Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 151 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά και την τελευταία κριτική του Hagem και χωρίς να υποτιμώ τους προλαλήσαντες δεν είχα άλλη επιλογή παρά να διαπιστώσω ιδίοις δυνάμεις… των λόγων το αληθές…Χαμόγελο

Δευτέρα νωρίς το απόγευμα λοιπόν επιδρομή στο γνώριμο κατάστημα….

Πέρασα στο τρίτο δωμάτιο (για το μεσαίο έχω ήδη εξηγήσει σε προηγούμενη κριτική μου τους λόγους που το αποφεύγω) χωρίς καν να τη δώ μια και ήμουν σε ειδική αποστολή…Κουλ

Σε κανα δεκάλεπτο νάσου και η Κασσάνδρα… Κοντούλα πονηρόφατσα με ατέλιωτο χαμόγελο και πολύ νάζι…Χαμόγελο

Ήρθα, της λέω, γιατί διάβασα από κάποιους άλλους ότι είσαι πολύ καλό κορίτσι και θέλω να δω αν είναι αλήθεια ή ψέματα….

Γέλιο…. Και άμα λένε ψέματα? Με ρωτάει….
Θα τους βρώ και θα τους τσακίσω στο ξύλο απαντάω… και κάπως έτσι με γέλια και χαρές ξαπλώνουμε στο κρεβάτι και αρχίζουμε τα παιχνίδια….
Παρεμπιπτόντως τα Ελληνικά της είναι πολύ καλά και η γλώσσα της βρώμική και καυλιδερή…Σπασίκλας
Την έγλειψα για λίγο τη συνοδεία βωμολοχιών και επιφωνημάτων που όμως δεν με πείσανε….
Σε λίγο η καπότα εφαρμόστηκε καλτσωτά… και η πίπα που επακολούθησε ήταν αξιώσεων… με αρκετό καραμπαλίκιγκ και απόπειρες deep throat που όμως ήσαν άκαρπες…

Αρχίσαμε με ιεραποστολικό και κατέληξα να στηρίζομαι στα πόδια της εκατέρωθεν της κεφαλής και να κοπανάω το ομολογουμένως στενό και μουσκεμένο μουνάκι της για αρκετή ώρα…. Αυτή δεν σταμάτησε να με ενθαρύνει και να με παροτρύνει να τη σκίσω….Έρωτας

Η στάση ήταν κουραστική γι αυτήν και έτσι δεν άργησα να την γυρίσω στα τέσσερα και συνέχισα το σπρώξιμο θαυμάζοντας το ολοστρόγγυλο κωλαράκι της και χουφτώνοντας με δύναμη τα κωλομέρια…Κατσικογάμης

Η τριβή ήταν έντονη και το τέλος δεν άργησε να έρθει…. Ίσως κανα δυό λεπτά νωρίτερα απ ότι υπολόγιζα…Ντροπή

Συνεχίσαμε τα καλαμπούρια για λίγο και εκεί επάνω με ρωτάει….
Τελικά ήμουν καλό κορίτσι?
Καλή ήσουν της λέω…
Κρίμα μου απαντάει…. Αν ήμουν κακό, θα γαμούσες τους άλλους όλη την εβδομάδα…. στο τζάμπα…
Κόντεψα να πέσω κάτω από τα γέλια….Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Συμπέρασμα: Τρελλοκομείο… Απίστευτη διάθεση, φοβερές ατάκες… ιδανικό εργαλείο για όποιον έχει διάθεση για παιχνίδια…..
Δεν είναι άπειρη… Ίσα ίσα είναι πολύ έμπειρη και ξέρει να φυλάγεται από κακοτοπιές…. Το κάνει όμως μ ένα τρόπο που σχεδόν δεν το προσέχεις… Αυτό που σου μένει είναι η εκπληκτική διάθεση για σέξ και για να σε ικανοποιήσει…. Άριστη επαγγελματίας.Χαμόγελο
Δεν ξέρω σε πόσους θα αρέσει το στυλ…. Πάντως σίγουρα αξίζει μια δοκιμή και από εκεί και πέρα μεγάλα παιδιά είμαστε….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Κασσάνδρα
Midastouch
Μέλος
55
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια