Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 72 10
Sex Studio 155111
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη στην γνωστή σταρ με τα βιντεάκια Σύλβια. Ο τίτλος είναι απόλυτα σωστός. Πολύ γκόμενα η Σύλβια, μελαχροινή με ωραίο σώμα και εκφραστικά μάτια.
Ευγενέστατη τσατσά και δωμάτιο πεντακάθαρο με σφραγισμένη πετσέτα, στρωμένα σεντόνια, καθότι από ότι μου είπε τους έκανα σεφτέ.
Ντουζάκι και την ώρα που σκουπιζόμουνα μπαίνει μέσα το μωρό. Με βλέπει και αρχίζει τα ναζάκια, τα στησήματα και τα χαδάκια. Εδώ είμαστε λέω.
Άρχισε να μου τρίβετε να με χουφτώνει και να μου γλύφει τα @@. Ανταπέδωσα ευχαρίστως και αφού με βάζει να ξαπλώσω αρχίζει μια πίπα με σάλιο και ταυτόχρονα μου έκανε και ισπανική. Είχε στηθεί στα 4 και ενώ με περιποιότανε εγώ δακτυλοσκοπούσα. Με κοίταγε κατά τη διάρκεια της πίπας με τις ματάρες της.

Πολύ καυλογκόμενα, ξέρει τι κάνει και πως να σε καβλώσει. Αφού ασχολήθηκε αρκετα με την πίπα, ανέβηκε επάνω μου και άρχισε να κουνιέτε μαεστρικά με εμένα να κοιτάω τον καθρέφτη από πίσω. Συνέχισε δυνατά, χούφτωνα βυζιά και δεν μπορούσα να την χορτάσω.
Γυρίσαμε σε ιεραποστολικό, ήθελα να την βλέπω. Καθίσαμε αρκετή ώρα σε αυτή την στάση. Έφερνα τα πόδια της επάνω μου, τα άνοιγα, την σήκωνα, καμία διαμαρτυρία, ίσα ίσα που με παρακινούσε. Ένιωθα ότι το τέλος θα έρθει και την γύρισα στα 4, με θέα την κωλάρα της. Η γκόμενα ξέρει να στήνεται. Την σφυροκόπησα όσο άντεχα ακούγωντας της κραυγές της. Το τέλος ήρθε.
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με την Σύλβια. Έκανε αυτό που βασικά περίμενα, χωρίς βιασύνη. Άλλωστε δεν μας ενόχλησε και κανένα κουδούνι. Έχουν και τα καλά τους οι πρωϊνές βάρδιες.
Συμπέρασμα θετικό και θα την ξανατιμήσω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
Υπηρεσίες
Kerveras
Τιμημένος
91
Πόντοι:
5.435
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαρτίου, 2013
ζήλεψα ρε άτιμε kerveras......μούναρος η Σύλβια Κουλ Γλώσσα

+1 από εμένα!!
11 Μαρτίου, 2013
ήταν να μην ξανακάνεις την αρχή....ωραία περιγραφή και από μένα +1...τι προγραμμα πήρες???
12 Μαρτίου, 2013
Μάκη, ανέβασες τα βίντεο και με έκανες να πάω.
Lagonisian πάντα παίρνω απλό πρόγραμμα στις συνευρέσεις μου Μεγάλο χαμόγελο
12 Μαρτίου, 2013
Σου αρέσει και εσένα μπαγάσα εεεεεεεεεεεεε
12 Μαρτίου, 2013
ναι,kerveras εγώ φταίω που εσύ πήγες στην Σύλβια Μεγάλο χαμόγελο

μύστη μου,το καθήκον μου έκανα χωρίς να ξέρω τις συνέπειεςΚουλ
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5