Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 159 10
Κατεχάκη 8
Hot
Sex Studio
314854
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Ανημερα της εθνικης εορτης κ ειπα να ανορθωσω κ γω λιγο το ηθικο μου!!την λιλη την ειχα δει απο κοντα οταν ξεκινησα το ταξιδι μου στο θαυμαστο κοσμο του αγοραιου ερωτα. Πριν απο 2 χρονια.πολυ ωραια γυναικα ψηλη κορμαρα με tatoo k piercing.δισταζα να παω μαζι της γιατι ολες οι κριτικες λεγαν για μια κουκλα μεν αλλα τυπικη κ μερικες φορες κρυα επαγγελματια(με ολα τα καλα κ τα κακα που αυτο συνεπαγεται).τε σπα εγω αποφασισα να παω.παρκιν απ εξω ακριβως λογω κ της αργιας.η τσατσα. Ευγενικοτατη κ χαβαλετζου κ ο χωρος καθαρος οπως ολα της αλυσιδας. Αλλα χωρις tv.δυστυχως κ αλλοι θελαν τη λιλη με αποτελεσμα 30 λεπτα αναμονη στο σαλονι κ κανα τεταρτο στο δωματιο.anyway μπαινει η μουναρα στο δωματιο hello κ απευθειας μαλαξεις στο μικρο.γλυψιμο στα παντα αποτριχωμενα μπαλακια περασμα σκουφιου κ εναρξη ενος καλου σχετικα στοματικου σε σταση 69.χωρις πληρη στυση καβαλαει απανω κ αρχιζει τα πανω κατω ενω εγω χαιδευα τα βυζια(σιλικον)αλλα ουτε ενα βογκητο κατι ρε αδερφε!!η στυση πεφτει στο μηδεν κ με ρωταει τι εγινε?ε της λεω θελω λιγο παραπανω παθος ειμαι λιγο χαζο ρομαντικος της λεω αν θες παθος κ ρομαντισμο βρες κοπελα μου λεει!!ρε πουστη δεν λεω να μου πεις σ αγαπω κ εισαι ο αντρας της ζωης σου αλλα οχι κ μουγκα στη στρουγκα!βαλε λιγο απ το ναζι της αντρεα η την παιχνιδιαρικη διαθεση της καρολινας.κ στην τελικη προτιμω τα υπερβολικα(κ συναμα ψευτικα)ουρλιαχτα της αμαντας κ της λαιμα παρα την απολυτη
σιωπη.βεβαια κ η βικτωρια ειναι στο ιδιο στυλ(ανοιγω τα ποδια κλεινω τα ματια κ βαρα μαλακα)αλλα τουλαχιστον δινει γλωσοφιλα κ το σωζει.δεν θελω να κατηγορησω την κοπελα απλα μαλλον δεν ειμαι κ δεν ειναι ο τυπος μου.(ρε βλαμενε λεει ο κολλητος μου ο θοδωρας στο στουντιο πας να πηδηξεις την μουναρα κ να φυγεις οχι να κανεις γουτσου γουτσου).δεν αντιλεγω σιγουρα πολλοι απλα κ μονο στην ιδεα οτι θα τον βαλουν σε τετοια γυναικαρα χυνουν!
Παμε για αλλα δεν πειραζει.
ΥΓ:ξερει κανεις συναγωνιστης στουντιο κοπελα για αγαπουλητσες?!
Παντως ειναι γυναικαρα.
σιωπη.βεβαια κ η βικτωρια ειναι στο ιδιο στυλ(ανοιγω τα ποδια κλεινω τα ματια κ βαρα μαλακα)αλλα τουλαχιστον δινει γλωσοφιλα κ το σωζει.δεν θελω να κατηγορησω την κοπελα απλα μαλλον δεν ειμαι κ δεν ειναι ο τυπος μου.(ρε βλαμενε λεει ο κολλητος μου ο θοδωρας στο στουντιο πας να πηδηξεις την μουναρα κ να φυγεις οχι να κανεις γουτσου γουτσου).δεν αντιλεγω σιγουρα πολλοι απλα κ μονο στην ιδεα οτι θα τον βαλουν σε τετοια γυναικαρα χυνουν!
Παμε για αλλα δεν πειραζει.
ΥΓ:ξερει κανεις συναγωνιστης στουντιο κοπελα για αγαπουλητσες?!
Παντως ειναι γυναικαρα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 25, 2013
Όνομα κοπέλας
Λίλη
Υπηρεσίες
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Τι κι αν είναι ωραία γκόμενα; Το κομοδίνο δεν
"αν θες παθος κ ρομαντισμο βρες κοπελα μου λεει!"
Τώρα όντως σου είπε τέτοιο πράγμα; Έλεος, έχουνε ξεφύγει ορισμένες τελείως.
Ναι ομορφα κ ωραια το πε δεν τη κατηγορω τη κοπελα ειναι το στυλ της αυτο.
Πάντως πριν καιρό που είχα περάσει μαζί της όταν δούλευε στο Πειραιώς 193 είχα περάσει καλά μαζί της.Επιχείρησα να τη συναντήσω την προηγούμενη εβδομάδα στο Τριγγέτα αλά περιμένανε άλλοι τρεις συναγωνιστές οπότε έφυγα...
Το παιζουν χειραφετημενες σεξομηχανες