Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 72 10
Sex Studio 155111
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σάββατο μεσημέρι ο καιρός είχε αγριέψει λίγο και έπεφτε και ένα ενοχλητικό ψιλόβρoχο αλλα πήρα την απόφαση να επισκεφτώ την Αννούλα που μου είχε κάνει εντύπωση από την χθεσινή μου επίσκεψη σε άλλο μαγαζί

φτάνω στο μαγαζί και περιμένω στο μεγάλο σαλόνι του να εμφανιστούν οι κοπέλες ξέροντας από πριν πια θα διαλέξω αλλα για το τυπικό του πράγματος

πληρώνω το αντίτιμο και μπαίνω εδώ θα ήθελα να επισημάνω ένα λαθάκι της υπηρεσίας που δεν μου είπε ότι έχει άλλον συνάδελφο να πάει νωρίτερα το κατάλαβα μονος μου από τα περπατήματα θα μπορούσε απλά να ενημέρωση όπως κάνουν όλοι

μια μικρή περιγραφή για την κοπέλα που είναι μελαχρινή γύρο στο 1.70 ωραίο σωματάκι αδύνατο με ωραίο μικρό βυζάκι και εντυπωσιακή ρόγα και ένα όμορφο πεταχτό κωλαράκι

αυτό που έκανε εντύπωση όσο περίμενα είναι ότι και πριν πάει στο προηγούμενο και πριν έρθει σε εμενα και μετά από εμενα η κοπέλα έκανε ντούζ
δεν το κάνουν όλες και ειδικά όταν ξέρουν ότι περιμένει πελάτης

φτάνει η ώρα και μπαίνει στο δωμάτιο που είχαμε μια μικρή κουβεντούλα με αρκετή δόση χιούμορ σε still ζήλιας αφού με θυμήθηκε από την χθεσινή επίσκεψη μου με άλλη κοπέλα
σιγά σιγά αρχίζουμε με χάδια και γλειψίματα μέχρι να ξεκινήσει ένα πολύ καλο στοματικό με κάποια deep throat και καλές εναλλαγές του ρυθμού
στο sex ξεκίνημα με αυτήν από επάνω με καλά χτυπήματα
στην συνεχεια ένα πολύ καλο στήσιμο στα τέσσερα και αντοχή στο σφυροκόπημα και μετά ιεραποστολικό με καλή χρήση τον ποδιών της κάτι που το ευχαριστήθηκα
και τελείωμα με πίπα για μια πολύ καλή συνεύρεση σε ένα πολύ καλο κλίμα από την αρχή μέχρι το τέλος

εμενα με κέρδισε και θα ξαναδοκιμαστεί

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
Μέλος
83
Πόντοι:
96
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαρτίου, 2013
πω πω πω ασυγκράτητος μας βγήκες mpouzoklidos,κοντεύεις να περάσεις και τον kervera Κουλ
18 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τον έχω για πλακα Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
μου είναι δύσκολο και το γράψιμο και η ορθογραφία
αλλιώς θα έγγραφα περισσότερες
με βοηθάει πολύ ένας μετατροπέας που μου έβαλε αλλιώς δεν θα είχα γράψει καμια
13 Μαΐου, 2015
Ρε μάγκες!! αυτή την έχει δει ποτέ κανένας; http://www.desiregr.com/girls/valeria
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3