Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Κατά τις 13.30μ.μ είπα να πάρω τηλέφωνο να μάθω τις βάρδιες γιατί δεν είχε ενημερωθεί το site τους.Μόλις έμαθα οτι εκείνη την στιγμή εργάζεται η Μικαέλα έτρεξα αμέσως.Είναι η τρίτη φορά που πάω μαζί της και συμφωνώ με κάποιον φίλο απο δω μέσα ότι είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας.Απλά είναι υπέροχη,ευγενική και κάθεται μαζί σου και συζητάει όση ώρα θέλεις αν δεν υπάρχει επόμενος.Μικαέλα είσαι γλυκιά και να προσέχεις.Θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Κάποιοι να μην νομίζουν ότι κάνω αβάντες στην κοπέλα γιατί πολύ απλά δεν το χρειάζεται.Την γνώμη μου γράφω όπως όλοι.Θα μου πείτε ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες κοπέλες σαν την Μικαέλα και δεν αμφιβάλλω μπορεί και να υπάρχουν.Απλώς επειδή είναι σχετικά κοντά μου βαριέμαι να τρέχω από δω και από κεί.Μ΄αρέσει η οικειότητα που έχω μαζί της την οποία ίσως την είχα αποκτήσει με κάποια άλλη κοπέλα από κάποιο άλλο Studio.Καλές Διακοπές σε όλους.
Κάποιοι να μην νομίζουν ότι κάνω αβάντες στην κοπέλα γιατί πολύ απλά δεν το χρειάζεται.Την γνώμη μου γράφω όπως όλοι.Θα μου πείτε ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες κοπέλες σαν την Μικαέλα και δεν αμφιβάλλω μπορεί και να υπάρχουν.Απλώς επειδή είναι σχετικά κοντά μου βαριέμαι να τρέχω από δω και από κεί.Μ΄αρέσει η οικειότητα που έχω μαζί της την οποία ίσως την είχα αποκτήσει με κάποια άλλη κοπέλα από κάποιο άλλο Studio.Καλές Διακοπές σε όλους.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού