Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 49 10
Τατοΐου 58
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
91864
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Βρέθηκα στο στούντιο επί της λεωφόρου Τατοίου όταν το σκοτάδι είχε πέσει κ η κίνηση ήταν περιορισμένη, οπότε η διακριτικότητα ήταν εξασφαλισμένη, σε αντίθεση με άλλες ώρες όπου όταν θα έχει κίνηση θα γίνεσαι βορρά στις ορέξεις των περαστικών...Ανέβηκα στο πάνω στούντιο όπου ήξερα ότι θα δούλευε η Λάουρα. Μαζί της κ η Αγνή.. Η υπηρεσία ευγένεστατη, ομιλητικότατη, μου εξήγησε τα προγράμματα και τις τιμές και μου παρουσίασε τις κοπέλες...(ή μάλλον για να είμαι ακριβής την κοπέλα, καθώς ενδιαφερόμουν μόνο για τη Λάουρα.) Η Λάουρα είναι μια ψηλή γυναίκα, με ξανθιά μαλλιά, πολύ γλυκό πρόσωπο, εκφραστικά μαύρα μάτια(ίσως τα πιο όμορφα στην πιάτσα), ωραίο φυσικό στήθος 2.5άρι, ωραία κοιλιά γυμνασμένη αρκετά, περιφέρεια τουρλωτή και ωραία μακριά πόδια με ωραία ακροδάχτυλα βαμμένα κοραλί. Πέρασμα στο δωμάτιο με πρόγραμμα 69, με 60 ευρώ. Το δωμάτιο μέτριο για στούντιο...Σιδερένιο διπλό κρεβάτι στο κέντρο του δωματίου, ντουζιέρα στη γωνία και μεγάλος επιτοίχιος καθρέφτης απέναντι από το κρεβάτι. Γρήγορο ντουσάκι και αναμονή για να έρθει η κοπέλα. Δεν άργησε να έρθει, κρατώντας και 2 ποτήρια ουίσκυ(δικιά της πρωτοβουλία), και τα είπαμε για κάμποσο μιας και είχα να τη δω πολύ καιρό... Οι πράξεις, πήραν τη θέση των λόγων, με ξεκίνημα με απαλά γλυψίματα στο κορμί μου, στο στήθος μου, στις ρώγες μου, στο λαιμό μου. Παράλληλα κ γω ανταπέδιδα την περιποίηση με αντίστοιχη προσοχή στα ανάλογα σημεία. Μου τράβηξε την πετσέτα, και επικεντρώθηκε στη γεννητική μου περιοχή με μεγάλη αφοσίωση μπορώ να πω. Το στοματικό της πλέον μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα της Αθήνας. Εναλλαγές στο ρυθμό, βαθύ, με σάλια, περιποίηση στον κορμό, παίξιμο με τα χέρια κ παλάμες, παιχνίδι με τη γλώσσα καθόλο το μήκος κ πλάτος...Είχε καταφέρει και με είχε κάνει τούρμπο και ήθελα να προχωρήσουμε στο κυρίως πιάτο...Πρώτη στάση reverse cowgirl,με ωραία διείσδυση,να χουφτώνω το κωλαράκι της και κείνη να χοροπηδάει ρυθμνικά πάνω μου βγάζοντας μικρά πνιχτά βογγητά...Επόμενη στάση κανονικό cowgirl, περιποιούμενος και το ωραίο και απαλό στήθος της και τις ρώγες της, ενώ έκανε κυκλικές κινήσεις πάνω στο πέος μου...Επόμενη στάση ιεραποστολικό όπου ο συνδυασμός των ανοιγμάτων που μου έκανε, κοιτώντας τα υπέροχα εκφραστικά της μάτια και παίζοντας με τα δαχτυλάκια της, με βρήκε το τέλος μέσα της απολαμβάνοντας τη ζεστασιά του κόλπου της...
Ύστερα κάτσαμε και συνεχίσαμε για λίγο την κουβέντα μας, μιας και επικρατούσε ηρεμία και η υπηρεσία δε μας ενόχλησε...Μετά από λίγο φιληθήκαμε σταυρωτά και αποχαιρετιστήκαμε....
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...
Ύστερα κάτσαμε και συνεχίσαμε για λίγο την κουβέντα μας, μιας και επικρατούσε ηρεμία και η υπηρεσία δε μας ενόχλησε...Μετά από λίγο φιληθήκαμε σταυρωτά και αποχαιρετιστήκαμε....
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2013
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού