλι σε τοίχο!

Η Ντιάνα σαλονάρισε για χάρη μου σε δύο λεπτά και με ένα πλατύ χαμόγελο έδειξε να με θυμάται… Άλλο που δεν ήθελα… Κατέθεσα 50 για ακάποτο 69 και προχώρησα στο δωμάτιο.

Αισθητικά παραμένει ίδια… Απροσδιόριστης ηλικίας 25-30 μαντεύω, μικρό βυζάκι με πεταχτή ρόγα, κορμί καλοσχηματισμένο, όχι αδύνατο, με λεία και απαλή επιδερμίδα μαλλί κοντό μελί…

Το δωμάτιο μικρό, χαριτωμένο, το κρεβάτι κτιστό με στρώμα σκληρό και σεντόνι καθαρό, καθρέφτης μεγάλος στον τοίχο δίπλα στο κρεβάτι, ζεστό νερό σαπούνι χαρτί στον νιπτήρα, καλόγερος για τα ρούχα και πεντακάθαρο πάτωμα.Χαμόγελο

Στα του αγώνα:
Ήρθε στο δωμάτιο χαμογελαστή. Αγκαλιαστήκαμε, ανταλλάξαμε χάδια και πεταχτά φιλάκια σε όλο μας το κορμί καισε λίγο καταλήξαμε στο κρεβάτι να εξερευνούμε με την γλώσσα μας ο ένας το κορμί του άλλου πριν καταλήξουμε αβίαστα ο καθένας στο επίμαχο σημείο….ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα

Το μουνάκι της πεντακάθαρο και συμμαζωμένο δεν άργησε να μου δείξει την ικανοποίησή του για την θεραπεία που του προσέφερα κατεβάζοντας μπόλικους χυμούς… ΧαμόγελοΤαυτόχρονα η Ντιάνα είχε επιδοθεί σε μία έντονη και υγρή πίπα με απόπειρες deep και πάντως με εναλλασσόμενο ρυθμό και γλειψίματα που μου έδωσε την εντύπωση ότι το διασκέδαζε….Κουλ
Κάποια στιγμή την έκοψα λίγο απότομα γιατί ένιωσα να φουντώνω επικίνδυνα… Ντροπή Το γυρίσαμε σε ιεραποστολικό όπου με αργές κινήσεις χάρηκα το ευλύγιστο κορμί της και την τέλεια επιδερμίδα καθώς επανακτούσα τον έλεγχο της κατάστασης….Χαμόγελο
Την γύρισα στα τέσσερα και αφού την έστησα όπως μου αρέσει, την κάρφωσα για αρκετή ώρα με δύναμη θαυμάζοντας το κωλαράκι της και απολαμβάνοντας τα αληθοφανή βογγητά της…. Το τέλος επήλθε εν μέσω αλαλαγμών όπως θα έλεγε ο Gameover… Μεγάλο χαμόγελο και έπεσα αποκαμωμένος στο κρεβάτι….

Μου έβγαλε την καπότα, με σκούπισε, μου πήρε τον σφιγμό αστειευόμενη… με φίλησε σταυρωτά και αποχώρησε… συνολικός χρόνος 25 λεπτά… χωρίς διακοπές φώτα θορύβους και σπασίματα… από την τσατσά η οποία παρεμπιπτόντως με περίμενε στην έξοδο κι αυτή χαμογελαστή λές και την είχα τακτοποιήσει κι αυτήν….Μεγάλο χαμόγελο

Συμπέρασμα: Έφυγα από το μαγαζί απόλυτα ικανοποιημένος…
Η Ντιάνα μπορεί να μην είναι η ομορφότερη γκόμενα στην πιάτσα, μου πρόσφερε όμως απλόχερα αυτό που λείπει από τις περισσότερες «επαγγελματίες» βασικά τις άπειρες αλλά δυστυχώς και κάποιες έμπειρες:
Θηλυκότητα, φιλότιμο, ενδιαφέρον και προσπάθεια να με ικανοποιήσει και την αίσθηση ή ψευδαίσθηση (δεν έχει και πολλή σημασία) ότι με γούσταρε σαν άντρα…. όσο χρόνο ήμασταν μαζί στο δωμάτιο… Έρωτας
Προσωπικά θα την ξανατιμήσω σύντομα και σίγουρα την συνιστώ σε όσους γουστάρουν gfe καταστάσεις….Γερο-μύστης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Midastouch
Μέλος
55
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 big_boy