Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 100 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Την Πατρίσια την ξέρω αρκετό καιρό και την έχω συναντήσει σε άλλα δύο στούντιο. Δίνω λοιπόν το εισιτήριο (40 Ευρώ για απλό) στην κυρία υπηρεσία και περνάω στο δωμάτιο.Πρόκειται για ένα μικρό ωραία διακοσμημένο δωμάτιο που διαθέτει όλα τα κομφόρ: ζεστασιά,ντους, σφραγισμένη πετσέτα και τηλεόραση με εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Κάνω λοιπόν του ντους μου και περιμένω το κορίτσι χαζεύοντας την τσόντα στην τ.v.Σε λίγο ήρθε και η Πατρίσια. Για όσους δεν την ξέρουν πρόκειται για κλασική Λατίνα.Μαυριδερή, κοντούλα, με καμπυλωτό σώμα.Δεν εντυπωσιάζει ιδιαίτερα η εμφανισή της.Εκεί όμως που εντυπωσιάζει και τα δίνει όλα είναι η συμμετοχή της.
Μόλις με βλέπει λοιπόν κολλάει πάνω μου και δεν ξέρω κι εγώ για πόση ώρα τα στόματά μας έμειναν κολλημένα σαν βεντούζες.Πάντα η αναπνοή της είναι δροσερή και ευχάριστη ενώ και στο υπόλοιπο σώμα είναι πεντακάθαρη και ευωδιαστή.Η κλινοπάλη μας με τα γλωσσόφιλα κράτησε πολλά λεπτά. Κάποια στιγμή βάζω το δαχτυλάκι μου από κάτω της. Τι να δω? Ήταν μούσκεμα.Σαν να έτρεχε κάποια βρυσούλα.Της το λέω και γελάει με νόημα.Αρχίζω να τη χαιδεύω πιο έντονα ενώ ταυτόχρονα της γλύφω τις ρώγες και τη φιλάω στο πρόσωπο.Κάποια στιγμή με σταματάει και αρχίζει να σκύβει χαμηλά.Αρχικά περιποιείται τα @@ και στη συνέχεια περνάει με τη γλώσσα της το εξωτερικό μέρος του πέους.Κατόπιν μου βάζει το προφυλακτικό και ξεκινάει μια τεχνικά άρτια πίπα.Η ηδονή μου ήταν τόση που παραλίγο να τελειώσω πρόωρα.Τότε κρίναμε ότι ήρθε η ώρα για την ολοκλήρωση της συνεύρεσης μας. Την πήρα σε στάση ιεραποστολική.Μετά από λίγα λεπτά ένοιωθα τους χυμούς μου να φουσκώνουν όμως παράλληλα ένοιωθα και την Πατρίσια να συσπάται , να αντιδρά έντονα και να σπαρταράει σαν ψαράκι .Έτσι , παρόλο που είχα τελειώσει έμεινα μέσα της για αρκετά ακόμη λεπτά.Κάποια στιγμή ηρέμησε και μου έδωσε πάλι τα χείλη της.Συνεχίσαμε να φιλιώμαστε για αρκετά λεπτά ακόμα (χρόνος στο δωμάτιο ούτε κι εγώ ξέρω πόσος).Κάποτε σηκωθήκαμε κι αρχίσαμε να ντυνόμαστε κουβεντιάζοντας πότε στα ισπανικά πότε στα ελληνικά.Τελικά αποχωριστίκαμε με ένα “Hasta la vista mi amor”.
Άλλη μια εκπληκτική εμπειρία για μένα είχε φτάσει στο τέλος της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
Υπηρεσίες
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική