Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 35 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τη Ντιάνα είχα να τη δω από Μαντζάρου περίπου κανα χρόνο.

Εξωτικά χαρακτηριστικά προσώπου, μικρά βυζάκια, λεπτό σωματάκι και τα μαλλιά της τα κόντυνε.

Από 30 το απλό, 40 πιο χαλαρό για περαιτέρω προγράμματα δεν ρώτησα.

Πέρασα με το απλό των 30.

Το δωμάτιο καθαρό και τακτοποιημένο.

Πλύθηκα στο νιπτήρα και μετά από λίγο ήρθε και η Ντιάνα χαμογελαστή.

Επικοινωνία καλή μαζί της, ανέβηκε στο κρεβάτι και αφαιρούσε ένα ένα τα ρουχαλάκια της, ενώ ταυτόχρονα άρχισα να την μπαλαμουτιάζω το κορμάκι της το οποίο μοσχομύριζε.

Χαδάκια ικανοποιητικά, με φιλάκια στο λαιμό, στο στήθος μου, μου έπαιζε και τη τσουτσούνα, ενώ η στάση του κορμιού της επέτρεπε και χαϊδέματα από πλευράς μου. Ωραίος κώλος και επιδερμίδα σπέσιαλ.

Πέρασμα καπότας με το στόμα επαγγελματικά, και ξεκίνημα μιας δυνατής πίπας με καλή στάση του κορμιού της, κοντά σε μένα.

Μετά με καβάλησε με μαεστρία, κουνήθηκε όμορφα, ενώ στη συνέχεια με δική τους πρωτοβουλία με έκανε reverse cowgirl. Δυνατό το μωρό σε αυτές τις στάσεις.

Εν συνεχεία τη γύρισα στα τέσσερα, στήθηκε ωραία, καλή αίσθηση από το γατάκι της, καλές κραυγές από πλευράς της όπου και είχαμε το θετικό αποτέλεσμα.

Λίγο social time μετά, κανά χαδάκι, πλυθήκαμε στο νιπτήρα παρέα και με αποχαιρέτησε ευγενικά και με χαμόγελο όπως και μπήκε.

Θεωρώ τη Ντιάνα βελτιωμένη από τη τελευταία φορά που τη συνάντησα, ξέρει τη δουλειά της, και πιστεύω ότι είναι μια τίμια και οικονομική επιλογή. Ο χρόνος ήταν ικανοποιητικός και η τσατσά διακριτική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 25, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
gabetsos
Ενεργό Μέλος
45
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια