Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 49 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 91864
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μια που τελευταία η συγκεκριμένη κοπέλα έχει σχολιαστεί καθώς έχει επανέλθει, αι αφού δεν είχα πολλές επιλογές λόγω γενικού χαμηλού επιπέδου στα γειτονικά μαγαζιά, είπα να συναντηθώ με την Νανσυ ακόμη μια φορά, ώστε να έχουμε και μια πρόσφατη κριτική για τους φίλους που ρώτησαν.

Το μαγαζί εύκολο σε πρόσβαση, καθαρό, η κυρία ευγενική, το δωμάτιο μικρό, με ντουζιέρα κανονική όχι χτιστή, χωρίς νιπτήρα, σφραγισμένη πετσέτα, όχι παντόφλες, αντισηπτικό και χαρτομάντιλα σε απλό χάρτινο κουτί. Καθρέφτης μεγάλος και tv που όμως είχε τελειώσει το πρόγραμμα και περίμενε κάποιον να πατήσει το Play, κλιματισμός που δεν τον χρειαστήκαμε.

Η Νάνσυ (ή Τάσα σε άλλα μαγαζιά) είναι ότι βλέπετε στις φώτο που είναι πρόσφατες, μια ωραία γυναίκα, γύρω στο 1,70, γύρω στα 25, ξανθιά με πολύ μακριά μαλλιά, ωραίο βυζί σιλικονάτο. Προσωπικά μου αρέσει εμφανισιακά, είναι σίγουρα από τις πιο ωραίες studio γυναίκες, εμένα μου θυμίζει και κάτι άρα είχα έναν επιπρόσθετο λόγο να περάσω.

Αφού με καλησπέρισε, ξεκίνησε λέγοντας μου ότι δεν θα πρέπει να την αγγίξω καθόλου στην κοιλιά και πιο κάτω καθώς (όντως) είχε ένα φρέσκο τατουάζ. Οπότε ξεκινήσαμε προκαταρκτικά με αυτή κάτω, με εμένα κάτω, δεν βιάζεται, δέχεται τα πάντα εκτός από το να της ακουμπάς το πρόσωπο, στα μαλλιά δεν είχε πρόβλημα.

Συνεχίζουμε με στοματικό, πολύ καλό βαθύ υγρό, με εναλλαγές ρυθμού, έμπειρο, και με στάση να μπορώ να πιάνω τα πάντα. Κοιταζόταν συνέχεια στον καθρέφτη, δεν κατάλαβα γιατί αλλά με έφτιαχνε.

Γυρνάμε σε ιεραποστολικό, και ενώ είχα ξεχάσει ότι δεν πρέπει να ακουμπήσουμε την κάτω κοιλία, φρόντισε να μου το υπενθυμίσει, οπότε ιεραποστολικό είχε μόνο με τα πόδια ψηλά. Δεν με χάλασε μια και δεν το είχα ξανακάνει, είχε και φοβερό eye contact και αναστέναζε, οπότε είχα φτιαχτεί. Γυρνάμε στα τέσσερα, ανθεκτική με παρότρυνε για πιο δυνατά και με κοίταγε από τον καθρέπτη. Γυρνάμε με αυτή από πάνω, πολύ eye contact, πολύ παρότρυνση, δυναμική χωρίς να λουφάρει αλλά όχι παρούσα. Αφού ήρθε το τέλος, έμεινε λίγο και με ρώτησε αν είμαι εντάξει. Αφού της είπα ΟΚ, έφυγε από το δωμάτιο με την μέθοδο του διακτινισμού.

Η Νάνσυ σου δίνει ακριβώς όσα πρέπει για να μην φύγεις και να περάσεις μαζί της ενώ δεν σου δίνει τίποτα παραπάνω που θα κάνει την διαφορά. Δεν περνάς άσχημα αλλά δεν την σκέφτεσαι και μετά. Δεν συστήνεται για συναισθηματικούς τύπου.

Αυτή ήταν η δική μου σημερινή εμπειρία με την Νάνσυ και το Studio Τατοίου 58 κάτω. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 13, 2013
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
lsh
Ενεργό Μέλος
75
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαρτίου, 2013
Αφού είχε τέτοιο θέμα, θα έπρεπε να μη δουλεύει εκείνη τη μέρα. Εσένα μπορεί να μη σε χάλασε, αλλά και για την ίδια ήταν επικίνδυνο και θα μπορούσε να ξενερώσει κάποιος άλλος.
14 Μαρτίου, 2013
Ναι έχεις δίκιο και για αυτό το ανέφερα.
lsh
lsh
15 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μια ακομα χρησιμη κριτκη. Μεγάλο χαμόγελο
με βοηθησε αρκετα να παρω καποιες πληροφοριες για το αν θα συνευρεθω με την νανσυ ή οχι.

Θετικη απο εμενα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3