Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πήγα μεσημέρι στο εν λόγω στούντιο με το παρκάρισμα, λόγω μηχανής να είναι εύκολο.
Η υπηρεσία αρκετά καλή,μου εξήγησε όλα τα προγράμματα με τιμή εκκίνησις τα 50 ευρώ,φυσικά πείρα κάτι παραπάνω χρόνο,69,μαζαζάκι.
'Ήρθε η Μαρία χαμογελαστή και με όμορφο τρόπο έσπασε τον πάγο,βασικός λόγος που πέρασα.
Τώρα ο χώρος πολύ καθαρός και όμορφος,έκανα ντούζ και περίμενα να έρθει η Μαρία.
Έφτασε και αφού μιλήσαμε λίγο,ξεκίνησε με ένα καλό μαζάζ, το οποίο με χαλάρωσε,αλλά και καύλωσε.Μετά άρχισε να με φιλά στον λαιμό,κατέβηκε στις ρόγες και από κει ποιο χαμηλά,ασχολήθηκε με τα @@, πέρασμα προφυλακτικού και μια πίπα φοβερή,με τις χειλάρες της να ρουφάν σε βάθος και με ρυθμό.Εγώ φυσικά περιποιήθηκα της τρύπες της και τα βυζιά της.
Ξεκίνημα με ανέβασμα από πάνω όπου καβάλησε αρκετά καλά,συνέχεια με ιεραποστολικό, όπου βοηθούσε η καλή στάση της.Τέλος στα τέσσερα για απόλαυσε της θέας της φοβερής κωλαράς της,ακόμα καυλώνω,δυνατό κτύπημα ,με την Μαρία να μου λέει διάφορα όπου και ήρθε το τέλος.
Καθόλου σημεία βιασύνης, άφθονος χρόνος,ένα υπέροχο μεσημέρι.
Φυσικά η κοπέλα αξίζει μεγαλύτερη βαθμολογία αλλά το σύστημα δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Νέο Μέλος
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού