Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 49 10
Τατοΐου 58
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
91864
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Καλησπερα σε ολη την παρεα,παροτι τις δυσκολιες που ολοι αντιμετωπιζουμε,αποφασισα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου,και τη καλυτερο απο μια μουναρα,οπως ειναι η Καιτη.Την Καιτη την ειχα δει και σε παλιοτερη βολτα που εκανα,και με ειχε εντυπωσιασει το απιθανο κορμι που διαθετει σε συνδιασμο με την ομορφια της.Αφου διαλεξα το προγραμμα των 60 ,περασα στο δωματιο και αμεσως εκανα ενα γρηγορο ντουζακι , και περιμενα την γυναικαρα,η καιτη ηρθε αρκετα γρηγορα,και αφου μιλησαμε για διαφορα θεματα,μια και τα ελληνικα της ειναι πολυ καλα,προχωρησαμε στην μαχη,που πραγματικα μαχη ηταν, παροτι την κουραση που ειχα, ο μουναρος που ειχα διπλα μου καταφερε να εχω την καλυτερη δυνατη στυση,την γαμησα,και την γαμησα πολυ,πολυ και δυνατα οπως μου αρεσει,δεν ειπε κουβεντα ,και εδειξε να της αρεσει που την γαμουσα τοσο δυνατα,και αυτο με εκανε να την γαμαω ακομα περισσοτερο,ετσι υστερα απο λιγο ηρθε το τελος..περασα απιθανα και το σιγουρο ειναι οτι και επομενη φορα θα γαμησω την ιδια κοπελα,γιατι δεν ειναι εποχη για δοκιμες..
alkisss
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Απριλίου, 2013
παλι καλα που δεν πεταξες τα λεφτα σου και το ευχαριστηθηκες αλλα θα εδινες ποτε αυτα τα φραγκα σε μια γκομενα που μεχρι προτεινος δουλευε στα μπουρδελα φυλης και συγκεκριμενα φωκαιας 27 εγω σε αυτη την πολυ μετρια κοπελιτσα δεν θα εδινα ουτε το20ευρω οπως το βλεπει ο καθενας επιλογες ειναι αυτες πιστευω οτι μας δουλευουν ολοι μπουρδελα και στουντιο πουλανε παρα πολυ ακριβα δεν αξιζουν
E
erastis01
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1