Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267805
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επίσκεψις εις τον εν λόγω οίκο νωρίς το εσπέρας της 20ης ημέρας του μηνός Δεκεμβρίου του παρελθόντος έτους. Οι προσπάθειες για στάθμευση του μοτοσακό μου εστάθησαν δυσχερείς. Ανέβην την ελικοειδή κλίμακα και έκρουσα τον κώδωνα της λευκής εξώθυρας. Ο ευγενής επιστάτης που μου άνοιξε με οδήγησε στην αίθουσα αναμονής - επιδείξεων και μου υπέδειξε την επί του καναπέ θέση, την οποία και ανέλαβα. Ο υποφωτισμένος λιτός χώρος, στον οποίο κυριαρχεί μια συμπαθής οριεντάλ zen διακόσμηση, ήταν καθαρός.

Μετά από λίγα λεπτά, έκανε την εμφάνισή της, νεραρά γυνή, φέρουσα το καλλιτεχνικό (sic) όνομα, Αλεξία. Πρόκειται περί αλλοδαπής περίπου 26 ετών, με μακριά και πυκνή ξανθόχροη κόμη, που στο συμπαθές πρόσωπό της προσδίδει χάρη το καστανοπράσινο χρώμα των οφθαλμών της, και αφαιρεί χάρη το απαθές του ύφος. Το ανάστημά της (άνευ κοθόρνων) είναι περί το 1,68m και η εθνικότης της (κατά δήλωσή της) Ρουμανική. Δεν θα αναλωθώ στο να περιγράψω λεπτομερώς τον σωματότυπον της και τούτο διότι υπάρχουν αρκετές αναρτημένες φωτογραφίες που τον απεικονίζουν με σχετική πιστότητα. (Εδώ θα πρέπει να παρατηρήσω ότι γράφω σχετική, επειδή η εκ του σύνεγγυς όψη των οπισθίων της, εκτός του ότι αποκάλυψε δερματοστιξία, μου εφάνη διαφορετική εις το ημίφως).

Ομολογώ, πως η μετα περισσής επιτηδεύσεως αγέρωχος αυτοεπίδειξη της με κατέστησε σκεπτικό. Πλήν όμως, η δριμύα επιθυμία μου δια "νέες γνωριμίες" σε συνδυασμό με μια ανεξήγητη γοητεία που μου ασκούν τα έχοντα μπλαζέ ύφος θήλεα, με ώθησε στο να αποδώσω το αντίτιμο που αντιστοιχεί εις το απλόν πρόγραμμα, και ούτως να εισέλθω εις τα ενδότερα.

Η κάμαρη συνευρέσεων που ακολουθεί το ίδιο σκεπτικό διακόσμησης με την αίθουσα αναμονής-επιδείξεων, στερείται λουτήρος κλωβού και νιπτήρος. Είναι εφοδιασμένη πάντως με υγρά, καθώς και απλά, χάρτινα μαντήλια, που βρίσκονται ομού με τον κάλαθο των αχρήστων διακριτικά τοποθετημένα πίσω από ένα ξύλινο παραπέτασμα. Όστις βέβαια -ομοίως με εμένα- επιθυμεί να λάβει λουτρό, θα εξυπηρετηθεί από το κοινόχρηστο.

Η Αλεξία εισήλθε εις την κρεβατοκάμαρη και αφού προέβη εις την τυπική διαδικασία του χαιρετισμού της πρώτης γνωριμίας, απεχωρίστει πάραυτα τα ήδη λιγοστά ιμάτιά της. Η πλήρης έκδυσις απεκάλυψεν στήθος καλόσχημον μεν, σμικρότερον του αναμενομένου δε. Γενικώς, το σώμα της είναι μεν σφριγηλόν, δεν υποβοηθείται όμως υπό καμπύλων γραμμών.

Ήρχισεν μέ προκαταρκτικές ενέργειες (ως θωπείες και ασπασμούς), συνεχείς αλλ΄ ουχί επιμελείς, οιονεί αδιάφορες. Ανταποδίδωντας τις αβρότητες, βρήκα την λεία επιδερμίδα της ευχάριστη στην αφή, καθαρή και διακριτικώς αρωματισμένη. Κατά την πεολειχίαν παρέκαμψε την ενασχόληση με το όσχεον, και την όλην αίσθησιν δεν δύναμαι να την χαρακτηρίσω ως κάτι το ιδιαίτερον. Ήτον όμως ικανής χρονικής διαρκείας και σε συνδυασμό με την θέαση του γδυμνού της σώματος ήρκεσε ώστε να δημιουργηθεί έντονος η προς διείσδυσιν διάθεσις. Κατά την μεγαλύτερη διάρκειαν της πράξεως ήτο σχετικώς απαθής. Προς το τέλος όμως, και ειδικότερα κατά την "άλλη" ιεραποστολική στάση (με τις πτέρνες είς το ύψος των ώτων) έδειξε να συγκινείται και ήρχισε να γίνεται ομιλιτική και παραινετική. Προς τιμήν της θα καταλογήσω το γεγονός ότι σε αυτή την στάση δέχθηκε αγόγγυστα πολύ ζωηρές και έντονες διεισδύσεις, όπως και το γεγονός ότι δεν επιδίωξε επ΄ουδενί λόγω ταχείαν περαίωσιν. Μετά το πέρας των περιπτύξεων, παρέμεινε επί της κλίνης, αλλά και γενικότερα εις τον χώρον για αξιοσημείωτον διάστημα.

Συμπερασματικά, θα περιοριστώ στο να δηλώσω, ότι απλώς δεν απεχώρησα δυσαρεστημένος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξία
The Saint*
Τιμημένος
90
Πόντοι:
25.467
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Jim25jim και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαρτίου, 2013
Μπαρμπα Saint μιλάμε για την Αλεξια που εμφανίζεται και αντιοχείας ?
21 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η ίδια και απαράλλαχτη.
22 Μαρτίου, 2013
Kαι σαν Σαρα στο Φραντζη 47
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3